Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 13. Hafta | Galatasaray 1-1 Manisaspor | Maç Sonucu
Mac bitti,yarim saat bekledim,sinirim azaldi ve sunlari animsadim,
birincisi ;Rakibe pozisyon vermedik,yedigimiz gol defansdaki kisisel hatalar zincirinden kaynaklandi,ayni attigimiz gol gibi.
ikincisi;attigimiz golü degilde,gol olmasi gereken pozisyonlar gol olsaydi ,simdi bunlari bile konusmadan iki sevinc gösterisi yazi yazip,günlük hayatimiza dönerdik.
ücüncüsü;Kalecimize hic güvenmiyorum,defansda Gökhan Zan,bana kalirsa Servetten bir gömlek daha üstün,akillica oynayan bir futbolcu,yani Servet in yakin zamanda bir transferi olursa,en cok ben sevinirim.
orta sahaya gelince Ayhanin miladi doldu,onun yüzüne bu maclik gol yemedik ama gene cok önemli hatalar yapip,kalemizde tehlikelere sebebiyet verdi.Elanoya gelince ,takimimizda Elano tipi oyuncular yani sadece topu dagitabilecek oyuncular ne diger oyuncular,nede sistem olarak kabul görmüyor.Tamam zamaninda Hagi böyle bir misyonu üstlenirdi ama o bambaskaydi.Top dagitmanin yaninda calim atip,mükemmel sutlar ve serbest vuruslar kullanabiliyordu ki zamaninda Hagiyi bile isliklamadikmi.Lincoln ne kadar bu camianin canini yaktiysada,maca cikinca elinden geleni yapar,en uctan ,kaleye kadar gelip top kapmaya calisirdi.Ama hicbir zaman Lincolnün bu formayi girmesini istemeyecegim gibi,elanoda hic bir zaman bize Lincoln kadar bile fayda saglayamayacak,görünen köy kilavuz istemez.
Ama bana göre bu takimin en önemli sorunu,sut cekememektir,bu takim nedense sut cekmiyor,cekilen sutlarda cok ciliz olan vuruslar.Hatirlayin 2.Kalli dönemini,Serkani,Barisi,M.Topal i,Linderoth u,Lincolnü,hatta ve hatta Ayhan ve H.Baltayi.Ligdeki en cok kaleye sut atan takim bizdik,En cok köse vurusu kullanan takim bizdik ta ki ,Kallinin disiplin inadi tutup H.Sükür ve Lincolnü BJK maci öncesi kadrodan cikarincaya kadar.Hos BJK yi yenmistik ama devaminda hale etkisinde oldugumuz Lincolnü ve H.Sükürü kaybetmistik.
Kendimce bir takim kursam sanirim su adamlar oynasin isterdim,eldeki oyunculari baz alirsam;
.Ne kadarda görmesem,bilmesem her halükarda Frankodan iyi oldugunu düsündügüm Ufuk Ceylan
Sagbek sabri,Solbek H.Balta
Stoperler transfer yapilmayacaksa Gökhan Zan(E.Asik) ve Emre Güngör ikilisi;
Önlibero olarak Sadece M.Sarp sakatligi halinde Topal
Orta saha;Baris,Arda,Kewel,Keita
Forvet;Kesinlikle iyi bir transfer,sakat yada cezali oldugundada Baros,yada yeri geldiginde Baros ve yeni transfer beraber.
Dipnot;Gene Kalli zamninda Saracoglunda oynanan ve 0-0 kalip kuslari ezdigimiz ama yenemedigimiz günü hatirlayin,iste ya öyle saldiran ama teknik kapasitesi düsük olacaz,yada böyle her mac kendimizi kahr edecez.Yani kisacasi M.Sarp gibi savascilar transfer etmeliyiz,son dakikaya kadar yenildigini kabul etmeyecek.