TSL 2009/10 Sezonu 1. Hafta | Gaziantepspor 2-3 Galatasaray | 9 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 1. Hafta | Gaziantepspor - Galatasaray | 9 Ağustos | 19:30

Gööya fenev deplasmandan gelecekya o yüzden onlar geç oynadı denecem.Amma velakin o zaman bende diyeceğimki:

-Haftaya beşiktan neden pazartesi oynar...

Onun dışında ilk dakikalarda gol yeyip üzerine erken beraberlik golü atarsak üçten fazla fark olmaz ise bir ya da iki fark olur düşüncesindeyim :D

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 1. Hafta | Gaziantepspor - Galatasaray | 9 Ağustos | 19:30

3-1 alırız :)

netanya macından sonra kadro kuramıyorum :D

Erken bir gol bulursak, Gaziantep evinde olduğu ve yenik durumda olacağı için gol arayacaktır. Böylece savunmalarında istediğimiz boşlukları buluruz.

inanamıyorum eğer böylese federasyon fenerasyonlaşmaya başlamış bile,ama son meteorolojik tahminlere göre hafta sonu hava serinlemeye başlayacakmış.

7 Ağustos Cuma 23/33, 8 Ağustos Cumartesi 22/34,9 Ağustos Pazar 22/34

antepin hava tahminleri böyle

Gaziantep maçı elbette Netanya maçı kadar kolay olmaz. %100 galip geliriz diyemiyorum ama kazanıcağımızı tahmin ediyorum.

Frank muhtemelen ;

.................Leo..................

........................................

Ucar....EmreG....Servet....Hakan

.........................................

.....Barış.....Linderoth....Ayhan...

.........................................

......Keita....Baros.......Arda....

şeklinde çıkar diye düşünüyorum.

Erken gol bulursak maçı alırız ama bulamazsak sonradan sıkışabiliriz çünkü takım yeni sistem yeni ve karşımızda Netanya yok. Ama yinede kazanırız diyorum.

Maç 19 30 da!!!!!!!

:42::42: şeref yoksunları buzlu sahada oynattınız turk futbolunun en önemli yeteneklerinden uğurun hayatından 2 sene çaldınız yetmedi futbolcularımız kalp krizi geçirsin diye mi uğraşıyorsunuz?

Zor bir maç olacak. Eğer nem fazla değilse yine rahat ederiz.

Öte yandan güzel bir test olacak. Bunu unutmamak lazım. Antep tam dişimize göre, bizim oynamaya çalıştığımız oyunu oynayan bir ekip. Yani sürekli pas yapan, oyunun içinde tekme tokat dalmayan bir ekip. Bu yüzden maç nispeten daha az hasarla bitecektir.

Skor tahmin etmek istemiyorum ama topu ayağımıza alabilirsek yine en az 2 gol atarız diyorum.

Baros'un yerine Nonda'nin baslamasi daha iyi olur gibime geliyor.

Nonda ve Keita birbirlerini mükemmel tamamliyor.

0-6 olsun bizim olsun :D

( Bakınız : Alışmış kudurmuştan beterdir :D )

Bu maça dair şöyle bir öngörüde bulunabilirim; sezon başı olduğu için rakip takımın ne kadar sert, presli ve darbeli oynayabileceğine göre bazı seçenekler çıkacak karşımıza. Galatasaray oyun şablonu itibariyle çok kapanacak, çok sert ve darbeli oynayacak, boş alan bırakmayacak takımlara karşı zorlanacaktır. Bu aslında bir çok takım için zor bir süreç. Ama eğer karşıdaki rakip futbol oynamak, açık oynamak ve sadece oyuna bakmak istiyorsa, bunu çok sert, presli ve darbeli bir oyun ile besleyemiyorsa Galatasaray böyle ekiplere karşı futbolunu kabul ettirecek, istediklerini yapabilmek için daha uygun olacak bir takım hüviyetine sahip.

Şimdi Antep'in çok sert bir takım olmadığını, ayağa pas yapan, yumuşak ve futbol oynamak isteyen bir takım olduğunu biliyorduk geçen sezon. Ama bu sezon futbol karakterlerinin yine ayağa pas olacağını bilmekle birlikte yumuşak-sert oyun anlayışında hangi tarafta yer alacaklarını bilemiyoruz. Ama Antep sadece futbol oynamayı düşünürse bence harika bir maç olacak. Daha sezon başı olmasına rağmen Antep hazır değilse işleri zor. Çünkü bana göre en hazır takım tam olarak hazır olmasa bile Galatasaray'dır. Ben güzel bir futbol ve bol gollü bir maç bekliyorum. Tabii Galatasaray lehine...

Bence Keita yedek kalacak bu maçta... Hatta Kewell de yedek kalabilir.. gibi geliyor

Çünkü Aydın kesinlikle ilk 11 i hak etti.

.....................Leo..Franko...................

Sabri.........G.Zan..........Servet.......H.Balta

.............Ayhan............M.Sarp(Barış)................

........................ARDA...........................

Aydın................Baros...................Kewell(Keita)

bu tarz bişi çıkabilir..

Bu maça dair şöyle bir öngörüde bulunabilirim; sezon başı olduğu için rakip takımın ne kadar sert, presli ve darbeli oynayabileceğine göre bazı seçenekler çıkacak karşımıza. Galatasaray oyun şablonu itibariyle çok kapanacak, çok sert ve darbeli oynayacak, boş alan bırakmayacak takımlara karşı zorlanacaktır. Bu aslında bir çok takım için zor bir süreç. Ama eğer karşıdaki rakip futbol oynamak, açık oynamak ve sadece oyuna bakmak istiyorsa, bunu çok sert, presli ve darbeli bir oyun ile besleyemiyorsa Galatasaray böyle ekiplere karşı futbolunu kabul ettirecek, istediklerini yapabilmek için daha uygun olacak bir takım hüviyetine sahip.

Şimdi Antep'in çok sert bir takım olmadığını, ayağa pas yapan, yumuşak ve futbol oynamak isteyen bir takım olduğunu biliyorduk geçen sezon. Ama bu sezon futbol karakterlerinin yine ayağa pas olacağını bilmekle birlikte yumuşak-sert oyun anlayışında hangi tarafta yer alacaklarını bilemiyoruz. Ama Antep sadece futbol oynamayı düşünürse bence harika bir maç olacak. Daha sezon başı olmasına rağmen Antep hazır değilse işleri zor. Çünkü bana göre en hazır takım tam olarak hazır olmasa bile Galatasaray'dır. Ben güzel bir futbol ve bol gollü bir maç bekliyorum. Tabii Galatasaray lehine...

Bize bundan sonra kolay kolay sert oynayamazlar.Her maçta frikikten gol attık.Yiyorsa faul yapsınlar.:D

Süperligdeki takımların hepsinden hazır durumdayız, sezonu erken açtık. O bakımdan bu avantajı değerlendirip ligin ilk haftalarındaki maçları almamız lazım. Anteple başlayacaz seriye inşallah.....

arkadaşlar ben çok defalar antepe gittim.yazın geceleyin hava bayağı serinliyor çünkü sonuçta yarım çöl iklim var antepte.ama federasyon un yaptığı da saçmalık.

Tam hazir degiliz tabii ama Ligin en hazirli takim Galatasaray.

Galatasaray yanilmiyorsam bütün derbileri 10 hafta icinde oynamis olucak, bu bizim icin bir avantajdir, cunki düsüse gecersekte (insAllah gecmeyiz o ayri) ilk 10 hafta icinde gecmeyiz. Bu yüzden sistemle alakali cok sorun olmazsa ilk haftalar iyi puan toplariz.

Lige en zor deplasmanlardan birinde başlamamız kötü oldu

Geri
Üst Alt