TSL 2009/10 | 8. Hafta | Ankaragücü 3-0 Galatasaray | Çözüm : Sabır !

Cevap: TSL 2009/10 | 8. Hafta | Ankaragücü 3-0 Galatasaray | Çözüm : Sabır !

taaa sezon başında söyledim...bu takıma acil defansın göbeğine takviye lazım diye...ama herkes karşı çıktı yok ne defansı defansımız mükemmel cart curt....alın işte sonuç size...3 maçtır top oynamıyo Galatasaray...yazık çok yazık ankaragücünden 3 gol yiyoruz...

hee bide arda,elano,caner,baros süper top oynuyolar helal olsun...bunlar sezon sonuna kadar böyle oynarlarsa kimse geçemez önümüze...

bişe olmaz taa kasımpaşa maçından beri aynı bu ne elanoymuş kardeşim adamı ben gelmeden önce hiç tanımıyordum geldi kral oldu kral olsa city niye bıraksan brezilya takımının sabrisi işte işine yarayınca al yoksa kenarda otur olmazzzzzzzzzz u :mad:

Yılın yorumu .. Efsane olur bu yorum. :ciftetelli:

Pelincoln den ne köy olur ne kasaba!Lütfen geriliyoruz renkdaşlar.

Kuşlar gibi pelincoln melincon yazma. Biz sana serjan, sercaniye, serencan yazıyor muyuz? Sevmiyor olabilirsin ama ismini doğru yazacak kadar saygı duyacaksın Galatasaray'da oynamış birine.

Sen git Şaban'a...

Lincoln nerde aldatmış len Galatasaray'ı.. fotomaççılık yapmayın bana... Lincoln taraftarın önüne yem diye atıldı... Bülent ve yönetim bitirdi Lincoln'u.... böyle futbolcumu geldi Galatasaray'a HAGI'den sonra.. Allah'tan korkun...

Lincoln antrenmana bugün de katılmadı

Lincoln Dortmund sokaklarında!*-*futbolguncel.com

Lincoln Sivas'a gitmedi olay oldu - 26 Ocak 2009 / 14:12

[Paragöz Lincoln transferi yatırdı

Yeterlimi?

Ben yinede uğuru tercih ediyorum, o kadar koşup kötü orta açıp milleti üzmeye hakkın yok, Mustafa Sarp yerinde Topal oynamalı.

Topal girdikten sonra takım iki gol yedi. Ama suçu ondada aramak istemiyorum. Takım ilk golü yedikten sonra oyun disiplininden koptu ve daha sonra 2-3. goller geldi. Ancak son Strum Graz maçında da hiç beğenmedim Mehmet'i. Bu takıma Linderoth gerek.

Kuşlar gibi pelincoln melincon yazma. Biz sana serjan, sercaniye, serencan yazıyor muyuz? Sevmiyor olabilirsin ama ismini doğru yazacak kadar saygı duyacaksın Galatasaray'da oynamış birine.

sen Fatih Akyele, Emre B. saygi mi duyuyorsun ????

Renkdaşlar Brezilya milli takımına çağrılan futbolcularla alakalı,bazı maçlarda bazı futbolcuları sırf piyasa yapsın diye oynatıyorlarmış.Ve ben buna cidden inanıyorum.Bunu Elano ya gönderme yapmak için değil sadece dudyduğum ve banada mantıklı geldiği için söyleme gereksinimi duydum.

Örneğin;Kleberson,Nilmar gibi futbolcular bu düşünceye dayanak olabilecek tipte!..

Yunuzcum Gs tarihinin yüz karası olan ve 14 miyon euro kazık atıpta bizi terk eden bir futbolcuya ben istesemde saygı duyamam:)İçimden gelmez;)

lincolnnnn lincolnnn lincolnnn lincolnnnn:)

puan farkı 5 oldu bide fener yener bizi al sana koca bir 8 puan.Trabzon u yeneceğimizde şipheli ama neyse bu takım trabzon u da yenemez kesinlikle

Elano, Servet, Ayhan, Baros'a kos koca bir dayak lagzim.

ezikler yenilse idi kimbilir ne bahaneler üretirlerdi; saniyede 10bin tane!

helal olsun bize ki, onlar gibi ucuz zırvaların arkasına sığınmıyoruz..

Geri
Üst Alt