TSL 2009/10 Sezonu 12. Hafta | Diyarbakırspor 1-2 Galatasaray | 8 Kasım | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 12. Hafta | Diyarbakırspor - Galatasaray | 8 Kasım | 20.00

İddia ediyorum bu yönetim oldukça ayhan bizde 36 yaşına kadar oynar! tıpkı e.aşık gibi sabri gibi!

Hocam Sabri ile derdin ne senin ? Sabri şu an takımın en önemli oyuncularından birisi. Emre Aşık ise, müthiş derecede profesyonel bir oyuncu ve görevini sonuna kadar yapıyor.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 12. Hafta | Diyarbakırspor - Galatasaray | 8 Kasım | 20.00

Her çift yönlü oyuncu Gerrrard,Xavi gibi skora katkı mı yapacak?Emre Belöğlu çok mu gol atıyor,çok mu asist yapıyor?ManU'nun orta sahasındaki çift yönlü adam Anderson çok mu skora katkıda bulunuyor?Belki Ayhan'a 20li yaşlarda çift yönlü oynama öğretilseydi belki skora katkıda yapardı.Ama kendisini 28-29undan sonra geliştirmeye başladı.Hemde kısmen Kalli hariç eğitimci hocayla çalışmadan.

Yahu bu adam bişey yapmıyorki.Emre dediğin adam Fenerin orta sahasını tek başına toparlıyor hem hücüm hem defans.

Sporx deki yamuklar hala yedek kadroyu yazmamislar...

Bilen var mi yedek kadromuzu?

Hocam Sabri ile derdin ne senin ? Sabri şu an takımın en önemli oyuncularından birisi. Emre Aşık ise, müthiş derecede profesyonel bir oyuncu ve görevini sonuna kadar yapıyor.

Ben sabri'yi hiç bir zaman yeterli görmedim...Sen beğenirsin ben beğenmem herkezin düşüncesi farklı;)

Yahu bu adam bişey yapmıyorki.Emre dediğin adam Fenerin orta sahasını tek başına toparlıyor hem hücüm hem defans.

E sezon başında orta sahamızı toparlayan kimdi?Hatta sakatlandıktan sonra kurtarıcı olarak ilan edilen kimdi?34 yaşında adam sakatlıktan çıktıktan sonra tabiki hem fiziksel hem mental düşüş yaşayacak.Hatta bu süre uzunda sürebilir.Ama bizim yapmamız gereken onu bu durumda yuhalamak yerine destek çıkıp süreci kısaltmak.

Kadro alabilir miyim?

E sezon başında orta sahamızı toparlayan kimdi?Hatta sakatlandıktan sonra kurtarıcı olarak ilan edilen kimdi?34 yaşında adam sakatlıktan çıktıktan sonra tabiki hem fiziksel hem mental düşüş yaşayacak.Hatta bu süre uzunda sürebilir.Ama bizim yapmamız gereken onu bu durumda yuhalamak yerine destek çıkıp süreci kısaltmak.

Neyi toparlıyor ayhan yahu?

Bi ton gol yedik oynadığı zaman attığımız gollerdede katkısı yok.Ayhan yok hala gol atıyoruz üstüne yemiyoruz.

Başarılar Galatasaray.

Neyi toparlıyor ayhan yahu?

Bi ton gol yedik oynadığı zaman attığımız gollerdede katkısı yok.Ayhan yok hala gol atıyoruz üstüne yemiyoruz.

Son zamanlarda gol yemememizin sebebi Ayhan değil herkesin takım savunmaya olan katkısıdır.Eğer sen böyle düşünürsen bende şunu derim;Pana maçında en az 7 tane net pozisyon yedik.Ayhan oynuyormuydu?

Bu Ayhan yüzünden elimize kaç tane kontrataklık pozisyonlar geldi bütün paslar geriye oynandı çıkamadık.Bunun formsuzlukla bir alakası yok.Hızlı çıktığımızı görmedim daha düzelmiyor bir türlü

ayhan kadar tas dussun basimiza:)

baslasin bi mac gorelim

rijkaard bizden cok biliodur

Ayhan gibi 2 yönlü orta saha futbolcu olmaz olsun bee.

Bu Ayhan yüzünden elimize kaç tane kontrataklık pozisyonlar geldi bütün paslar geriye oynandı çıkamadık.Bunun formsuzlukla bir alakası yok.Hızlı çıktığımızı görmedim daha düzelmiyorda

Ayhan bu kadar zarar veriyor ve Rıjkaard Elano varken hala Ayhan'ı oynatıyor?Arkadaşım belli ki mental düşüş yaşadı Ayhan.Antrenmanlarda aynı hataları yapmamışki oynatıyor Rıjkaard.

Kadro alabilir miyim?

----------------Leo

-Sabri---Servet--Gökhan---Hakan

----------Mehmet Topal

-------Barış----------Ayhan

Arda-------------------------Kewell

-------------Nonda

Son zamanlarda gol yemememizin sebebi Ayhan değil herkesin takım savunmaya olan katkısıdır.Eğer sen böyle düşünürsen bende şunu derim;Pana maçında en az 7 tane net pozisyon yedik.Ayhan oynuyormuydu?

İstisnalar kaideyi bozmaz.

Ayhansız daha iyiyiz

Son 10 dk. Haydi Aslanlar. Orta alanda sağlam oyun ve sıkı press ile 14 günlük tatile sizde bizde mutlu girelim ki! 2 hafta sonraki Manisaspor maçında Liderlik hesapları yapabilelim.

Geri
Üst Alt