TSL 2009/10 Sezonu 1. Hafta | Gaziantepspor 2-3 Galatasaray | 9 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 1. Hafta | Gaziantepspor - Galatasaray | 9 Ağustos | 19:30

Ben kadroyu pek begenmedim acikcasi...Biz Mustafa Sarp´i yedek olarak almadik mi?Mustafa´yi izleyecegime Baris´i izlemeyi tercih ederim..Kewell,Ugur UCar ve Baris´in yedek oturmasini yadirgadim..Neyse en iyisini tabiki Rijkaard biliyordur....

Basarilar Aslanlar..Size yakisir bir oyun sergileyin ve 3 puani getirin

mantiga bak

mustafayi yedek olarak aldik

iyi oynayan antremanda kim iyi oynuyorsa o kapar formayi

hollandada oturdugum icin biliyorum.

isterse ronaldinho olsun bir hollandali antremanda 18 yasinda cocuk daha iyise onu oynatir.

ki ronnie de cok yedekte oturdu rijkaard doneminded

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 1. Hafta | Gaziantepspor - Galatasaray | 9 Ağustos | 19:30

Bakıp göreceğiz.

Yeni bir sezon, umarız ki Sabri'de üzerindeki kötü imajı silebilmek için arması için oynar, forması için oynar, ölümüne oynar.

Ben Sabri'den pek umutlu değilim ama inşallah dediğin gibi olur renktaş..

mantiga bak

mustafayi yedek olarak aldik

iyi oynayan antremanda kim iyi oynuyorsa o kapar formayi

hollandada oturdugum icin biliyorum.

isterse ronaldinho olsun bir hollandali antremanda 18 yasinda cocuk daha iyise onu oynatir.

ki ronnie de cok yedekte oturdu rijkaard doneminded

Hadi bakalim dedigin gibi olsun...Ama senden bugün Mustafa Sarp ile ilgili en ufak bir elestirinin gelmemesi gerekir.Ben Baris´in daha yararli olacagini söylüyorum sadece.Ayrica Kewell gibi bir adamin da yedekte oturmasini görmek cok sevindirici degil..Biz tüm starlarimizi bir takim halinde izlemek isterken birtürlü basaramadik bunu 2 senedir.Üzüldügüm nokta bu..

Mustafa Sarp yerıne Barış oynar diye bekliyordum açıkçası.

sarp yerine barış aydın yerinede kewell olsaydı daha hoşuma giderdi izlemek ama yinede frank bilir işini:)

Hadi bakalim dedigin gibi olsun...Ama senden bugün Mustafa Sarp ile ilgili en ufak bir elestirinin gelmemesi gerekir.Ben Baris´in daha yararli olacagini söylüyorum sadece.Ayrica Kewell gibi bir adamin da yedekte oturmasini görmek cok sevindirici degil..Biz tüm starlarimizi bir takim halinde izlemek isterken birtürlü basaramadik bunu 2 senedir.Üzüldügüm nokta bu..

kewell ikinciyarı girer keita 90 dakika oynamaz şuanda kewell da öyle yüzde yüz hzır değiller.

Renkdaslar ozelden kadro alabilirmiyiz

sarp defansif orta saha. ikili mucadeleleri hep alir

stoperleri rahatlatir

baris ise rakibi bozar, savasir gol bile atabilir

bu macta sarp iyi tercih.

sami yende baris iyi tercih

Rijkaard mac oncesi kisa bir toplanti yapmis, herkese sarilmis, sans dilemis ama Aydin da bir özel görüsmus, kullagina birseyler soylemis :)

5 bine yakin Galatasarayli var stadta.

Beyler özelden kadro alabilir miyim?

Basarilar Galatasaray.

Gazlama servisimiz başlamıştır. Herkesi bekliyoruz...

https://gscimbom.com/radyo/dinle.html

:omg:Galatasarayımız'ın maçı radyodan canlı verilecektir:cool::2_thumbs_up_-_anima

Radyomuz Mozilla Firefox tarayıcısı ile çalışmamaktadır. Lütfen İnternet Explorer ile açın..

Kewell yedekmis , son 15-20 dk girer herhalde. Aydin sol kanati yorar Kewell girer isi bitirir :)

saldır GALAAAATAARASAARRRAAAAAAY :D :D

Başarılar cimbom:D:D:D:D:D

Kadro ozelden lutfen

Geri
Üst Alt