TSL 2009/10 Sezonu 12. Hafta | Diyarbakırspor 1-2 Galatasaray | 8 Kasım | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 12. Hafta | Diyarbakırspor - Galatasaray | 8 Kasım | 20.00

Ben olaylardan değilde hakemlerin tutumunu merak ediyorum. Bir hafta boyunca medya ve federasyon diyarbakır olayları ile ilgilendi. Hakemden dert yandılar bu hafta hakemler onlar lehine karar çalmazlar umarım. Diyarbakıra hoşgörü gösterecekler diye yanan biz olmayız umarım.

Her neyse takımıza başarılar. Umarım olaysız, dürüst bir maç olur.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 12. Hafta | Diyarbakırspor - Galatasaray | 8 Kasım | 20.00

Elano yedek Ayhan ilk 11 de

ayhana karşı bu önyargı neden anlayamadım?son maçlarda ayhansız kazanırken rakiplerde fener real ve barca idi sanki..mustafa sarpın pozisyonunda yani sol iç oynayacak exi kaptan kalitesi ve futboluyla özür diletecektir bir çoğunuzdan maçtan sonra..hadi bakalım..

ins yaparda mactan sonra ilk ben ozur dilerim

bu ligtv deki spikerler ne cahil ya

hepsini dövesim geliyor

rijkaard sistem degisikligine gitti diyorlar

Kaç asisti ve golü var ayhanın söyle o zaman?

Şuan elimde böyle bir istatistik yok.Ancak bir futbolcunun iyi olup olmadığını skorla değerlendireceksen bende sana Mustafa'nın,Barış'ın istatistiklerinin Ayhan'dan yukarıda olmadığını söylerim.

arkadaslar bizim sistemde degisiklik yok

==============leo===============

sabri=====servet====gokhan===hakan=

=============mehmet============

=========baris=======ayhan=======

kaptan====================kewell=

==============nonda============

Ayhan tecrübelidir. Bu maçta iyi yararlanacağız ondan inanıyorum.

Elano ikinci yarıda şans bulacaktır zaten..

önceden barış a burda yargısız infaz yapılırdı.şimdi de ayhan a başlamış.evet fener maçında ayhanın yerine appiah gbi oyuncumuz olaydı alırdık maçı.çok kötü oynadı.ama ayhan yine ayhandır.seneye zaten seyrantepeyi göreceğini pek sanmam..

abi Ayhan Akman gereksiz yere Topu hattinden fazla ayaginda tutuyor ve kaybediyor..!! Ayrica olmadik yerde hic kimse kendisini rahatsiz etmeden bom bos Pozisyonlarda Pas hatalri yapiyor..!!

Bunu görmemek icin ne yapiyorsunuz anlamiyorum...Ön Yargi degil, bu Ayhan Akman´in yillardir oynadigi Futbol hatta son Maclarda özellikle..!!!

Ayhan-Topal-Barisli orta saha. Hic begenmedim...

Formsuz Ardayi da bunlara ekleyince, zorlaniriz gibi geliyor bana.

InsAllah Nonda cok gol kacirmaz.

abi Ayhan Akman gereksiz yere Topu hattinden fazla ayaginda tutuyor ve kaybediyor..!! Ayrica olmadik yerde hic kimse kendisini rahatsiz etmeden bom bos Pozisyonlarda Pas hatalri yapiyor..!!

Bunu görmemek icin ne yapiyorsunuz anlamiyorum...Ön Yargi degil, bu Ayhan Akman´in yillardir oynadigi Futbol hatta son Maclarda özellikle..!!!

Hepimiz demiyormuyduk bu adama ''yıllanmış şarap gibi,her sene kendini daha da geliştiriyor'' diye?Ne çabuk değişti düşüncelerimiz?Nasıl yıllardır aynı oyunu oynuyor?

Ataklarin icine ediyor tek kelime ile...

Şuan elimde böyle bir istatistik yok.Ancak bir futbolcunun iyi olup olmadığını skorla değerlendireceksen bende sana Mustafa'nın,Barış'ın istatistiklerinin Ayhan'dan yukarıda olmadığını söylerim.

Öyle bir istatistik yok zaten. :o

Ayrıca Barışın istatastiği ayhanı geçmiştir oynadığı maç sayısına bakarsak.Trabzon ve sivas maçında asisti var uefadada 2 golü.

Mustafayla barış zaten defansif orta saha onlardan asist beklemiyor kimse ayhana çift yönlü diyen sizlersiniz ee bende beklerim o zaman.

Ayhanın çift yönlüdür evet bizde oynayıp karşı takıma çalışır son 3 haftada -3 asist yaptı mesela.

Neyse Basarilar dilerim Galatasaray´a simdi maca bakmaya gidiyorum..!!!

Not: Bu Macta MHK, Federasyon´un kurbani olabiliriz..!!! Diyarbakir´in son zamanlarda baskisina sirin gözükmek isteyebilirler..!!!

önceden barış a burda yargısız infaz yapılırdı.şimdi de ayhan a başlamış.evet fener maçında ayhanın yerine appiah gbi oyuncumuz olaydı alırdık maçı.çok kötü oynadı.ama ayhan yine ayhandır.seneye zaten seyrantepeyi göreceğini pek sanmam..

İddia ediyorum bu yönetim oldukça ayhan bizde 36 yaşına kadar oynar! tıpkı e.aşık gibi sabri gibi!

Ayhan sakatken herkes diyordu burda gelecek te kurtarıcı olacak diye.Bir insan hiç geliştirmez mi kendini Bizim kontratağa çıkamamızın nedenlerinden biride Ayhan'dır 3 e 3 yakalayacaz rakibi adam geriye Servet'e dönüyor Servet Leo ya bunu 5 yıldan beri halledemedik Daha hızlı çıkıp gol attığımızı hatırlamıyorum

Şu Drogbaya yapılan hareketi ve sonrasında Drogba'nın yediği sarı kartı görüp Türk hakemlerinin yanlılığı hakkında bir kez daha düşünmek gerekir...

Öyle bir istatistik yok zaten. :o

Ayrıca Barışın istatastiği ayhanı geçmiştir oynadığı maç sayısına bakarsak.Trabzon ve sivas maçında asisti var uefadada 2 golü.

Mustafayla barış zaten defansif orta saha onlardan asist beklemiyor kimse ayhana çift yönlü diyen sizlersiniz ee bende beklerim o zaman.

Ayhanın çift yönlüdür evet bizde oynayıp karşı takıma çalışır son 3 haftada -3 asist yaptı mesela.

Her çift yönlü oyuncu Gerrrard,Xavi gibi skora katkı mı yapacak?Emre Belöğlu çok mu gol atıyor,çok mu asist yapıyor?ManU'nun orta sahasındaki çift yönlü adam Anderson çok mu skora katkıda bulunuyor?Belki Ayhan'a 20li yaşlarda çift yönlü oynama öğretilseydi belki skora katkıda yapardı.Ama kendisini 28-29undan sonra geliştirmeye başladı.Hemde kısmen Kalli hariç eğitimci hocayla çalışmadan.

Hepimiz demiyormuyduk bu adama ''yıllanmış şarap gibi,her sene kendini daha da geliştiriyor'' diye?Ne çabuk değişti düşüncelerimiz?Nasıl yıllardır aynı oyunu oynuyor?

Güzel Kardesim, Benim Mesajlarima bak güzelce bi incele....Benim zaaten Önlibero mevkiinde düsündügüm iki kisi var oda Linderoth-Baris...Ben Mehmet Topal in ve Ayhan´in sacma sapan Pas hatalarini hep ama hep elestirdim ve Özellikle Ayhan´in Topu ayaginda gereksiz yere cok tuttugunu cok elestirdim...

Kisacasi bugün yararli olursa oda Barisi´in saayesinde olabilir..

Geri
Üst Alt