TSL 2009/10 Sezonu 1. Hafta | Gaziantepspor 2-3 Galatasaray | 9 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 1. Hafta | Gaziantepspor - Galatasaray | 9 Ağustos | 19:30

Yensek de yenilsek de güzel bir sezon bizi bekliyor Galatasarayımız adına,Başarılar Aslanlar!

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 1. Hafta | Gaziantepspor - Galatasaray | 9 Ağustos | 19:30

elanoyu oynatmamız gereken maçtır. adam brezilyalı. sıcağa alışıktır.

Elano henuz hazir degil, oynasa dogru duzgun verim alamayiz ve fizik olarak hazir olmadigindan oyuncuyu riske atmaya da gerek yok. Biraz sabirli olalim.

Aslanlar rahat olun. G.Antep i 4 ler geçeriz. Önce bu akşam Netanya maçının keyfini çıkaralım. yine güzel bir futbol ve skor yaşayalım. Ondan sonra bu maç için daha net konuşuruz. G.Antep takip ettiğim kadarıyla transfer yapamadı ve ciddi anlamda oyun bazında iyi değiller. kısaca yeneriz ama Netanya maçında o ışığı ve oyunu görelim.

Elano kadroda olmaz bence

Diyebilecegim tek birsey var: Bu kadarda cifte standard belli edilmez. LUTFEN TEPKISIZ BIRAKMAYALIM!! Ozel bir baslik acilsin ...

Fenerin maci en son basliyor, bizimkisi en erken halbuki hava sicakligi bizde 15 derece falan daha yuksek. Bu kadarda olmaz ki ...

Iste, Lobi gucumuzun kalmadiginin bir ispati daha bu ...

Eeh bu camia ayakta uyursa, ha bire birbirine laf sokmaya calisirsa, olacagi budur. Ne hikmetse Fenerde bir kac kisi haric kimse laf atmiyo Fenere. Bizde ise herkez laf atacak delik ariyor. Yazik

Denizli de çok sıcak bir yerdir yaz aylarında.Ayrıca Fenerbahçe 3. haftada Diyarbakır 5. haftada Antalya deplasmanlarına gidecek yani hep sıcak deplasmanlarda oynayacaklar.Bizim ise böyle bir dezavantajımız yok.Ayrıca Gaziantep ile Denizli arasında saat farkı da 1 saate yakındır neredeyse.Yani Gaziantep'te hava daha erken karardığı için federasyonun bizim maçı erken saate koyması çifte standart falan değildir.Bir detay daha var.O da Fenerbahçe'nin bugün Macaristan'da maç yapacak olması.Galatasaray ise İstanbul'da.Yani yarım gün daha fazla dinlenme şansı olacak futbolcuların.E bu kadar koşul bir araya gelince Fenerbahçe'nin 21.45'te oynamasını hoşgörüyle karşılamak gerekir diye düşünüyorum..

Bu sicak hava'da oyuncularimiza birsey olursa Fenerasyon bunun altin'dan nasil kalkacak bilemiyorum.

Herşeyin belli olacağı bir maç

İyi oynayalım kazanmasakta olur. Önemli olan UEFA'da ki oyunu burada da görmek olacaktır. O oyunu sahaya dökersek zaten kazanırız.

Dediğim gibi herşeyin belli olacağı bir maç. Fazla mı abartıyoruz yoksa yazılan tarihin farkına tam olarak varamadık mı.

Herşeyin belli olacağı bir maç.

B_5e984c0146063a966b0e12c72a493747.jpg

Sezonun ilk maçlarından sürpriz sonuçlarla dönme ihtimalimiz fazla.

Sabır yeminini unutmadan yorum yapalım...

Tecrübelilik boşuna olmuyor, tebrik ediyorum Serkan seni.

Bugünün gazına gelip 3-5 çekeriz diyenler ligde kazaya uğradığımızda geri vitese takıyorlar sonra...

Ne dedik, "ilk yarıyı 15. nci bile bitirse Rijkaard ve ekibine destek vereceğiz." Çünkü bize gündelik değil, gelecekte de olsa kalıcı şekilde yakalayacağımız sistematik başarılar lazımdır.

BEn futbolcu olsam bu afişten sonra şunu düşünürdüm; "Bana haksızlık yapılıyormuş, iyi oynayamama gerekçem hazır..."

Oysa futbolcu psikojisi için şu pankart daha tesirli olurdu. "Saat 19.30 'da 45 derecede oynatmanız bizi engelleyemez. Saat 14.00 te 50 derece de oynasak da yeneceğiz." vb.

inş. iyi bir başlangıç yaparız bu sene ligi kasıp kavururuz allhın izniyle...

maç cidden de 21 45 e alınsa sıcaklık bariz 7-8 derece düşüyor. çünkü işten çıkıyorum saat 7 de araba da 36 derece gördüm bugün. maçtan 10 dk önce 20 50 gibi market e gidersekn baktım 28 dereceydi..

TFF maçı 21 45 e alırsa sağlık ve futbol kalitesi olarak çok çok iyi olur.

maç cidden de 21 45 e alınsa sıcaklık bariz 7-8 derece düşüyor. çünkü işten çıkıyorum saat 7 de araba da 36 derece gördüm bugün. maçtan 10 dk önce 20 50 gibi market e gidersekn baktım 28 dereceydi..

TFF maçı 21 45 e alırsa sağlık ve futbol kalitesi olarak çok çok iyi olur.

ligtvnin yüzünden almazlar ne die fb 21.45de oynar denizlide anlamam.

inş. bi sorun yaşanmasa..

Rahat bir maç olacağını düşünüyorum Netanya maçında ki olumlu futbol bu maçada yansır umarım.

En azından Beşiktaş cuma oynarken bizde pazartesi oynamalıydık 21.00'da veya Fenerbahçe oynayabilirdi pazartesi.Ne gerek vardı bizim maçı 19.30'da yapmaya..

Skor tahminim 2-0 veya 2-1 kazanırız.

En azından Beşiktaş cuma oynarken bizde pazartesi oynamalıydık 21.00'da veya Fenerbahçe oynayabilirdi pazartesi.Ne gerek vardı bizim maçı 19.30'da yapmaya..

Skor tahminim 2-0 veya 2-1 kazanırız.

Hafta arası milli maç olduğundan pazartesiye maç konulmamış ;)

Gaziantep korksun bizden :coffee: :D

..........leo.........

ugur..gungor..servet..balta..

.............linderoth...........

......baris(ayhan)............

..............arda..............

..keita................kewell..

...........baros............

Geri
Üst Alt