TSL 2009/10 Sezonu 1. Hafta | Gaziantepspor 2-3 Galatasaray | 9 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 1. Hafta | Gaziantepspor - Galatasaray | 9 Ağustos | 19:30

Bence kadro şöyle olacak: Leo Franco, Sabri, Servet, Gökhan Zan, Hakan Balta, Ayhan, Barış, Arda, Keita, Kewell, Baros

Duruma göre de ikinci yarı Aydın'ı alır. Rijkaard kim zindeyse, sağlamsa onu oynatır. Haftaiçi oynayanları çok zorlayacağını zannetmiyorum.

Hala Sabri diyorsunuz ya

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 1. Hafta | Gaziantepspor - Galatasaray | 9 Ağustos | 19:30

Hala Sabri diyorsunuz ya

Sabri'yi bizler değil Rijkaard diyecek. O yüzden bu konuda hocamıza ses çıkaramayız.

Muhtemel kadro yazıldığı gibi olacaksa iyi bir kadro. Beğendim kadroyu. Arda - Kewell - Keita - Baros dörtlüsü sahada olacak. İkinci yarı ise Kewell'ın yerine Aydın'ı monte ederek hız ve taze bir nefesi sahaya sürebilir ve nefesi biraz azalmış Antep'i dağıtabiliriz. Elimizde çeşitli taktik varyasyon ve stratejilerini uygulayabilecek oyuncularımız mevcut.

Sabri'yi bizler değil Rijkaard diyecek. O yüzden bu konuda hocamıza ses çıkaramayız.

Muhtemel kadro yazıldığı gibi olacaksa iyi bir kadro. Beğendim kadroyu. Arda - Kewell - Keita - Baros dörtlüsü sahada olacak. İkinci yarı ise Kewell'ın yerine Aydın'ı monte ederek hız ve taze bir nefesi sahaya sürebilir ve nefesi biraz azalmış Antep'i dağıtabiliriz. Elimizde çeşitli taktik varyasyon ve stratejilerini uygulayabilecek oyuncularımız mevcut.

Biz bile Sabrinin kanadından rakip takımların maden buldugunu görüyoruz Atilla abi.Rijkaard ve Neeskens gibi 2 futbol dehası bunu görmeyecek degil ya :)Dediklerine şunuda ekliyeyim Rijkaard Nondaya en az 30 dk şans verir bence Nonda bir Afrikalı Afrikalılarında en büyük özelligi bilindigi gibi duygusal olmaları Eger Rijkaard Nondaya 10-15 dk şans verirse moralı bozulur eger en az 30 dk şans verirse hocasının ona güvendigini anlar ve hırs yapar.Buda performansını arttırır

kadromuz böyle olur bence

-----------------------Leon Franco------------------------

Uğur(Sabri)---Emre G.(Gökhan)--------Servet-------Hakan B.

----------Aydın---------Barış---------Arda-------------

---keita-------------baroş-------------kewell-----------

Aydın ve Arda hızlı ve dinamik oyuncular pres çok iyi yapıyorlar Barış ön libero gibi oynayabilir ama agresifliğini biraz kontrol altına alması gerekiyor diğer mevkiler için söylencek bişey yok çıkıp dağıtırlar:)Elano'nun gelişiyle Aydın ve Kewell arasında müthiş bir forma rekabeti yaşanabilir aydın böyle devam ederse kewell'a kulube yolu görünüyor malesef

Şampiyonluk için ilk maçta başarılar cimbom. 3 puanı alıp seriyi başlatalım..

-----------------------Leo Franco------------------------

Sabri-------Emre G.(Gökhan)--------Servet-------Hakan B.

---Aydın---------------Barış---------------Arda-------------

(Barış) (ayhan)

---keita-------------baroş-----------------kewell-----------

Netenya maçı kadrosundaki bazı oyuncuları dinlendirebilir reijkard dolayısı ile kadro genişliği bakımından eli çok zengin.Her türlü bu maçı alacağımızı düşünüyorum ancak maç saatindeki hava şartları beni endişelendiriyor.

Yahu hala Sabri diyorsanız birşey demiyorum.Tobol bile sabri'nin kanadı mahvetti.Allah bilir Antep ne yapar :(.

---Leo----

Uğur--Emre G----Servet---Hakan Balta

----Aydın-----Ayhan----Kewell----

-----Keita--Baros--Arda

olur..

---Leo----

----Aydın-----Ayhan----Kewell----

-----Keita--Baros--Arda

olur..

bende bu kadroyu görmek isterim ama tahminimce leo-sabri-servet-zan-balta-ayhan-arda-barış-aydın-baros-keita.bu ilk 11 ile çıkacakdır.

---Leo----

----Ayhan-----Barış----Arda----

-----Keita--Baros--kewell

İkinci yarıda da Serdar ve Aydın Girer :). Nonda da Barosun yerine

Serdar 18 kisilik kadroda yok.

Bu maçta puan kaybederiz diye düşünüyorum.

Orta saha eksik. Sıkıntı yaşatır bize. Tahminim beraberlik; yenilgi çıkarsa şaşırmam.

Bu maçta puan kaybederiz diye düşünüyorum.

Orta saha eksik. Sıkıntı yaşatır bize. Tahminim beraberlik; yenilgi çıkarsa şaşırmam.

evet mehmet topal ve lindertoh yok orta saha da ama onların yerine en az onlar kadar performans gösterecek oyuncularımız var eksikliği en çok hissedilecek hani keşke oynasa denilecek adam en çok elano olacakdır ama ne olursa olsun takım kazanacak bu akşam.

takım bu akşam rahat kazanır, güzel futbol oynanır, forumda 1 hafta boyunca bayram havası yaşanır barcelona karşılaştırmaları yapılır :D

Beraberlik de o kadar kötü sonuç olmaz. Ben yeneceğimizi düşünüyorum.

Çok geniş kadromuz var her şartta yenmemiz gerekiyor,son maçta ki performansı gösterebilirsek inanıyorum ki farka gideriz!

Sabri istediği kadar oynasın ama Gökhan oynamasın.Emre'nin Gökhan'dan kat ve kat daha iyi olduğunu görememek için kör olmak lazım.Anlayamıyorum birde Bunu FR nasıl göremiyor.Bir bildiği vardır diyorum ama belliki daha Gökhanı tanımıyor.

Geri
Üst Alt