TSL 2009/10 Sezonu 1. Hafta | Gaziantepspor 2-3 Galatasaray | 9 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 1. Hafta | Gaziantepspor 2-3 Galatasaray | 9 Ağustos | Maç

Kocum Rijkaard be tam baba herkesi kapida bekleyip tebrik etti:).

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 1. Hafta | Gaziantepspor 2-3 Galatasaray | 9 Ağustos | Maç

Gaziantep deplasmanindan 3 puan almak cok zor.

Bunu basardik.Ligin basi daha.Ilerleyen zamanlarda cok daha iyi olacagiz..

Defanstaki sorun ortaya cikmaya basladi.Bosuna transfer istemedik.

Sabri bir kere daha beni yaniltti.Enerji dolu ama faydasiz bir futbolcu oldugunu bir ekre daha gösterdi..Ugur´un ne yapmasi gerekyior oynamasi icin?

Ne güzelde oluyor feNerasyona koymak

Henüz ilk maç ve zor bir deplasmanda güzel bir galibiyet geldi!!!

Riijkard artık Sabri'nin yerine Uğur'u sağ beke yerleştirmeli!!!

Savunmaya mutlaka takviye şart!!!

Zor bir lig olacak ama İnşallah ASLANLARIMIZ alınlarının akıyla şampiyonluğu kazanacak!!!

Artik

önümüzdeki maca bakmaliyiz.

foruma yeni girdim bi bakayım dedi.yine rejkaarda eleştiri yapanlar varmı diye

Ulan böyle hakemlerde hep bizimi bulur ya.8-10 yıldır futbol maçı izliyorum Arda'ya cıkan sarı karttan hiç bi yerde görmedim.Aziz bi yerlerini yırtsan bu sene yine şampiyon biziz !

Sabri bana kafayı yedirtecek.Birgün Sabri'ye kızıp kapıyı pencereyi indirecem ondan korkuyorum.

Zorda olsa iyi bir galibiyet güzel bir başlangıç oldu. Devamıda böyle olsun.

sabrinin yerine uğur girsin kadroya

transfere felan gerek yok

Kurallarda hakeö oyuncunu nerden cıkacagıma karışırmı öyle bir hakkı varmı arda verdigi sarı kart olurmu

bu sene işimz var arkadaşlar!!

Bu kadar taraflı bir hakem daha olamaz.

Arda ya- Kewell a Baros kaç taner tekme atıldı. faül yok onlara her an düt düt..

Arda çıkıyor oyundan adam gerçek yeri olan çıkma santrasıona gdiiyor. istediği yerden çıar kardeşim arkadaşını tebirk edecek girersek FİFA kurallarını bilmiyorsan hakemlik yapma.

5 yerine gidene kadar 1 dk daha ekler oynatırsın adama kart veriyorsun.

Azize YILDIVIm bu sene ve 3 sene TFF de ne kadar yalaka varsa satın alacak

40 derece hissedien sahada öyle ya da böyle kazandık ve kapakları da taktik. Elano ve M.topal da girince bakalım ne yapacaksınız çok merak ediyorum!!

Helal olsun ASLANLARIMIZA her şartta kazandılar!!

Büyüksün ARDA TURAN!!

mustafa sarp a çok laf ettim sanırım biraz şans vermekte fayda var:p ve elano nun katıldıgını ve hava şartlarının düzgün olacağını düşününce gerçekten umut verdi futbol. yediğimiz gollerden biri acayip bir şut digeri penaltıydı çok da önemli degil.

Önemli olan kazanmaktı.Oyunda bence memnun ediciydi.Bu 2 olayı da yaptığımız için çok mutluyum.Rijkaard ve ekibine sonsuz tebrikler.

Mustafa Sarp bugün macin en iyilerindendi, bukadar iyi oldugunu bilmiyordum :D

Arda zaten başka nerden çıkacaktı kulübeye doğru gidiyordu..

Ohh be bitti sonunda.. Hakem son dakika Arda'ya gereksiz bir sarı kart gösterdi. Sebebi de Arda'nın oyundan istediği yerden çıkmaması.. Bence çok gereksiz bir harekette bulundu hakem. Keita oyundan çıktıktan sonra o Olcan denen Antepli topçu da görevini tamamlamanın verdiği gururla!! çok rahat bir şekilde maça devam etti. GALATASARAY'ımızı bu kadar sıcak havaya, kasap Antep futbolcularına rağmen aldığı galibiyetten dolayı tebrik ediyorum. Son olarak Sabri hakkında hiçbir şey demiyorum sadece susuyorum ama aynı zamanda çok şey anlatıyorum..

Burda mustafa sarpı begenmeyenler vardı nasıl oynadı ama helal olsun

selçuk şahin direği tekmeleyerek kalenin arkasından çıkmıştı oyundan

samiyendeki maçta

Geri
Üst Alt