TSL 2009/10 Sezonu 1. Hafta | Gaziantepspor 2-3 Galatasaray | 9 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 1. Hafta | Gaziantepspor - Galatasaray | 9 Ağustos | 19:30

Ama sende ki bu cetvel sevgisi,umarım meslek resim dersinde ki ''T'' cetveline olan sevdadan kaynaklanıyordur,Nonda'nın cetveline olan hayranlık gerçekten düşündürücü olur. :D :D

:D Neyse ben Tatile kaçıyom 3 gün yokum bensiz iyi eglenceler size

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 1. Hafta | Gaziantepspor - Galatasaray | 9 Ağustos | 19:30

Neyse arkadaşlar,maç öncesi böyle güzel şakalar espriler güzel gerçekten,konuyu sapıtmadan maç hakkında ki görüşlerimize geçelim,rotasyon bekliyorum ben açıkcası,

GALATASARAY

Leo Franco

Servet

Gökhan Zan

Sabri

Hakan Balta

Barış

Ayhan

Arda

Kewell

Keita

Baros

Bu kadroyla çıkarız ve ikinci yarı Keita-Aydın değişikliği olur,Kewell'ı çıkaracağını sanmıyorum,Baros bugün gol atacak,dü dü dü lomoşe dü Keita ise gene arka direkte cambazlığını konuşturabilir,güzel bir maç bizi bekliyor.

hadi aslanim 3 puanla baslayalim

Neyse arkadaşlar,maç öncesi böyle güzel şakalar espriler güzel gerçekten,konuyu sapıtmadan maç hakkında ki görüşlerimize geçelim,rotasyon bekliyorum ben açıkcası,

GALATASARAY

Leo Franco

Servet

Gökhan Zan

Sabri

Hakan Balta

Barış

Ayhan

Arda

Kewell

Keita

Baros

Bu kadroyla çıkarız ve ikinci yarı Keita-Aydın değişikliği olur,Kewell'ı çıkaracağını sanmıyorum,Baros bugün gol atacak,dü dü dü lomoşe dü Keita ise gene arka direkte cambazlığını konuşturabilir,güzel bir maç bizi bekliyor.

Gökhan ve Sabri varsa kazanacağımız konusunda oturup düşünmek gerekir.

hadi aslanlar sizin için ligtv yi açtırdık!!! sıcaklık 40 derece falanmış ama yinede yeneriz biz ben yürekten inanıyorum

Emre aşık bile Gökhan Zan'dar iyidir.İnşallah oynamaz.

hadi aslanlar sizin için ligtv yi açtırdık!!! sıcaklık 40 derece falanmış ama yinede yeneriz biz ben yürekten inanıyorum

Ece maddi durumunuz kötüyse Deniz Feneri'nin numarasını verebilirim :D

Leo

Sabri

Gökhan

Servet

Hakan

Arda

M.Sarp

Ayhan

Kewell

Keita

Baros

100'de 95 bu kadro çıkarız bence.

Benim tahminim:

--------------Leo-------------

Sabri----Zan----Servet---Balta

Ayhan--------Barış--------Arda

Keita---------Baros-------Aydın

45'de Keita çıkar Kewell girer, 65'te Baros çıkar Nonda girer. 75 gibi Ayhan çıkar Sarp girer.

Gönlümden geçen kadro ise Uğur ve Emre Güngörlü kadro ama Rijkaard maalesef Sabri ve Zan'ı ilk 11 oyuncusu olarak görüyor sanırım.

maddi durumumuz kötü olsa açtıramazdık heralde:eek: herşey galatasaray için valla umut var inanç var rijkaard var we believe..

Cidden gözlerim doldu öyle bir dedin ki,senin için lig tv'yi açtırdık :D hakkaten dedim taraftar işte bu,tebrikler ismin kadar güzel bir olaya imza atmışsın.

nonda ilk 11 de başlar bence

Maç saati erken ve Antep sıcak inşallah bir problem çıkmaz.

Nedir bu tum forumda Sabri ve Gokhan antipatisi var. Fatih Terim cok ovdugunuz harika Emre Gungoru cagirmadi Gokhani cagirdi. Ugur Sabriden iyiyse neden formda oldugu donemde de Ugur cagrilmayip Sabri cagiriliyor? Siz bu isi Frank Rijkaard ve Fatih Terimden iyimi biliyorsunuz? Bende bayilmiyorum bu ikisine ama elde olanin en iyisi bunlar. Son olarak o kadar eminim ki Sabriye de Gokhanada olusan antipatinin nedeni bu iki oyuncunun karizma eksikligidir.

Nedir bu tum forumda Sabri ve Gokhan antipatisi var. Fatih Terim cok ovdugunuz harika Emre Gungoru cagirmadi Gokhani cagirdi. Ugur Sabriden iyiyse neden formda oldugu donemde de Ugur cagrilmayip Sabri cagiriliyor? Siz bu isi Frank Rijkaard ve Fatih Terimden iyimi biliyorsunuz? Bende bayilmiyorum bu ikisine ama elde olanin en iyisi bunlar. Son olarak o kadar eminim ki Sabriye de Gokhanada olusan antipatinin nedeni bu iki oyuncunun karizma eksikligidir.

Uğur ve Emre güngör yeni sakatlıktan çıktı diye çağırılmıyor :).

Fatih Terim yetenekli olanı değil,söz geçirebileceğini çağırıyor.

Geri
Üst Alt