TSL 2009/10 Sezonu 11. Hafta | Galatasaray 2-0 Sivasspor | 1 Kasım | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 11. Hafta | Galatasaray 2 - 0 Sivasspor | 1 Kasım | Maç son

Takımda motivasyon düşüklüğü var biraz. Bu akşam Kayseri Fener'den puan alırsa havamız yerine gelir.

Herkes çok övüyor takımı ama hücum olarak çok etkili değildik. Keita,Elano ve Baros olsa bu maç çok daha farklı olurdu.

Sivas'a da şok oldum yani. Bir takım bu kadar mı değişir bi sezonda.. Yazık olmuş. Ligde tutunabilirlerse iyidir.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 11. Hafta | Galatasaray 2 - 0 Sivasspor | 1 Kasım | İkinci

Kimi eleştirim ikinci yarı Galatasaraylı gibi maç izledim. Böylesi güçsüz rakibi gole boğması gerekiyordu. Ben gol görmek istiyordum göremedim buna daisyan ediyorum. Maç 1-0 olsa Sivas'dan gol beklesem burda haklısınız ama Sivas 7 de 2-2 yapsa o maç gene 4-2 Galatasaray için biterdi.

2.yarı Galatasaray oyunun belirli bir bölümünde bastırdı, Arda iki net fırsatı gole çeviremedi. Sonradan Nonda'yı çıkarıp oyunun temposunu düşürdü. Güçsüz dediğin takım fark yememek için savunma yaptı, bir tane pozisyonunu göstermezsin Sivas'ın.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 11. Hafta | Galatasaray 2 - 0 Sivasspor | 1 Kasım | Maç son

arkadasin problemi var galiba...

Mehmet Yıldız olsaydı Mehmet abilerine şişirirlerdi oda gol atardı :D

Ezdik sivasi okadar...

Leo : Fazla iş düşmedi

Hakan:Beklediğim gibi değildi

Kewell : Fena değildi

Arda:Biran önce düzelir umarm

Nonda:bir kaç pas hatası dışında çok iyi oynaı ve istekliydi

Sabri:Yine çok iyiydi

Barış:iyiydi ama süperdi diyemeyeceğim

Mustafa Sarp:İstikrarını korudu

Mehmet Topal : Beklediğim gibi değildi yine

Servet : İyiydi

Gökhan :Beğenmedim hiç

Uğur : Bulduğu kısıtlı sürede fena değildi elinden geleni yaptı

Linderoth: Kalıtesini belli etti

Serdar : Çok az oynadığı için yorum yapmayacağım

Saygılar

Okan maçı izlediğine emin misin?Hakan m.topal gökhan zanı beğenmemek için ne olmak lazım bilmiyorum..

Hakem soydu resmen bizi sarıkart yağmuru vardı resmen.Rahat bir galibiyetti.Dinamo ve diyarbakır maçlarından 3 puan çıkartırsak şoku tamamıyle atlatmış olucağız.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 11. Hafta | Galatasaray 2 - 0 Sivasspor | 1 Kasım | İkinci

2.yarı Galatasaray oyunun belirli bir bölümünde bastırdı, Arda iki net fırsatı gole çeviremedi. Sonradan Nonda'yı çıkarıp oyunun temposunu düşürdü. Güçsüz dediğin takım fark yememek için savunma yaptı, bir tane pozisyonunu göstermezsin Sivas'ın.

Abicim Sivas'ı savunmuyorum zaten ilk 10 dakakda belli oldu maç 10-0 Galatasaray yenseydi keşke ben iddaa da üst çekmiştim tutsun istedim diyorum ya Sivas hasbelkader atsa da Galatasaray 3-4 tane daha atardı üstüne istese...

İşte özlediğimiz ortasaha, Mehmet Topal ve Barış çok iyi oynadılar. Rakibi ısıran bir ortasaha, top kapan mücadele eden, özellikle Mehmet Topal gerçek performansına yaklaştı. Ayhan biraz zor görür formayı artık. Bu ortasahamızı çok begendim. Ortasaha düzgün olunca geride de fazla açık vermedik. Eksiklere rağmen güzel bir galibiyet.

3 puan iyi güzel,ama bu sarı sevdası beni sinir ediyir:mad::

*Mustafa düdükten sonra topa vurdu için,gelecek maça cezalı

*Hakan Balta itirazdan

*Sabri tartışmadan

Maçın adamı Mustafa Sarp bu çok açık

Galatasaray Kaptanı !! Adı üstünde Kaptan kurtarıcı olmalı mücadele etmeli istekli ve diri görünmeli. Maç başlıyor Arda yürücek mecali yok maç bitiyor Arda yürüyor.

Gol kaçırması sorun değil .Aklı saha da değil!!

Güçsüz bitkin böyle bir garip. Kendini toparlamak zorunda GS'nin en büyük gücü böyle olmamalı. Biz burada Aslan Arda süpersin Arda dersek bu böyle gider.

Futbolcu sahada güçsüzse ve yere sık sık düşüyorsa nedeni tamamen Gece Hayatıdır.

Yanlış anlamayın. Seks vs değil. UYKUSUZLUK + KÖTÜ BESLENME başka da nedeni olamaz.

Arda kendini toparlayıp takımı ileri taşımalı.

mustafa sarp in ofansif yetenegini kullanmaliyiz

ayhandan cok ama cok daha iyi

topu direk kaleye dogru suruyor ve sut atabiliyor, az daha ligin enguzel gollerinden birini atiyordu

eger arkasinda baris ve topal yada linde oynarsa bence cok iyi bir orta saha olur

Maçın adamı tartışmasız M. Sarp dır.

M.Topal + Barış + Sabri ' de göze batan oyuncular.

Takım olarak sakat ve cezalı futbolcuların çokluğunu da hesaba katacak olursak, zor bir döneme girdik. Bu dönemde önemli olan maçlardan 3 puan çıkararak, takılmadan yolumuza devam etmekti, bunu başardık.

Maçın satırbaşlarına bakalım,

• Forvet mevkiinde Kewell'ı da kullanabilmek olumlu oldu, hatta bu takım yeri geldiğinde Nonda'sız 4-6-0'a yakın bir 4-3-3 de oynayabileceğini gösterdi.
  • Dört sarı kart görmemiz iyi değil. Hakem hatalı maç yönetse de daha sakin olmalıyız. Sabri bu kadar iyi oynadığı bir maçta daha sakin olmalı. Kendisine yapılan faulün direkt ayak bileğini kırmaya yönelik olduğunu unutmayalım !!
  • Rijkaard'ın rotasyon ve hücum temelindeki felsefesi işlemeye devam ediyor. Fakat bugünkü kazancımız, skoru elde ettikten sonra enerjimizi verimli kullanmayı öğrenmemizdi.
  • Genç, rakibi ısıran 3 tane orta saha sayesinde, orta alanı maçın hiç bir anında rakibe bırakmadık. Verdiğimiz pozisyonlar konsantrasyon eksikliğinden meydana geldi.
  • Serdar'ı, Tobias'ı sahada görmek güzeldi. İkisinin de zamana ihtiyacı var. Fakat kenarda güven veren ve kimsenin itiraz etmeyeceği bir 18'imizin olması güzel.
  • Takım 3. golü atmazsa futbolcular da taraftar da stresli oluyor :) Bu psikoloji hata yapma oranımızı arttırıyor.
  • Maçın adamı Mustafa Sarp idi. Arı gibi çalıştı orta sahada; Sabri, Barış ve çıkana kadar Nonda da takımın en iyilerindendi. Arda tutuk da olsa rakip takıma korku veriyor.
  • Stadlarda küfür bitsin artık!

Girmedikmi şoka.görmüyormusun ardanın halini.Bu sene tribünler hiç bu kadar boşmuydu.Derbiyi kazansaydık stad öyle boş olurmuydu.

Geri
Üst Alt