TSL 2009/10 Sezonu 11. Hafta | Galatasaray 2-0 Sivasspor | 1 Kasım | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 11. Hafta | Galatasaray 2 - 0 Sivasspor | 1 Kasım | Maç son

Arda'nın ezilmesi değil Arda'ya destek verilmesi lazım, nasıl olurda zaten Galatasaray'ın başarısız olmasını isteyenlerin yapmaya çalıştığını biz kendi kaptanımıza yapmalıyız gibi bir düşünceye düşebiliriz.

Herkes Arda'dan bahsediyor diye kimse sanmasın ki o paşa paşa hiçbirşeyi umursamadan oturuyor. Müthiş bir yük var sırtında ve eziliyor zaten bir bakıma, şu yukarıda alıntı yaptığım zihniyetle çok daha feci bir duruma getiririz. Şu an Arda'nın bu yaşında altından kalktığı/kalkmaya çalıştığı yüklerle baş edemeyen ondan çok daha tecrübeli ve yaşlı insanlar varken nasıl bir mantıkdır ki "Arda ezilmeli" der?

Messi, Fabregas, Pato bu insanların yükü o Arda'dan fazla oynadıkları takım ve liglerden dolayı. Pato'nun küçük yaşta 2 kere kolu kırılmış, kanser atlatmış, kolu kesilecekken kurtulmuş bu adam "benim yüküm çok layn" diye futbolu boşlayıp, gezme tozma, sosyalleşme, ilginç hal ve tavırlar içine girse bugün Milan'da barınabilir miydi? Hayır! Pato Arda'dan 2 yaş küçük ve Seria A!da oynuyor üstelik Milan'da 11'de oynuyor! Bu adam ne yapsın?

Arkadaş kalkamayacağım yükün altına girmeyeceksin bu konudan çıkarılması gereken ders bu! Allah kahretsin HASAN ŞAŞ'ın günahı neydi? Ayağında top tutuyor diye küfür yedi, telefon atıldı kafasına bugün Arda küçük Hasan oluyor. Yakında tribünlerden ayağında çok top tuttuğu için "sen bu topla oyna" diye top atılırsa şaşmam!

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 11. Hafta | Galatasaray 2 - 0 Sivasspor | 1 Kasım | Maç Son

Atıyorum çocuğunuz var, çocuk çok zeki, her derste birinci olmuş, yaptığı işte pırıl pırıl parlıyor..

Herkes üstüne titriyor çocuğun, kızlar çekiştiriyor, aileler onla kendi evlatlarını evlendirmeye çalışıyor, rüşvet verenler var, gaza getirenler, çekemeyip aralarına alıp sokak aralarında dövmeye çalışanlar...

Sonra çocuğunuz n'olduğunu şaşırıyor, bir bakıyor herkes kendisine pay çıkarmaya çalışıyor, "kurtarsın beni" diyor bu çocuğa. Kimlik kargaşası yaşamaya başlıyor çocuk.

Şimdi "bu çocuğu döverek ezerek aklını başına getirmeli!" demek pek akıllıca durmuyor. Aksine bu çocuğun o ilk günde sahip olduğu heyecanı yaşamasını, başkalarını kurtarmasını değil birşeyin bir parçası olması gerektiğini hatırlatmak lazım. Destek vermek lazım bu çocuğa

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 11. Hafta | Galatasaray 2 - 0 Sivasspor | 1 Kasım | Maç son

Messi, Fabregas, Pato bu insanların yükü o Arda'dan fazla oynadıkları takım ve liglerden dolayı. Pato'nun küçük yaşta 2 kere kolu kırılmış, kanser atlatmış, kolu kesilecekken kurtulmuş bu adam "benim yüküm çok layn" diye futbolu boşlayıp, gezme tozma, sosyalleşme, ilginç hal ve tavırlar içine girse bugün Milan'da barınabilir miydi? Hayır! Pato Arda'dan 2 yaş küçük ve Seria A!da oynuyor üstelik Milan'da 11'de oynuyor! Bu adam ne yapsın?

Arkadaş kalkamayacağım yükün altına girmeyeceksin bu konudan çıkarılması gereken ders bu! Allah kahretsin HASAN ŞAŞ'ın günahı neydi? Ayağında top tutuyor diye küfür yedi, telefon atıldı kafasına bugün Arda küçük Hasan oluyor. Yakında tribünlerden ayağında çok top tuttuğu için "sen bu topla oyna" diye top atılırsa şaşmam!

Pato'nun sırtında Brezilya milli takımı mı var? Pato Milan'ın en yüce oyuncusu mu deniyor? "Pato bizim yeni Maldini'miz" diyen mi var? Pato'yu sokakta görünce ağlayan kızlar mı var? Pato İtalya'nın en seksi erkeği mi? Pato kötü maç çıkarınca "ezin bunu" diyen mi var?

Pato ve Arda'yı aynı sınıfa sokmak nedir.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 11. Hafta | Galatasaray 2 - 0 Sivasspor | 1 Kasım | Maç Son

Atıyorum çocuğunuz var, çocuk çok zeki, her derste birinci olmuş, yaptığı işte pırıl pırıl parlıyor..

Herkes üstüne titriyor çocuğun, kızlar çekiştiriyor, aileler onla kendi evlatlarını evlendirmeye çalışıyor, rüşvet verenler var, gaza getirenler, çekemeyip aralarına alıp sokak aralarında dövmeye çalışanlar...

Sonra çocuğunuz n'olduğunu şaşırıyor, bir bakıyor herkes kendisine pay çıkarmaya çalışıyor, "kurtarsın beni" diyor bu çocuğa. Kimlik kargaşası yaşamaya başlıyor çocuk.

Şimdi "bu çocuğu döverek ezerek aklını başına getirmeli!" demek pek akıllıca durmuyor. Aksine bu çocuğun o ilk günde sahip olduğu heyecanı yaşamasını, başkalarını kurtarmasını değil birşeyin bir parçası olması gerektiğini hatırlatmak lazım. Destek vermek lazım bu çocuğa

Eğer o evlat kötülere gerekli materyalleri sağlamıyorsa şefkatle ve korumacı bir tavırla yaklaşılır. Etrafında böyle kişileri barındıran, bu tip bir hayat tarzını benimseyen çocuğa her aile maddi-manevi yaptırım uygular. Bu uyguladıkları yaptırım kendi evlatlarının iyiliği ve selâmeti içindir bu unutulmamalı.

Eğer o evlat kötülere gerekli materyalleri sağlamıyorsa şefkatle ve korumacı bir tavırla yaklaşılır. Etrafında böyle kişileri barındıran, bu tip bir hayat tarzını benimseyen çocuğa her aile maddi-manevi yaptırım uygular. Bu uyguladıkları yaptırım kendi evlatlarının iyiliği ve selâmeti içindir bu unutulmamalı.

ezmek, burnunu sürtmek ayrı şey, yaptırım ayrı şey.

Pato'yu sokakta görünce ağlayan kızlar mı var? Pato İtalya'nın en seksi erkeği mi?

En seksimiz Arda Turan. :evilsmile: Arda'da yakışıklıysa... Arda sadece her futbolcunun başına gelen şan şöhret yakışıklısıdır. Üzerime geliceksin ama harbiden Arda bi gram tip yoktur. :D

Allah'ım konuştuğumuz şeylere bak yahu. :ciftetelli:

En seksimiz Arda Turan. :evilsmile: Arda'da yakışıklıysa... Arda sadece her futbolcunun başına gelen şan şöhret yakışıklısıdır. Üzerime geliceksin ama harbiden Arda bi gram tip yoktur. :D

Sabriyide es geçmeyelim malum Danimarkalı fıstıkların gözdesi :asd: Olayı bilen ne demek istediğimi anlar

Pato'nun sırtında Brezilya milli takımı mı var? Pato Milan'ın en yüce oyuncusu mu deniyor? "Pato bizim yeni Maldini'miz" diyen mi var? Pato'yu sokakta görünce ağlayan kızlar mı var? Pato İtalya'nın en seksi erkeği mi? Pato kötü maç çıkarınca "ezin bunu" diyen mi var?

Pato ve Arda'yı aynı sınıfa sokmak nedir.

Pato dünyanın en iyi milli takımı Brezilya'da oynayacak bunu bilmek için kahin olmaya gerek yok. Pato daha ağırı Ronaldinho'nun olduğu bir takımda forma giyiyor bu ne demek 20 yaşında bir çocuk için! Arda'nın rekabete girebileceği kim var? Arda'yı sokakta görüp ağlayanlar mı var ben Mars'ta mı yaşıyorum? Arda Türkiye'nin en seksi erkeğiyse bu bir dolmuştur Arda bu dolmuşa gelmesin! Pato şımarsa kulüp ve ateşli İtalyan taraftarlar gerekeni yaparlar merakınız olmasın.

Hiç söylemek istemedim ama o kadar doğruki. Vücudu dengesiz kısa bacaklı bir adam. 22 yaşında, karakteri gelişimini daha tamamlamamış. Vur sırtına bu çocuğun Türkiye'yi kurtar, Galatasaray'ı kurtar. Haberler geç "yok bu mankenle şu mankenle" Sonra "Türkiye'nin en seksi adamı" ilan et o kadar birrşeye benzemese bile. Sonra şaşırsın gencecik çocuk, sonra da çık ortaya "ezin bunu!" de.. Bu kafayla nereye kadar

Sabriyide es geçmeyelim malum Danimarkalı fıstıkların gözdesi :asd: Olayı bilen ne demek istediğimi anlar

Biliyorum Okan. :allecto: Bunların hepsi işte şan şöhret yakışıklılarıdır. Yoksa Sabri'ye yakışıklı diyebilecek bir tek Allah kulu yoktur. D:

ezmek, burnunu sürtmek ayrı şey, yaptırım ayrı şey.

Hoş bizde beyzbol sopasıyla kafasını dağıtsın yönetim demiyoruz :) Yaptırım maddi olur, manevi olur ama bunu kulüp kendi içinde halletmeli.

Arda işallah D. Bükreş maçı ile birlikte ilkyarı sonuna kadar kendini toplayıp nereden hata yapıyorum. Diye düşünüp kendine gelecektir.

Genç çapkınlık da yapacak gece de gezecek ama topunu da oynucakç

Arda eskisi gibi basti oynamak istemiyor malesef hep çalımlar atıyım 3-5 kişinin arasına dalıyım diyor. Fiziki gücü de bu nedene hemen bitiyor ve sahada gezmeye başlıyor. Eski Ardamız olsa gereksiz topla oynamadan topu 1 kere çekip 2 kere çekip ortasını yapsa veya ara pasını verse. Bugün saydım. 1 değil 2 değil 3 değil 4 değil çalım deniyor. Gücü de bitince kaybediyor. 2. yarı ise tamamen yürüdü.

Arda gibi bir değeri kaybetmemeliyiz. Sadece Kaptan olmanın 11 kişiyi çalımlama anlamına gelmediğni Rijkaard'ın anlatması gerek. Basit oynayan oyuncu en iyi oyuncudur.

Bugün M.Sarp - M.Topal - Barış hiç gereksiz işler yapmadı Tık tık tık paslaştık. O kadar rahat 90 dk çıkardık.

Takım oyunu herşeyin üstünde olmalı.

Pato dünyanın en iyi milli takımı Brezilya'da oynayacak bunu bilmek için kahin olmaya gerek yok. Pato daha ağırı Ronaldinho'nun olduğu bir takımda forma giyiyor bu ne demek 20 yaşında bir çocuk için! Arda'nın rekabete girebileceği kim var? Arda'yı sokakta görüp ağlayanlar mı var ben Mars'ta mı yaşıyorum? Arda Türkiye'nin en seksi erkeğiyse bu bir dolmuştur Arda bu dolmuşa gelmesin! Pato şımarsa kulüp ve ateşli İtalyan taraftarlar gerekeni yaparlar merakınız olmasın.

Gereken de ezmek değildir hiç kimseyi. Aradaki kültür farklarını vs. de görmezden geliyorsun. Brezilya'dan senede zilyon tane yıldız çıkarken bizden 50 senede bir tane belki çıkıyor. Aynı baskı mı olur üzerlerinde? Hem onlar da futbol bayram biz de namus kavgası..

Hem de bizde eğer takımını kurtaramazsa "Ezin bunu!" diyenler var onlarda yok. Evet evet ben yanılıyorum aynıymış. Burada bırakıyorum bu tartışmayı orta yolu bulamayacağız.

50 senedir lafın gelişi olsada bizden de zilyon tane yetenek çıkıyor, çıktığı gibi yerin dibine giriyor. Olay bu o kadar basit.

Arda'yı bu hale getiren baskı Herşeyi herkesin ondan beklemesidir. Basın öyle bir üstüne gitti ki ne yapsa olay oldu.

Hal böyle olunca sahada herkes Arda 6-7 kişiyi çalımlayıp gol atsın beklentisine girdi. Arda da buna kendini inandırınca sonuç olarak 25 dk. da sahada gezen bir Arda yarattık.

ARda Basit oynucak tek top yapacak, çalımılarını eskisi gibi rakip sahada 18 çevresinde sürdürcek. Sonuç olarak Arda ve Taraftar mutlu olacak, kanatlılar delirecek.

Aslında Arda'ya kimse sen şunu yapcaksın, bunu yapcaksın demiyordu. Olay şöyle oldu diye düşünyorum.

Geçen senelerde en iyi oynayan oyuncumuz Arda'ydı.

Sonra Arda'ya kaptanlık verildi.

Sonra Arda'yı Medya'da x'le y ile benzetmeler hatta onlardan daha iyi demeler başladı...

Arda baktı ben kaptanım ondan iyiyim, bundan iyiyim bende yaparım derkennn... Burdayız işte.

saçmalamaya başladık ama yani gene hiç değilse sabri'nin gözleri renki arda'dan farkı :D bence arda ne yazıkki hasan olma yolunda ilerliyor nedir bu baskı baskı denilen şey. Arda 23 yaşında koca herif yani fabregas kaç yaşında kaptan oldu bahane değil. Bu şekilde dağıtması kabul edilemez , maaşı artınca yada kendinden geçti bilemiyorum ama işte Türkiye'nin sanayicisinde sanatçısında olan , sonradan görmelik de bir problem ne yazıkki

Tebrikler Aslanlar. Buca ve Sivas maçları Fener maçından sonra 2 iyi moral karşılaşması oldu. Hafta içi Bükreş maçını da aldığımız takdir de dişliler yerine oturmaya başlayacak. İnanıyorum.

Arda'yı bu hale getiren baskı Herşeyi herkesin ondan beklemesidir. Basın öyle bir üstüne gitti ki ne yapsa olay oldu.

Hal böyle olunca sahada herkes Arda 6-7 kişiyi çalımlayıp gol atsın beklentisine girdi. Arda da buna kendini inandırınca sonuç olarak 25 dk. da sahada gezen bir Arda yarattık.

ARda Basit oynucak tek top yapacak, çalımılarını eskisi gibi rakip sahada 18 çevresinde sürdürcek. Sonuç olarak Arda ve Taraftar mutlu olacak, kanatlılar delirecek.

Dünyanın en kalburüstü takım ve liginde oynayan olağanüstü bir futbolcuyla yani Messi ile karşılaştırırsa Arda'yı olacağı budur! Arda'da aşırı güven ve şımarma ibareleri görülmekte adeta takıma değil kendine oynamak istiyor! Hasan'ı darağacına çekti tribünler ve medya sırf bu yüzden bunları bilmez mi bunu sanki Arda! Güvenmesin kendine 10 numarayı da, kaptanlığı da veren bu yönetim ve taraftar almasını da iyi bilirler...

Geri
Üst Alt