TSL 2009/10 Sezonu 1. Hafta | Gaziantepspor 2-3 Galatasaray | 9 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 1. Hafta | Gaziantepspor 1-2 Galatasaray | 9 Ağustos | Devr

Top G.Antepteyken kendi yari sahamiza cekilip oyunlarini bozmaya calisiyoruz. Iyi guzel ama bunu Ayhan'la olmaz. Baris girer mac farka gider.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 1. Hafta | Gaziantepspor 1-2 Galatasaray | 9 Ağustos | Devr

Nonda ile Baris'in oyuna girmesi sart diyorum. Bize ilerde top dagitacak, topu kontrol edecek ve top tutacak adam lazim.

Ayrica Antep'in diri ve güclü ortasahasin karsi Baris gerekiyor.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 1. Hafta | Gaziantepspor 1-2 Galatasaray | 9 Ağustos | İlk

ama dikkatinizi çekeyim leo franconun 2000 den beri huyu malesef değişmemiş hatırlarsanız mallorca da iken 1-4 yenmiştik uefa çeyrek finalinde sanırım.kalede leo franco vardı ve 3 golu aşıtma ile yemişti.Hala çok önde duruyor fark ettiyseniz.golde hatalı demiyorum ama bu bence başımıza işler acabilir.bu zaafını yenmeli

bu arada keita öyle yerde kalınca nefesin kesildi ağzım açık öyle izledim korktum bişi oldu diye valla ama görüm bak sezon boyunca keita bu tür faullere çok mahruz kalacak:(

Yok yok, Franco iyidir arkadaşlar o zaman 10 sene öncesiydi, içiniz rahat olsun..

keita bartısız fena korkuttu beni şükür nişey yok :redface:

Keita'yı o baygın halde, elleri kasılmış görünce aklıma ilk Foe geldi, çok çok kötü oldum. Hala etkisindeyim. Şükürler olsun ki aldığı darbe sonucu dili soluk borusuna kaçmış sadece, müdahele sonucu kendine geldi. Eğer ki Allah korusun bir şey olsaydı, bu maçı bu saate koyan zihniyetin kulaklarını çınlatırdım ki, baya baya çınlattım zaten. Onun dışında Antep'in sol kanat oyuncusu Olcan(Olcay da olabilir hatırlamıyorum şimdi) tam bir ziyan futbolcu. Adamın aldığı nefes ziyan, sadece bütün maç Keita'yı sakatlamaya oynadı.[/QUOTE]

talimat almış........ aziz amcasından:ka10:

ne de olsa o da bir ezik...

Eee Antuda'ki adamlar normal yorum yazmızlar. Allah korudu, şükürler olsun filan diye şaşırdım. Nasıl olduda ölmedi felan demediler hayret.

Orta sahada Ayhan ve Msutafa Sarp ikilisi cok agir kaliyor. Ikisi de Julio Cesar sut atarken cok agir kaldilar. Oraya suratli bir adam lazim mutlaka. Baris denenebilir.

bizim iyi bir pres yapan orta saha oyuncusuna ihtiyacımız var

2. yarı başladı sanırım?

2.yarı başlıyor başarılar Galatasaray'ım.

Antep'de oyuna ümit giriyor

Bu adami iyi izleyin

Hacepettepe'den geldi Mütiş bir oyuncu .

Keita'yı o baygın halde, elleri kasılmış görünce aklıma ilk Foe geldi, çok çok kötü oldum. Hala etkisindeyim. Şükürler olsun ki aldığı darbe sonucu dili soluk borusuna kaçmış sadece, müdahele sonucu kendine geldi. Eğer ki Allah korusun bir şey olsaydı, bu maçı bu saate koyan zihniyetin kulaklarını çınlatırdım ki, baya baya çınlattım zaten. Onun dışında Antep'in sol kanat oyuncusu Olcan(Olcay da olabilir hatırlamıyorum şimdi) tam bir ziyan futbolcu. Adamın aldığı nefes ziyan, sadece bütün maç Keita'yı sakatlamaya oynadı.

O Olcan, eziklerin bel bağladığı geleceğin muhteşem(!) futbolcularından fb altyapısının yetiştirdiği nadir yeteneklerden(!) biri değil mi? Ben mi yanlış hatırlıyorum?

Değişiklik yok bizde.

ilk yarıya iyi başladık

Değişiklik yok :eek:

Keita çok iyi top saklıyor. :)

keita 2.yarıya iyi başladı

Keita abarttığınız kadar kötü durumda kaldıysa hala nasıl oyunda yahu?

Geri
Üst Alt