TSL 2009/10 Sezonu 13. Hafta | Galatasaray 1-1 Manisaspor | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 13. Hafta | Galatasaray 1-1 Manisaspor | Maç Sonucu

lugano bjkye maçı veren adam zaten

altı üstü grip dediğin domuz gribine yakalanmada ne yaparsan yap;)

arkadaşım adam iyileşti kadroda antremanlara çıktı cumadan beri evinden yatağından çağırmadık ya maça;!!

biz bu sezon baslarken kimse sampiyonluk falan beklemesin demiyormuyduk

sabir yeminleri etmiyormuydukkk....???

Niye beklemeyelim şampiyonluk? Sanki Premier Ligte oynuyoruz. Formamız ilk 3e giriyor zaten bu ligte.

Eğer Manisa'ya karşı 3 takozla çıkmayı ve 1-0'ın üstüne yatmayı kabul edeceksek ve bunlara sabır göstereceksek, kusura bakmayın ama biz küçülüyoruz demektir bu.

Valla Adnan Polat olsam. Soyunma odasına iner. Tek şunu şöylerim.

"Eğer hak ettiğiniz yerin 2. lik olduğunu düşüyorsanız böyle oynamaya devam edin. 90 dk Lig 14. sü karşısında beni ve 30 milyon taraftarı rezil oyununuzla utandırın".

Bu laf yeter futbolculara. 15 gün koca koca 15 gün yattınız ya...

Çık 90 dk nereni yırtıoırsan yırt. Kazan zaten kredin Es Es maçında bitmiş.

Şimdi baktım fikstüre haftaya da bursaya gidiyoruz bu futbolcular orada da burunları 5 karış havada oynarlarsa tarihi fark yeriz.

Hehe. Eee? Hani bu sene kötü olurduk da seneye coşardık?

Hani sabrederek beklememiz, kimseyi suçlamamamız gerekiyordu?

Bunu söyleyenlerin çoğu şu an topa tutuyor takımı.

Maçı alsak çok daha farklı olurdu yorumlar tabi.

Biraz sabırlı olalım lütfen.

Aynen:2_thumbs_up_-_anima

Siz pohpohlayınca Galatasaray iyi olmuyor gerçekleri görün milyon dolarlar kazanıyor bu adamlar asgari ücrete top oynamıyolar ardanın kırdığı cevizleri yanında olmana gerek yok tv seyret yeter tabi uzayda yaşamıyorsanız!!! sizin gibi gerçekleri görmeyen taraftar takıma katkı yapmaz

Rijkaard'ı. Ama bugün Nonda'nın kafa vuruşu girse, yada Kewell'ın direği yalayan pozisyonu. Maç 3-0 bitse bunları konuşmayacaktınız.

benim bunlardan bahsetmeyeceğimi nerden biliyorsun ki?

sen benim hangi maçtan sonra skora göre yazdığımı gördün?

doğru düzgün foruma girmeye zaman bile bulamazken hemen sınıflandırmışsın beni yapma bunları!

Ben Rijkaard istifa mı dedim.bu adam hata yapamaz mı dedim.Rijkaard'ın sonuna kadar arkasındayız ama senin gibi Rijkaard şurda yanlış yaptı diyenlere hemen etiket yapıştıranları hiç anlamıyorum.

Kötü oynadık abi neyi kabullenmiyorsunuz? Takım halinde kötüydük.Adamlar maç başında ve 2. yarı acayip pres yaptı,top oynatmadılar.2. yarının başından itibaren neredeyse tek kale oynadılar.Yine de saçma bir gol yedik.Maçı hiç ama hiç haketmedik.Büyük takımsan öyle böyle kazanacaksın ama olmadı işte.Şampiyonluklar böyle maçlarla gidiyor işte.Her fırsatı tepersek işimiz zor.Al şu maçı Bursa maçına rahat çık işte.Burda bile Arda'ya laf atıyorsunuz ya sizin gibi taraftara yazıklar olsun.

Ya onu bunu bırakın tribünler neden boştu arkadaş taraftar görevini yapıyo mu acaba tvde adam stad boştu diyor

Siz pohpohlayınca Galatasaray iyi olmuyor gerçekleri görün milyon dolarlar kazanıyor bu adamlar asgari ücrete top oynamıyolar ardanın kırdığı cevizleri yanında olmana gerek yok tv seyret yeter tabi uzayda yaşamıyorsanız!!! sizin gibi gerçekleri görmeyen taraftar takıma katkı yapmaz

Hoca zaten sizin gibi amacı sırf eleştirmek , gargara çıkarmak ve suçlu aramak takıma destek değil mi ? Haa, pardon. Biz yanlış yoldaymışız. Sağolasın uyardığın için.

Hay Arda kovalasın seni

Ne kadar Skor taraftarı var ya.

Ya şu kewellin golu girse ,Nondanın vurduğu kafalar gol girse 4-0 bitse burada müthişsiniz diyecektiniz.

Galatasaray bugün kötü oynamadı güzel oynadı.

Sadece Mustafa Sarpın anlık hatası yüzünden golu yedik. Ama Mustafa Sarp'ıda asmanın kesmenin bir anlamıda yok.

Maçın kısa bir özeti ...M.Topal , Ayhan ve M.Sarp 'ın birlikte oynaması ,otobanda 1.vitesle gitmek gibi bir şey . Bu üçlünün oyun kurmak bir yana orta sahayı bile geçmesi büyük başarı . Bu akşam gördük ki Arda ve Keita'sız G.S , Çok sıradan bir takım malesef . Elano tam bir hayal kırıklığı . Bu maça kadar ön yargısız baktım ancak bu akşam anladım ki Elano Galatasaray'ın aradığı oyuncu değil .

Mac bitti,yarim saat bekledim,sinirim azaldi ve sunlari animsadim,

birincisi ;Rakibe pozisyon vermedik,yedigimiz gol defansdaki kisisel hatalar zincirinden kaynaklandi,ayni attigimiz gol gibi.

ikincisi;attigimiz golü degilde,gol olmasi gereken pozisyonlar gol olsaydi ,simdi bunlari bile konusmadan iki sevinc gösterisi yazi yazip,günlük hayatimiza dönerdik.

ücüncüsü;Kalecimize hic güvenmiyorum,defansda Gökhan Zan,bana kalirsa Servetten bir gömlek daha üstün,akillica oynayan bir futbolcu,yani Servet in yakin zamanda bir transferi olursa,en cok ben sevinirim.

orta sahaya gelince Ayhanin miladi doldu,onun yüzüne bu maclik gol yemedik ama gene cok önemli hatalar yapip,kalemizde tehlikelere sebebiyet verdi.Elanoya gelince ,takimimizda Elano tipi oyuncular yani sadece topu dagitabilecek oyuncular ne diger oyuncular,nede sistem olarak kabul görmüyor.Tamam zamaninda Hagi böyle bir misyonu üstlenirdi ama o bambaskaydi.Top dagitmanin yaninda calim atip,mükemmel sutlar ve serbest vuruslar kullanabiliyordu ki zamaninda Hagiyi bile isliklamadikmi.Lincoln ne kadar bu camianin canini yaktiysada,maca cikinca elinden geleni yapar,en uctan ,kaleye kadar gelip top kapmaya calisirdi.Ama hicbir zaman Lincolnün bu formayi girmesini istemeyecegim gibi,elanoda hic bir zaman bize Lincoln kadar bile fayda saglayamayacak,görünen köy kilavuz istemez.

Ama bana göre bu takimin en önemli sorunu,sut cekememektir,bu takim nedense sut cekmiyor,cekilen sutlarda cok ciliz olan vuruslar.Hatirlayin 2.Kalli dönemini,Serkani,Barisi,M.Topal i,Linderoth u,Lincolnü,hatta ve hatta Ayhan ve H.Baltayi.Ligdeki en cok kaleye sut atan takim bizdik,En cok köse vurusu kullanan takim bizdik ta ki ,Kallinin disiplin inadi tutup H.Sükür ve Lincolnü BJK maci öncesi kadrodan cikarincaya kadar.Hos BJK yi yenmistik ama devaminda hale etkisinde oldugumuz Lincolnü ve H.Sükürü kaybetmistik.

Kendimce bir takim kursam sanirim su adamlar oynasin isterdim,eldeki oyunculari baz alirsam;

.Ne kadarda görmesem,bilmesem her halükarda Frankodan iyi oldugunu düsündügüm Ufuk Ceylan

Sagbek sabri,Solbek H.Balta

Stoperler transfer yapilmayacaksa Gökhan Zan(E.Asik) ve Emre Güngör ikilisi;

Önlibero olarak Sadece M.Sarp sakatligi halinde Topal

Orta saha;Baris,Arda,Kewel,Keita

Forvet;Kesinlikle iyi bir transfer,sakat yada cezali oldugundada Baros,yada yeri geldiginde Baros ve yeni transfer beraber.

Dipnot;Gene Kalli zamninda Saracoglunda oynanan ve 0-0 kalip kuslari ezdigimiz ama yenemedigimiz günü hatirlayin,iste ya öyle saldiran ama teknik kapasitesi düsük olacaz,yada böyle her mac kendimizi kahr edecez.Yani kisacasi M.Sarp gibi savascilar transfer etmeliyiz,son dakikaya kadar yenildigini kabul etmeyecek.

Her takım puan kaybedebilir ama Galatasaray böyle puan kaybetmez isterse 5 fark yiyelim ama adam gibi oynayalım Allah aşkına Galatasaray bumu ya bize yakışan bumu hiçbirşey yapamazsanız mücadele edersiniz mücadele en azından oradaki 20.000 ciğerlerini patlarcasına bağıran ARMA SEVDALILARI için.

Geri
Üst Alt