TSL 2009/10 Sezonu 11. Hafta | Galatasaray 2-0 Sivasspor | 1 Kasım | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 11. Hafta | Galatasaray 2 - 0 Sivasspor | 1 Kasım | Maç Son

Mehmet abinin son mesajına ilaven;

Bu adam değilmiydi Hasan Şaş'la dalga geçen ?

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 11. Hafta | Galatasaray 2 - 0 Sivasspor | 1 Kasım | Maç Son

Eskiden Sabri orta yapmaya kalksaydi, hic heyecanlanip kalkmazdim. Ama artik Sabri superde olmasa, orta yapmasini ogrenmis ve buna da cok sevindim.

Bana gore macin adami Mustafa Sarpti, ama sari karti yedigi pozisyonda topa vurmamasi gerekiyordu.

Linderothunda donmesine cok sevindim ve cok begenmesemde umutluyum. Daha da iyi olacaktir ve gercek Linderothu gorecegiz insallah.

Bu arada ALLAH askina bi kufur etmeyin yahuu. Tamam o ercan s...sizlik yapti, ama baska sekildede bence protesto edilebilirdi. Ben acikcasi saha kapatma veya seyircisiz mac cezasi verilmesinden korkuyorum.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 11. Hafta | Galatasaray 2 - 0 Sivasspor | 1 Kasım | Maç son

Biliyorum Okan. :allecto: Bunların hepsi işte şan şöhret yakışıklılarıdır. Yoksa Sabri'ye yakışıklı diyebilecek bir tek Allah kulu yoktur. D:

Gene hortlatıp bu tartışmaları saçma sapan şeylerle uğraşmaya başlanmış anlaşılan, burası Sivas maçının konusu, böyle şeylerle doldurmayın bence. Burada yazılan birkaç mesaj bile ceza almayı hakettirecek kadar şey içeriyor.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 11. Hafta | Galatasaray 2 - 0 Sivasspor | 1 Kasım | Maç son

Gene hortlatıp bu tartışmaları saçma sapan şeylerle uğraşmaya başlanmış anlaşılan, burası Sivas maçının konusu, böyle şeylerle doldurmayın bence. Burada yazılan birkaç mesaj bile ceza almayı hakettirecek kadar şey içeriyor.

Doğruları söylemeyecekmiyiz ? Herkesin görüşü, zevki farklıdır ama " Arda seksi " , " Arda yakışıklı " derseniz. Bende gülerim abi.

Doğruları söylemeyecekmiyiz ? Herkesin görüşü, zevki farklıdır ama " Arda seksi " , " Arda yakışıklı " derseniz. Bende gülerim abi.

O doğruların-yanlışların tartışılacağı, konuşulacağı yer burası değil, bize ne adamların tipinden, bilmem nesinden. Futbolcu değerlendirmelerini bu kıstaslara göre yapacaksak vay halimize.

sabri diyorum başka birşey demiyorum:)

O doğruların-yanlışların tartışılacağı, konuşulacağı yer burası değil, bize ne adamların tipinden, bilmem nesinden. Futbolcu değerlendirmelerini bu kıstaslara göre yapacaksak vay halimize.

Ya konuyu takip et neden oraya gelmişiz acaba biraz bakarsan sevinirim. Arda'nın bu maçta ki oyunundan geldik, Arda'nın üzerinde ki yüklere... Arda'nın da yüklerinden birin seksilik, yakışıklılık olduğu söylendi bende mesajımı yazdım.

Bu Sivasspor ücüncu ligde oynar ! Sezonun en kolay maci oldu.

Mehmet abinin son mesajına ilaven;

Bu adam değilmiydi Hasan Şaş'la dalga geçen ?

Hakan-Hasan takım kaptanıyken antremanda Hasan'la dalga geçmişti. Hasan'da potbori küfürler eşliğinde dere-tepe dümdüz üzerine yürümüştü Hakan falan tutmuştu!

Lincoln'e henüz Galatasaray'ın futbolcusuyken Lincoln'e sallıyor. GS TV'de üstelik Kewell'a bir soru sordu tam hatırlayamıyorum ama ağır bacak gibi laf giydirecek aklınca takım arkadaşına. Kewell kendine yakışan cevabı verdi ve " Herkesin kendi hayatı bizleri ilgilendirmez, ben profesyonel bir futbolcuyum" dedi. Karakter budur işte! O gün Lincoln kötüydü futbol olarak, bugün Arda kötü. Mesela Serdar'da çıkıp Arda'yla dalga mı geçmeli, aba altından eleştirmeli mi? Çok konuşan futbolcuyu, kendi işinden başka işlerle ilgilenen futbolcuyu ne taraftar ne yönetim sever. Hakan Şükür'ü çok severdim ama çıkıp her uzatılan mikrofona konuşunca bir anda nefret ediyordum. Sabri'yi geçen hafta takdir ettim işi olmayan bir konuya burnunu sokmadı. Keita'nın yumruğunu gördün mü diye sordular. Ben görmedim dedi ne suçsuz dedi, ne suçlu dedi. Sabri gerçekten bu sezon yaşının gerektirdiği olgunluğa ulaştı tebrikler. Futbolcu futbol oynasın kendi için değil, takımı için oynasın.

Konu Lincoln, Hakan, Hasan, Arda, Ahmet, Mehmet değil yapılanın yanlış olduğu.

Olay dediğin gibi hocam. Mikrofon nerede hop, Arda orada. Çapkınlık nerede hop, Arda orada ? Niye başkalarının adı anılmıyor. Boşuna demiyoruz Kewell diye, adam yanında yahu baksın öğrensin profesyonel oyuncu nasıl olunur diye.

Olay dediğin gibi hocam. Mikrofon nerede hop, Arda orada. Çapkınlık nerede hop, Arda orada ? Niye başkalarının adı anılmıyor. Boşuna demiyoruz Kewell diye, adam yanında yahu baksın öğrensin profesyonel oyuncu nasıl olunur diye.

Adamlar Ardanın üzerine oynuyor işte ne yapsınlar Kewellı bu kadar basit

Arda ne yapıyor da çanak tutmuş oluyor açsana biraz?

Ya Arda değil mi daha geçen günlerde Saba Tümer mi tümör mü onun programına katılan. Her mikrofana konuşan. Neyse abi biz ceza alırız şimdi uzamasın siz konuyu konuşun.

Ben maca bakamadim arkadaslar..Takim nasil oynadi..? Linderoth nasildi maca girdikten sonra..?? Baris iyi oynadimi...benim istedigim Önlibero hep Baris´ti..

Yendik. :o

Ya Arda değil mi daha geçen günlerde Saba Tümer mi tümör mü onun programına katılan. Her mikrofana konuşan. Neyse abi biz ceza alırız şimdi uzamasın siz konuyu konuşun.

Doğru,konuşuyor ama ben hiçbir zaman yanlış şeyler söylediğini görmedim.Gayet güzel konuşuyor çıktığı yerlerde.Her mikrofona konuşmasının şu an sergilediği performansla bir alakası yok bence.

ilk yarıda rüzgarıda arkamıza alıp maçı bitirdik.Karşımızda futbolla alakası olmayan bir Sivas vardı ,hiç zorlanmadık valla,,iyi oldu kendimize geldik:)

ayrıca geçen seneden uyuz olduğumuz Sivasa iyi oldu:p

Ben maca bakamadim arkadaslar..Takim nasil oynadi..? Linderoth nasildi maca girdikten sonra..?? Baris iyi oynadimi...benim istedigim Önlibero hep Baris´ti..

Barış maçın adamı diYebilirim.. :D

Geri
Üst Alt