TSL 2009/10 Sezonu 1. Hafta | Gaziantepspor 2-3 Galatasaray | 9 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 1. Hafta | Gaziantepspor 1-2 Galatasaray | 9 Ağustos | Devr

Netanya maçında Hakan için kötü demiştim ama bu maçta berbat ötesi, aklı oyunda değil, ne bir pası geçiyor ne bir topu tutabiliyor, feci feci. Defans toptan fecahat zaten Servet hariç. 2 golü görünce 5 geliyor dedim ama puan vermezsek iyidir.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 1. Hafta | Gaziantepspor 1-2 Galatasaray | 9 Ağustos | İlk

o keita'nin hepimizi korkutan sakatlik anindan sonra onu yuhalayan antep taraftarina ne diyim bilemiyorum. Umarim bir tane cakar da KAPAK olur hepsine. Antep taraftari en gicik oldugum taraftardir su an itibari ile.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 1. Hafta | Gaziantepspor 1-2 Galatasaray | 9 Ağustos | Devr

Keita için ilk yarı yorumu alabilirmiyim?

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 1. Hafta | Gaziantepspor 1-2 Galatasaray | 9 Ağustos | İlk

Link istemek de vermek de yasaktır. Lütfen dikkat edelim.

Lig uzun 34 hafta bu sorunu yaşamamak için tek geçer yol digiturk 'e abone olmaktır. Forumumuzda asla link paylaşımı olmayacaktır.

Ligin istatistiklerini tutan arkadaşlara ise mümkün olduğunca forum ortamını bozmamak için özel mesajla destek oluruz. Kadrolar, yedek oyuncular, kim sahada kaç dakika kaldı vb...

1. gol mutlaka bulmaliyiz, antep bastiriyor kesin 1 gol yeriz...

Bu arada Keita'ya birşey olsaydı o TFF binasını basmaz mıydım??? Özgener kişisinin kulaklarını baya bir çınlattım.:@

ilk maçlar herzman zordur buda öyle,zor geçiyor.

ilk yarinin kötüleri;

H.Balta

Aydin

Servet(Hic güven vermiyor bana)

Sabri(Halen bildigimiz Sabri,Ugur u ariyorum)

Böyle bir havada malesef ki Barisa ihtiyac duyuyoruz.Ama beni bugün sasirtan en kötü oyuncumuz H.Balta olmasi.

ilk yarı G.Antep daha etkili göründü.. Antep çok fazla efor sarfetti. tahminimce dk 60 dan sonra GS oyunu eline tamamen alır ve maçı 4-5 e kadar çeker.. Aydın - Kewell ve M.Sarp Barış değişilkilleri oyunu tamamen bizim lehmize çevirir.

Offf bee Keita'mız yerde titremeye başladı buz kestim gözlerim faltaşı gibi açıldı Allah korusun birşey olsaydı bunun hesabını kim verebilirdi ? Nitekim günlerdir herkes uyarı üstüne uyarı yapıyor ki bu saatte maç oynanmaz antep sıcağında diye...

Antep macin hakimi ve Baros ile Keita uyumlu degiller, Nonda girer oyuna.

Bu arada Keita'ya birşey olsaydı o TFF binasını basmaz mıydım??? Özgener kişisinin kulaklarını baya bir çınlattım.:@

sen mi ben mi yoksa butun renktaslarımız mı.. Hepimiz çınlattık..

Keita öyle yerde yatınca yüreğim ağzıma geldi. Ne şansızlık umarım gol atarda o Antep taraftarıda o golün üstüne soğuk bir su içer. :mad:

Bu maç 3-1 yada 4-1 biter renktaşlar. 65. dk dan sonra antep kondisyon olarak çökücek.Çakıcaz golleri.

Baros'un top tutması lazım ön tarafta.Bu maç öyle kolay geçmeyecek belli oldu.

hakan balta ve baros cok kotu, aydin da vasatin altinde.netanya macindaki performansi mumla aratiyor.

takim olarak da iyi pres yapamiyoruz ve orta alanda hicbir pas alisverisi yok.

Gokhan zan topu ileri sisirmekle takimi mahvediyor , servet de ole.

ayhan ve sarp ikilisi yetersiz .

keita hirpalamaya calisiyor ama ayak uyduran yok ..

Aydin -------- kewell

Baros -------- nonda degisiklikleri ile en az 2 gol daha atariz...

ilk yari su molasina kadar galatasarayimizin kontrollunde giderken, fazla ileriye dogru oynamasakta topa sahip olan takim genelde bizdik, su molasi sonrasi Gaziantep top kontrollunu elle alir gibi oldu.

yedigimiz golde kalecinin yapacagi hic birsey yoktu, casillas olsaydi bile birsey yapamazdi. orda cesara o sutu hazirlamak ve vurmak musadesini veren bizim oyuncular hatali.

sahada Sabri ve Aydin yoklari geziyorlar, hakan balta da normal performansinin altinda, Baros tek basina kaliyor.

onde olsak bile mac basa bas geciyor.

tahminim Harry Kewell --> Aydin degisikligi olur.

ilk yarinin kötüleri;

H.Balta

Aydin

Servet(Hic güven vermiyor bana)

Sabri(Halen bildigimiz Sabri,Ugur u ariyorum)

Böyle bir havada malesef ki Barisa ihtiyac duyuyoruz.Ama beni bugün sasirtan en kötü oyuncumuz H.Balta olmasi.

Bu sıcakta buna da şükür bence

Geri
Üst Alt