TSL 2009/10 Sezonu 1. Hafta | Gaziantepspor 2-3 Galatasaray | 9 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 1. Hafta | Gaziantepspor 1-2 Galatasaray | 9 Ağustos | Devr

Öncelikle Lig TV'de kadroları ekrana getiren arkadaşa biri Galatasaray'ın 4-3-1-2 ile oynamadığını söylemesi gerek..

Arda'nın vuruşu güzeldi, her zamanki gibi kalitesini gösterdi. Dikkat ediyorum, her maç biraz daha iyi oynuyor, her maç biraz daha fazla sorumluluk alıyor.

Leo Franco'nun golde yapabileceği bir şey yoktu, bununla birlikte 1-2 etkili şutu da önledi.. En az Mondragon kadar belki daha da sağlam bir kaleci aldık.

Servet & Gökhan Zan iyiydiler, ama her zaman olduğu gibi defansın arkasına atılan toplarda sıkıntı yaşıyor, tedirgin oluyoruz.

Hakan Balta defansif bek gibi oynayıp nadiren ileri çıkıyor, çıktığı zaman da hızlı dönmekte sorunlar yaşıyor.

Sabri hatasızdı, çok koştu + verimli koştu.

Ayhan, daha teknik oynamaya başlamış, belli ki Arda'ya ayak uydurmaya çalışıyor.. Ayağının dışıyla Keita'ya çıkardığı top enfesti..

Keita demişken G.Antep'li futbolcuların Keita'ya karşı bariz bir sertliği var. Fizik olarak çok güçlü ve hızlı olduğu için çok faule ve sert oyuna maruz kalıyor. Nitekim sakatlandığı pozisyonda adam omzunu döndü ve Keita'nın yüzü omzuna çarptı. Keita kısa süreli bir baygınlık geçirdi.. Neyse ki önemli bir şeyi yok.

Mustafa Sarp ilk yarıda çapa görevini eksiksiz yerine getirdi. Üzerine bir de gol attı ki tadından yenmez. Daha bir kaç gün önce Mustafa Sarp bu takımın oyuncusu değil diyen arkadaşlar tekrar düşünsünler derim, ilk 11 oyuncusu olmayabilir fakat rotasyonda muhakkak bulunması gereken bir oyuncu, iyi bir kesici. Fakat golde Servet'in adamları peşinden sürükleyip Mustafa'yı boşa çıkardığını ve en az Arda kadar payı olduğunu da belirtmek lazım.

Aydın, Netanya maçını arattı; top ayağına geldiğinde iyi niyetli bir şeyler yapmaya çalıştı ama etkisizdi. Keita ile yer değişip sağa geçtikten sonra biraz daha etkin gözüktü, ama yine yetersiz bana göre..

Baros bildiğimiz Baros, koşuyor, top alıyor, indiriyor, araya kaçıyor.. Gol arıyor, bulacak da :)

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 1. Hafta | Gaziantepspor 1-2 Galatasaray | 9 Ağustos | Devr

Maçı alırız almasınada, bazı değişikliklerin yapılması lazım. Kewell girebilir. Barış girebilir. Ayrıca Hakan Balta'nında toparlanması lazım çok kötü oynadı ilk yarı. Keita'da korkuttu valla, Manisalı Meduna'nın titremesini hala unutamam aynı ona benziyordu da allahtan kalple ilgili birşey değil. Dil kaçması sadece. Hemen ayağa kalkıp çatır çatır oynamaya devam ediyor.

En iyi oyuncumuz Keita, size göre de öyle dimi beyler? adam olan sempatimden dolayı gözlerim kör değil dimi? :D

Ortasahada çok boş alan bırakıyoruz,acil önlem almalıyız maçta 4-3,3-2 gibi gollü bitecek.

Keita'nın dili boğazına kaçtı dediler,adam yerde can çekişiyordu ama sonrada kalktı oynadı. Sizce çok tehlikeli değil mi?

Maalesef federasyonumuz cinayete teşebbüsten zevk alıyor sanki.Umarım şu maçı kimseye zarar gelmeden kapatır iki takım da korkulan başımıza gelmemiş olur.Aksi takdirde büyük bir facia meydana gelir ki bunun yaratacağı kargaşanın önünü kimse alamaz

Keitayi fazla zorlamamak lazim

Baros, Aydin, Arda hic yok. Stoperler de fazla statik, Ayhan ve Mustafa onde bastiginda cikip toplari kesmeliler. Sabri de Julio'ya surekli orta yaptirdi ama allahtan adam saga gecti ama ordan da gol atti. Antep'in bekleri forvetten bozma o yuzden Aydin'in yerine Kewell'i almak iyi olur cunku Aydin hicbir sey yapmadi. Veya Arda'yi sola kaydirip ortaya Baris'i almak gerek. Servet veya Gokhan'dan birinin yerine Emre G. dusunulebilir, orta saha oyuncularimiz yoruldukca Tabata, Beto falan cirit atar oralarda. Zor bir 2. yari olacak.

calisiyor , alip topu ileri tasiyor,bikac varyasyon yapti.

ama ona ayak uyduran yok !!!!!

yalniz kaliyor , etrafina arda ve ayhan yaklasmali daha cok ...

Gözünüzden kacmadiysa, Baros ile pek uyumlu degiller, bir Nonda ile Keita'ya bakin birde Baros ile Keita'ya..

Ayhan--->Baris

Aydin---->Kewell

Baros---->Nonda

bence böyle olur.

Keita'yı o baygın halde, elleri kasılmış görünce aklıma ilk Foe geldi, çok çok kötü oldum. Hala etkisindeyim. Şükürler olsun ki aldığı darbe sonucu dili soluk borusuna kaçmış sadece, müdahele sonucu kendine geldi. Eğer ki Allah korusun bir şey olsaydı, bu maçı bu saate koyan zihniyetin kulaklarını çınlatırdım ki, baya baya çınlattım zaten. Onun dışında Antep'in sol kanat oyuncusu Olcan(Olcay da olabilir hatırlamıyorum şimdi) tam bir ziyan futbolcu. Adamın aldığı nefes ziyan, sadece bütün maç Keita'yı sakatlamaya oynadı.

takımın orta sahada linderoth gibi birine ihtiyacı var çok açık top tutamıyoruz

Keita'nin pozisyonunun sicakla alakasi yok, o defanstaki hayvandan bozma elemanin okuzlugunden.

Bu Hakn Baltayi ve Barosu ben tanimiyorum abi, bunlar benim tanidigim Hakan ve Baros degiller. Bu ne yahu. Hakanin atigi her pas rakibe. Baros ölü gibi, kipildmiyor bile sanki. Asist yapti eyvallah ama sonra kayboldu adam. Ofsayttan kurtulacak hali bile yok yahu. Hakanin ve Barosun bu haline cok uzuldum ama ha. Cok agir elestirdim ama neyse .

Oyuna gelince hic iyi oynamadik. Golleri nasil buldugumuzu biz de sasridik.

Ikinci yari Baros adam gibi oynarsa ve pas yaparak oynarsak kazaniriz ama cok dikkatli olmaliyiz. Keita yada Aydin icin Kewell irer ikinci yari. Barosun yerine Nonda girerse de sasirmam.

Gözünüzden kacmadiysa, Baros ile pek uyumlu degiller, bir Nonda ile Keita'ya bakin birde Baros ile Keita'ya..

Ayhan--->Baris

Aydin---->Kewell

Baros---->Nonda

bence böyle olur.

aklın yolu bir:tiphat:

Golde Leo'nun hiçbir hatası yok. Önde değilde kale çizgisinde de olsa o topu çıkaramazdı. Üstten tam doksana gitti top Kewell'ın Bordeaux'a attığı gol gibi.

Baros ve H.balta nedir böyle ya resmen dökülüyorlar 2. yarı düzelmeleri lazım.

Geri
Üst Alt