TSL 2009/10 Sezonu 1. Hafta | Gaziantepspor 2-3 Galatasaray | 9 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 1. Hafta | Gaziantepspor - Galatasaray | 9 Ağustos | 19:30

Maç günü sıcaklık en yüksek 34 derece, en düşük 21 derece. Havadaki nem oranı ise % 30 filan olacak (yani normal). O kadar abartılacak birşey yok diye düşünüyorum ama belli de olmaz. :D

Merak etme su molası verirler!

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 1. Hafta | Gaziantepspor - Galatasaray | 9 Ağustos | 19:30

Güzel analiz Tolga hocam en iyi sen bilirsin o takımı zaten,ama ben Sarp oynar diyorum,ve Aydın ve Kewell arasında ki seçim hakkı çok entresan olur,ama Kewell ile başlayıp rakibin direnci düşünce Aydın'ı oyuna alabilir,ne de olsa Harry Kewell o,Keita açısından 90 dakika kaldırabileceğini sanmıyorum ilk maçında 15,2.maçında 45,3.maçında 60 dakika oynatır tahminen,ben 3 puanı alacağımızı düşünüyorum,2-0 tahminim.

Sinan kardeşim banada öyle geliyor. Muhtemelen M.Sarp ve Ayhan ile orta alanda başlarız. Fakat Keita daha hazır değil hatta Kewell de hazır değil o nedenle Hazır olan ve formda Aydın ı banko koyar Rijkaard fakat Keita - Kewell dan hangisi 11 de başlar onu maç saati görürüz.

Seninde dediğin gibi eğer Golle başlarsak zaten maçı alır götürürüz. Lig de sorun kapanan takıma ilk golü atmak. 1-0 yaptık mı kontra vs oyunumuzla o maç 3-4-5 e kadar gider.

Bu sene acayip büyük heyecanla bir an önce maçlarımızı izlemek istiyorum. Netanya maçlarında 90 dk hiç bitmesin istiyor insan :)

Sinan kardeşim banada öyle geliyor. Muhtemelen M.Sarp ve Ayhan ile orta alanda başlarız. Fakat Keita daha hazır değil hatta Kewell de hazır değil o nedenle Hazır olan ve formda Aydın ı banko koyar Rijkaard fakat Keita - Kewell dan hangisi 11 de başlar onu maç saati görürüz.

Seninde dediğin gibi eğer Golle başlarsak zaten maçı alır götürürüz. Lig de sorun kapanan takıma ilk golü atmak. 1-0 yaptık mı kontra vs oyunumuzla o maç 3-4-5 e kadar gider.

Bu sene acayip büyük heyecanla bir an önce maçlarımızı izlemek istiyorum. Netanya maçlarında 90 dk hiç bitmesin istiyor insan :)

Kesinlikle :kupa:

---------------------Leo-----------------------

Sabri----------Gokhan----------Servet--------Hakan

---------------------Mustafa Sarp------------------

---------------Baris----------------Arda

Keita----------------Baros--------------Kewell

Karar çoktan verildi.19:30 da oynamayı kimse istemez.Çıkıp aslanlar gibi savaşacağız.:)

Bence kapanan savunmalara karsi organize gol bulmakta zorlaniyor bizim takim, bu dogalda. Gectigimiz senelerde neredeyse hic yararlanamadigimiz olu toplardan, bu sezon su ana kadar maksimum duzeyde yararlandigimiz goruluyor. Bu yuzden ilk golumuzu olu toplardan atacagimizi dusunuyorum.

Bu kadro bu maçta bir sürpriz yaşatmaz kanımca, bol gollü bir galibiyet bekliyorum eğer çok kapanmazlarsa, gerçi ona da ilaç bulduk artık, duran topları olumlu kullanabiliyoruz. Antepin şu anki durumu hakkında bilgim yok, ama Tolga hocanın anlattığı kadarıyla takım organizasyonunda sıkıntıları var ve biz bir şokla başlarsak maça, çabuk pes ederler diye düşünüyorum. Ortada Barış ve Sarp la başlamak ta çok mantıklı gözüküyor, böyle sıcak bir hava ve bilinmeyen bir Antepe karşı iki tane mücadeleci adam yerindedir. Belki Kewell bile yedek başlayacaktır maça, Aydın formdayken ve kendine güveni gelmişken Rijkaard üzerine gitmek isteyebilir ve de iyi bir Aydın hızıyla çok iş yapar. Ayrıca tek atışlık tabanca olmadığını ispatlamak zorunda.

Bu maçta daha doğrusu her maçta:D Emre Güngörün oynamasını tercih ederim, Beto konusunda dikkatli olunmalı, Gökhan-Servet uyumsuzluğu basit golle sonuçlanabilir.

Neticede çok zorlanmadan kazanacağımıza inanıyorum, federasyonun Antepte o saatte maç ayıbı da bizi sıkmaz, ilk Netanya maçında da o sıcağa rağmen daha dirayetli olan taraf bizdik, gene öyle olacaktır, özellikle bu konuda teknik ekip bizi yanıltmaz.

19.30 da antep sıcağında futbolcularımız çok yorulacaklar federayon içimden öyle küfürler ediyorumki :mad:

Zor maç olacak muhtemelen Antep'te

--------------------M. Şahin

S. Kurtulus----J. cesar---Tolga Seyhan(Deumi)---Ivan

M.Yozgatlı-----Zurita-------Tabata-----Olcan Adin

(İ.Özbay)

---------------Beto--------J. cesar

olarak sahaya çıkabilir. Bence oldukça iyi bir kadroları var. berabere bitebilir maç

(İ.Özbay)

olarak sahaya çıkabilir. Bence oldukça iyi bir kadroları var. berabere bitebilir maç

m sahin ve ıvan bizim macta forma giyemiyecekler onlar icin buyuk kayıp

Mac kafilesi belli oldu mu?

(İ.Özbay)

Murat Ceylan?

Kebap gibi yeriz Antepi...

Hala sabri ve gökhan yazanlara hayret ediyorum doğrusu !

(İ.Özbay)

M. Şahin Sakat

Ivan Sakat

kadroları iyi güzel maç oalcak eğer yukardaki gibi atak bir takımla çıkarlarsa daha rahat kazanırız..

Couceiro Galatasaray' a Meydan Okudu. "Galatasaray için çok zor olacak"

Ligin ilk haftasında Galatasaray'ı konuk edecek Gaziantepspor, hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

Kırmızı-siyahlılarda, sakatlığı süren kaleci Murat Şahin ile İvan De Souza, bu maçta forma giyemeyecek.

Teknik Direktör Jose Couceiro, Galatasaray maçının taktik çalışması yaptırırken, futbolcularına lige galibiyetle başlamanın önemini de her fırsatta anlattı.

Galatasaray maçı için skor ve sonuç tahmininde bulunmak istemeyen Couceiro ''Bu maç çok farklı bir maç olacak'' dedi.

Güçlü bir ekibe karşı oynayacaklarını ifade eden Coucerio, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Maçın sonucu hakkında tahminde bulunmak doğru olmaz. Çünkü futbolda her an her şey olabilir. Yalnız şunu belirtmekte fayda var ki; bu maç Galatasaray için çok zor olacak. Hangi maça çıkarsak çıkalım, kazanmak için çıkıyoruz. Bizim istediğimiz, geçen sene yakaladığımız başarının daha da üstüne çıkabilmek. Zamana yaydığımız ciddi ve büyük hedeflerimiz var. Bu hedeflere giderken de başarılı olmamız gerektiğinin bilincindeyiz. Çalışıyoruz, çok çalışıyoruz. Gaziantepspor, her takım için zor bir rakiptir. Bu nedenle tekrar söylüyorum, bu maç Galatasaray için çok zor geçecek. Taraftarlarımıza bu maçı kaçırmamalarını öneriyorum.''

''PARAYLA DEĞİL Mİ?''

Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl da, kazanmak için oynayacaklarını, geçen sezon Fenerbahçe galibiyetinin tekrarını yaşamak istediklerini söyledi.

Kızıl, ''Galatasaray da, diğer ligdeki 17 takım da aynı. Biz kazanmak için oynayacağız. Galatasaray'ın gücünü biliyoruz, ama biz de bu sene kaliteli bir takım kurduk. Gaziantepspor'un transfere ihtiyacı yok. Ancak bir santrafor almak için girişimlerimizi sürdürüyoruz. Para sıkıntımız yok. Bu iş parayla değil mi? Parayı bastırıp oyuncuyu alırız. Ama biz ince eleyip sık dokuyoruz. Ben takımı tek başıma bu duruma getirdim. Kulübün parasını sokakta bulmadım. İyi bir santrfor getirip transferi noktalayacağız'' diye konuştu.

SEYHAN HIRSLI

Gaziantepspor'un Gençlerbirliği'nden yeni transferi stoper Tolga Seyhan, kendini yeniden ispatlayarak milli formayı giymek istediğini söyledi. Gaziantepspor'un kendisini tercih ettiği için çok mutlu olduğunu dile getiren Tolga Seyhan, ''Galatasaray maçı bizim için çok zor olacak ama, kazanan taraf biz olacağız'' dedi.

Kaptan Rodrigo Zurita ise ''hata yapanın kaybedeceği bir maç'' olarak değerlendirdiği Galatasaray karşılaşmasına çok iyi hazırlandıklarını ve kazanmak için oynayacaklarını söyledi.

Gaziantepspor'un sahaya, Recep, Deumi, Julio Cesar Correria, Zurita, Serdar Kurtuluş, Hakan Bayraktar, Olcan Adın, Murat Ceylan, Mehmet Yozgatlı, Tabata ve Beto 11'i ile başlaması bekleniyor.

Gaziantepspor-Galatasaray maçının bilet fiyatları, kale arkası 20 TL, maraton 30 TL, kapalı 150 TL, gold tribün 250 TL olarak belirlendi.

ligtv

Hala sabri ve gökhan yazanlara hayret ediyorum doğrusu !

Ne Sabriyi nede Gökhani ilk 11 de düsünüyordum ama Hocalarimizin tercihi bu, ne yapalim?

Ugur daha hazir degil bu yuzden Sabri oyniyor ama Gökhan niye surekli sans buluyor bende anlamiyorum. Demek ki Antremanda Emre güngörden daha caliskan.Netanya karsi sergiledigi performansin ardindan belki bu kez Emre güngör olur Servetin partneri,yarini bekliyelim bi.

Geri
Üst Alt