TSL 2009/10 Sezonu 1. Hafta | Gaziantepspor 2-3 Galatasaray | 9 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 1. Hafta | Gaziantepspor 1-2 Galatasaray | 9 Ağustos | Devr

Keita'nın sakatlanması darbe sakatlanması. federasyona sallamak için başka bahane lazım:p

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 1. Hafta | Gaziantepspor 1-2 Galatasaray | 9 Ağustos | Devr

Keita öyle yerde yatınca yüreğim ağzıma geldi. Ne şansızlık umarım gol atarda o Antep taraftarıda o golün üstüne soğuk bir su içer. :mad:

onu nicin yuhladılar orayı anlayamadım.. kıskanclık var butun takımlarda ne kıskanclıgı bu ya...

He birde Baris maca ilk 11'de baslamaliydi, ne kadar önemli oldugu böyle diri takimlara karsi oynanirken anlasiliyor..

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 1. Hafta | Gaziantepspor 1-2 Galatasaray | 9 Ağustos | İlk

Yoktu, adamın önünü kapatamadılar. Köşeye düzgün bir vuruş yaptı, çıkarması çok zor bir top..

ama dikkatinizi çekeyim leo franconun 2000 den beri huyu malesef değişmemiş hatırlarsanız mallorca da iken 1-4 yenmiştik uefa çeyrek finalinde sanırım.kalede leo franco vardı ve 3 golu aşıtma ile yemişti.Hala çok önde duruyor fark ettiyseniz.golde hatalı demiyorum ama bu bence başımıza işler acabilir.bu zaafını yenmeli

bu arada keita öyle yerde kalınca nefesin kesildi ağzım açık öyle izledim korktum bişi oldu diye valla ama görüm bak sezon boyunca keita bu tür faullere çok mahruz kalacak:(

Barış ve Kewell girmeli oyuna bence.Özellikle barış orta sahaya dinamizm katar

Keita sıcaktan değil , çarpıştığı için düştü yere . .

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 1. Hafta | Gaziantepspor 1-2 Galatasaray | 9 Ağustos | İlk

maçı izleyen arkadaşlar ilkyarı izlenimini bizimle paylaşabilirlermi

erken bulduk golleri, antep'in isine yaradi bu da. Top oyunun son bolgesine gecince kimse destek vermedi kanatlara bir iki pozisyon disinda, belki guvenli oynamak adina falan ama topa sahip olamadik kisaca, antep de onde basti, topa sahip olan onlar oldu. Keita caksin bunlara bir tane gitsin tribunlere "susun lan" isareti yapsin yeter bana.

aydının bi kere bile keita gibi topu alıp gittiğini görmedim adam 0 oynuyor.. Kewell'ımızın girmesi lazım ki biraz top tutalım, ayrıca bugün baroş biraz tutuk Nonda girebilir adam formda hem de o da top tutar, ayrıca ayhan çok gereksiz işler yapıyor bugün o veya mustafa sarp çıkabilir çünkü 2 side çok kötü, ortasahamızın hiç olmayışından da belli barışın girmesi gerek adam çift ciğerli, en acil değişiklik barış sonra Kewell en son da nonda bence..

Keita'da çok şükür ki bir sorun yok.sadece yere düştüğü anda dili soluk borusunu kapattığı için nefes alamamış.ancak takım arkadaşları hemen geldi yan çevirdiler nefes almasını sağladılar.

hücum olarak birşeyler yapmaya çalışıyoruz ama istenilen performans yok tabi ki.ancak yenilen golde topa vuran julio'ya kimsenin basmaması ise gerçekten büyük bir orta saha-savunma yanlışıydı.antep kontra atak futbolu benimsemiş görünüyor.hızlı çıkıp uzaktan şutlarla etkili olmaya çalışıyolar.sabri kanadını çok boş bırakarak stoperlerin arasına çok girmeye başladı gördüğüm kadarıyla.yediğimiz golden sonra oyunun seyiri değişti.antep daha güvenli oynamaya başladı biz isek biraz daha tedirgin olduk.devre arası olması imdadımıza yetişti oyundan kopmamamız adına.2. yarıda neler olacak bekleyip göreceğiz.

Hakan Balta berbattı.

Çok top kaybetti ve çok yavaştı.

Aydın bence fena değil biraz daha oyuna girmesi gerek.

Kewell veya Nonda girerse çok kolay olur maç.

Birde Sarp - Ayhan ikisini aynı anda oynatmak doğru değil. Barış olsaydı rakibi daha bunaltırdık ve daha çok top kazanırdık.

yedigimiz golde kimsenin hatası yoktu bence antepli oyuncu öyle bir yere gönderdiki cech gelse nafile;)

Sabrinin bu takımda hala oynamasına şaşıyorum adamda ne var yahu :S

Hakan Baltayıta ilk defa bu kadar kötü gördüm.

Baros,Ayhan ve Aydın formsuz. Gerçi Aydın bi geçen maç formdaydı :D

Rıjkaard bir iki değişiklik yaptıktan sonra bi kaç gol daha bekleyin derim ben.

Hakan Baltayı uzun zamandan beri ilk kez bu kadar kötü görüyorum inanamadım..

Keita'nın dili boğazına kaçtı dediler,adam yerde can çekişiyordu ama sonrada kalktı oynadı. Sizce çok tehlikeli değil mi?

ayrica Keitayi yuhlayan antep taraftirana bir cift lafim var.....

diiiiiiiiitttttttttttttttttttttttttttttttttttttt !!!!!!!!!!!!!!!

Arkadaşlar oynadığımız takım Gaziantep,belkide en zor 3 anadolu deplasmanından biri!Ona göre yorum yapmamız gerek bence.

Fakat goller nasıl oldu hemencecik bea?Biraz anlatsanız?

60.dakikaya kadar gol yemezsek,maçı farka götürürüz.Kewell,Barış değişikliği yüksek ihtimal olacaktır...

Geri
Üst Alt