Cevap: TSL 2009/10 | 8. Hafta | Ankaragücü 3-0 Galatasaray | Çözüm : Sabır !
1. Sabri Sarioglu bence son Haftalardaki en iyi Futbolcularimizdan birisi..Sabri nin suanki tek sorunu Orta acamamasi yoksa Kusursuz....
2. Keita, Sabri ve Emre Asik bence cok arayacagiz......
3. Caner Erkin´in solbek ve Ugur´un Sagbek oynamasi, Ugur´un Solbek oynamasindan dahada faydali olacagi kesin...
4. Arda Turan feci Formsuz....
5. Kewell eger graz macinda gibi oynarsa cok kötü olur...
6. Son 2 Macta gelen beraberlikler Takimin moralini özgüvencesini nasil etkiledi bilemem ama süpheliyim...
7. Fenerbahce büyük ihtimalle Puan kaybedecek...
8. ama maalesef bunca Olumsuz sartlar olusunca Galatasaray´da büyük ihtimalle Puan kaybedecek....Fark atan arkadaslara slm olsun.
Kadro büyük ihtimalle böyle olacak diye düsünmüyorum...
-----------------LeO-------------------
Ugur-------Servet------Hakan-------Caner
----------Mustafa----Ayhan-------------
----------------Elano-------------------
Aydin-----------Baros---------------Arda
Ibrahim Eren: Pozisyon bulmakta cok zorlanacagiz diye düsünüyorum...Mac Banko alt biter...
Keita ve Sabrinin olmamasi bizim Sag Kanat akinlarimizin 100% düsmesine neden olacaktir..Ayrica Hakan Baltanin Stoper olmasi bir Dezavantaj olarak görünsede, Formda olabilecek bir Caner Erkin bize daha Fazla Sol Kanat akinlari izletir demek istiyorum ama orada bir Diger cok Formsuz Oyuncumuz Arda Turan var...
Acikcasi bu Maci Kazanacagimiza hic inanmiyorum, ama alt bitecek diye düsünüyorum..Büyük ihtimalle 0:0 veya 1:1 biter kötü sonuc olarak ise 1:0 yenilebiliriz gibime geliyor...
Fakat haftanin iyi bir Haber olarak Fenerbahcenin de Puan kaybedecegini düsünüyorum.
Ibrahim Eren: Kadro benim icin Süpriz olmadi, normal cikaracagi Kadro buydu...bunu bilmek icin Futbol Dahisi olmaya da gerek yoktu arkadaslar...
Iyi bir secim aslinda ama Arda nin ve Aydinin Performansina bagli bugünki Mac...Elano bence Bu Mac Ayhanin saayesinde cok Güzel bir Mac cikarir...Caner son oynadigi Mac gibi oynarsa cok zorlaniriz cünki Formsuz bir Arda Turan var önünde...Sol Taraf Otoban olabilir...
Maci almamiz cok ama cok zor...Fark atip kazanmak hayalcilik olur...Pozisyon bulmakta cok zorlanacagiz cünki Ankaragücünün oynayacagi Taktik ayni Kasimpasa, Eskisehir ve Sturm Graz taktigi gibi geriye cekilmek ve Orta Sahada erken Müdahale etmek..Galatasaray´in Pas alisverisini öldürüp uzun Toplara zorlamak...
Saadece bir Pozitif olay var oda Ön Liberolardan birisinin Ayhan olmasi ve Formsuz M.Topal in yedek olmasi, cünki Ayhan Topu öbür Önliberolarimiza göre cok daha iyi Kullaniyor..Uzun Toplarimiz bu nedenle biraz daha azalacaktir ama Mustafa ve Mehmet Topal oynasaydi varya bu mactan zerre kadar ümidim olmazdi...Doldur Bosalt maci seyrederdik..
Hayirlisi diyelim ne diyelim...
Basarilar Galatasaray..
Ibrahim Eren: Ayrica Su Sabrinin son Maclardaki emegine, cabasina, Terine yazik be ustam...Adam Cok Güzel oynadi son Maclari bence...Tek Kusuru Orta acamamasi..e be ustam okadar da olur..Sabri zaaten Orta acsa Galatasaray da olmaz simdi Arsenalde, Sevillia da veya Lyonda felan oynardi..Yedek medek bilemem ama o Kadrolarda oynardi..
Öncelikle Söyle baslayalim Arkadaslar, Sabir edeceksiniz..Sezonu 5. bitirsek bile Rijkard´in Kredisinin sonsuz oldugunu unutmayacagiz ve aklimiza Barcelona daki ilk yillarini getirecegiz..
Ikinci olay ise bircogunuz bu maalubiyeti eminim Fenerbahce´nin 3-4 Saat sonraki Puan kaybindan sonra unutacaksiniz iste buda Türk futbolunun neden gelismediginin bir nedeni oldugunu kanitlayacaktir..Ligde cogumuzun amaci Fenerbahce ve Galatasaray cekismesi..Onun icin iciniz rahat olsun Fenerbahce de Puan kaybedecek Genclerbirligine karsi...
Gelgelelim Galatasaray´in Ankaragücüne yenildigi maca...burdan öncelikle Fark atariz diyen arkadaslara selam olsun bu...biz daha coook fark atacagiz..
Hani derler ya "Görünen Köy Klavuz istemez" diye..aynen öyle, ben sonuca üuülmüyorum sinirlenmiyorum niye..? cünki zaaten böyle bir Maalubiyeti bekliyordum ama Üst olarak degilde alt olarak hatta daha cokda berabere bekliyordum nitekim dedigim gibi de oluyordu...Mac Tamamen benim düsündügüm gibi gecti...Herseyi biz bile öngörüyorsak bunu Futbolla 24 saat ugrasan Rakipler hayda hayda görürler onun icin bu tür sonuclarda kacinilmaz olur.
Sabri, Sabri, Sabri her Mac sonu Sabri derdiniz, bu sefer Sabrinizde yok simdi ne olacak..? Ben utanmaya basladim bu durumdan acikcasi...Cocugun öyle icten Galatasaray´liligini görünce, Cocugun Galatasaray icin deliler gibi Kosturmasini görünce, cilginlarca cocugun cirpinislarini görünce üzülüyorum..Ama Kime söylüyoruzki bunu genelde Takim ici sorunlari ortaya cikaripta 1 Mac oynayip 5 Mac yatan Oyunculari
Efsane yapip, 11 Yil emek vermis Özellikle ezeli Rakibine karsi Bagira Bagira Galatasaray´ligini ortaya koyan, Para Ugruna Galatasaray´i satmayan Futbolcuyu yuhlayan taraftara...Bu Sefer Sabride yoktu, sabri olsaydi Aydinin Pozisyonunda kat kat da iyi oynardi.....
Bizim Asil Sorunumuz suan özellikle Arda Turan, Harry Kewell, Milan Baros ve Elano Blumer´in verimsiz olusudur...ama onlarin verimsizligine bi okadar da bizim Önliiberolarin yetersizligi ekleniyor...acik söylemem gerkirki Önliberolarimiz gercekten Oyun kuramiyorlar abuk subuk Top kaybi yapiyorlar..ben bunu ne zamandan beri söylüyorum....En Büyük sanssizligimiz gercekten Linderoth´un olmayisi....Acik söylemek gerekirse Bizim Önliberomuz begenmedigimiz Besiktas´in Fink ve Ernst´i olsa biz ortaligi duman ediyor olabilirdik...Top kapma, oyun Kurma ve uzaktan sut bunlarin hepsini yapiyorlar maalesef bizim ne Ayhan(sakatligindan dolayi olabilir), ne Mustafa Sarp nede Mehmet Topal bunlari uygulamiyor..Rijkard´i elestirecegim tek nokta Baris´a sans vermeyisi dir.. Özellikle Aydin sakatlandiktan sonra Baris´i bekledim fakat bir Ön Libero oyuncusu daha alinca hic ama hic anlam veremedim....
Bu Macta da anlasildiki kimse su Servet Cetin´e biseyler demiyor Kulagini cekmiyor. Zaaten Hareketli bir Forvet karsisinda ayaklari birbirine baglaniyor defansi adam akilli yapamiyor bide Maradona olmaya kalkisiyor Top sürüklüyor...biri buna Dur demelidir...
Ugur Ucar onca sakatliktan sonra böyle düzelebiliyorsa ben ÖLinderoth dan cok ümitlendim..Ugur Ucar Caner erkinden cok ama cok daha verimli oldu...gercekten ayakta alkislanacak bir durum...
Sonucta ilk defa bir Milli aranin geldigine sevinecegim cünki Oyuncularin bir Toparlanmaya ihtiyaci var.. Son Milli aradan beri geldi bizim Düsüs yaani BJK maciyla baslamisti simdide bir Milli mac arasi sonu bi cikis bekliyoruz neden olmasinki belkide olabilir ama sunu unutmamaliyiz Sabir..Sabir..Sabir..Sabir..
Fenerbahce´nin Puan kaybi 80% diye düsünüyorum fakat Hakemler izin verirse demeden de gecemiyorum.