TSL 2009/10 Sezonu 13. Hafta | Galatasaray 1-1 Manisaspor | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 13. Hafta | Galatasaray 1-1 Manisaspor | Maç Sonucu

Herkes saçmalamış.

Son sözü ahmet çakarla yapalım.

" Bu Frank teknik direktör falan değil arkadaş kimse bana hikaye anlatmasın. Barcelonayı bile sorunlu idare etti, kovuldu."

Demek sorunsuz idare etse, 10-15 yıl falan takımın başında kalacaktı :rolleyes:

Kewell kondüsyonsuz muydu ? 90 dakika boyunca en ön plana çıkan adam Kewell ve Sabri'ydi.

Bak hocam, önceleri hep susuyordum. Ama artık cevap vermenin zamanı. Takım kötüyken yanında olmayacaksak ne zaman olacağız ? Takım ruhsuzmuydu ? Evet. Çok mu iyidik ? Hayır.

Bugün taraftar ikinci yarıya kadar takıma müthiş destek verdi. Fakat sonra yine homurdanmalar başladı. Keita'ya bile pas atmadığı için homurdandı taraftar. Ne bekliyoruz ki ? Ondan sonrada maç sonunda ana avrat küfürler edildi. Böylemi iyi oyun bekleyeceğiz ?

Muhammet ben maçı izlemedim. Kewell kondisyonsuz da demedim. Sadece her maç genel olarak yapılan eleştirilerden birini yaptı. Bunda abartılacak birşey yok.

Ben maça giden taraftarın boynunun bükülmesine üzülüyorum,mükemmel coşkuluydular,arzuluydular her yerde bastılar :D ama şans yanlarında değildi.

birincisi saygılı yaz.onu yap bunu yap gıbı emırler hos olmuyo ben kımseye en ufak derecede suclayıcı ve senın yazdıgın gıbı bunu yap sunu yap dıyen cumleler yazmadım.

ayrıca fıkırlerınıze uymayanları susturmak ısteyen bı yapınız var sen ve senın gıbı bı kac arkadasın.

en son olarak; hangı ulkelerde yasadıgımı ve hangı futbol mantıgında oldugumu tahmın edemezsın.

senın futbol dusuncelerınde degılım ama.

sızler dozunda elestrı yapsakta gıt orda onu yonet gıt burda bunu yonet dıyen tarzda kafa yapısıyla gıdın boyle.

Rijkaard ı takımın basına koyarım ondan sonra hıc bır sekılde adam leo francoyu forvet de oynatsa bı bıldıgı var derım dıyerek bı yere varamzsın:D

Saygısızlık ? ilk başta noktalama işaretlerine dikkat ve güzel Türkçe'mizi güzel yazalım ;)

RJ'yi takımın başına koyuyorsan gidipte Leo Franco'yu forvet oynatmaz bilmem anlatabildim mi ? Herşeyi biliyorsun ama bunu düşünemedin mi ? :o

Şimdi GS'li futbolcuyum. ARda - Sabri - Elano - Keita veya her hangi biri

"ooooo süper fener kaybetti ana hemde 3 fark 1-0 da lderim. yarın kimleydi bizim maç Arda manisa y la maçya hadi ya abi kaçıncı sırada bunlar abi 13. sırada Nonda lafa girer tamam ya 5 ler yollarız. baktım zaten defansın kilit adamı Dixon da yok. adamlar içerde 3 yemişler son 4 maçta da paso yenilgi. tamam yarın biz 1 gol atar sonra dalga geçeriz.tüm takım geyik yapar."

Maç oynanırr Rezil olan GS takımı ve Eze Eze 3 puanı kaçıran bir Manisa !!

Sonuç : Forma maçı kazanmaz. Yürekli olan ve İNanan kazanır.

Rijkaard'a kimse kızmasın. Takım aynı 11 le 3 maçta 13 gol attı.

Sorun rakibi küçümseyen moitive olmayan oyunculardır.

burada arkadaşlarımız ayhan sarp ve topalın aynı 11 de oynadıkları için puan kaybettiğimizi söylemişler.

arkadaşlar bu isimler bugün oynamamış olsa manisa bizi rahat yenerdi.

sorun bugün önde oynayan kewell nonda ve elanodaydı. senin sol ve sağ açık oyuncuların olan kewell ve elano rakip sağ ve sol bekleri çalımlarla zorlayamayıp orta saha elemanlarını atağa gelmeleri için bekleyemiyorsa kusura bakmayın ama orta sahanız sıradan bir görüntü sergiler.

kewelle sözleşme imzalayalım diyenler iyi düşünmeli kewell 60 dan sonra beyaz bayrak çekiyor her maç

Keşke 11 tane Kewell olsa!

Herkes saçmalamış.

Son sözü ahmet çakarla yapalım.

" Bu Frank teknik direktör falan değil arkadaş kimse bana hikaye anlatmasın. Barcelonayı bile sorunlu idare etti, kovuldu."

bu arkadaş(A.Çakar) bi ara bikiniyle gezen arkadaş degilmi...?

Taktikde problem yoktu.Elano,Sabri,G. Zan,Keita,Kewell'dan başka ayakta kalan yoktu.

Muhammet ben maçı izlemedim. Kewell kondisyonsuz da demedim. Sadece her maç genel olarak yapılan eleştirilerden birini yaptı. Bunda abartılacak birşey yok.

Bugün ya ben çok sinirlendim, ya fazla hırs yaptım, yada başkaları hatalı bilmiyorum işte. Tamam özür dilerim.

Saygısızlık ? ilk başta noktalama işaretlerine dikkat ve güzel Türkçe'mizi güzel yazalım ;)

RJ'yi takımın başına koyuyorsan gidipte Leo Franco'yu forvet oynatmaz bilmem anlatabildim mi ? Herşeyi biliyorsun ama bunu düşünemedin mi ? :o

yok yunus arkadaşım senın kadar bılemıyorum. sen hanı bu adamın bı bıldıgı vardır dıyenlerdensın ya ole bı durum olsa ona da ole derdın:D

türkceye de cok fazla dıkkat edemıyorum, dedım ya yabancı ulkelerde yasamak kolay degıl.

ama su dıger arkadaslara yaptıgın gıbı yanlısları ne olursa olsun butun uyelerın onunde 3 gun MYC fılan dıyodun ya ole de bı ceza verırsen saygı duyarım ;)

Zaten sorun sistemi uygulayamayan futbolcularda. Rijkaard taktiği söyler, yapılması gerekenleri anlatır. Kalanı sahada ki futbolcularda.

Özetle İngiliz medyanın açıklağa kavuşturamadı gerçi gördük

Alex Ferguson Beckham'a krampon değil Takunya fırlattı.

Nonda kötüydü,

GS dağılyor,

Arda sorumsuz,

Yönetim istifa :D

Keşke 11 tane Kewell olsa!

Zaten onun gibi kendini maça hazırlayan çabalayan disiplinini yitirmeseler şu an 90 dk tek kale oynayan biz olacak ve kaybetsek bile bir umutla Bursa ya gidecektik. Şimdi korku ile gidiyoruz. 5 puana çıkacak fark :(

fener içerde Kasımpaşa yı 5 ler yollar. GS mi herkes rakibiyle dalga geçsin.

hıncal rijkaard konusunda haklı çıkacak malesef!!!

gökhan-servet olmuyor olmuyor olmuyor...

neyi zorluyorsun halanın oğulları değilya be frank..?

topal-servet , servet-emre g. vs vs..

geçelim orta sahaya..

pas ya-pa-mı-yo-ruz!!!

sarp barış topal bu adamlarla pas yapmamız imkansız zaten..

ayhana ne oldu anlayamıyorum.

kötü oğlu kötü son maçlarda..

rijkaard barca da kötü giderken hani 15. sıraya kadar düşerken 3-4-3 bile denemişti..

biz de belki 2.sırada belki daha fazla puan topladı ama la ligayı baz alınca GSARAY da en az o barca kadar kötü.

ama frank rijkaard hiç istifini bozmuyor.

daum kazımdan forvet yapıyor biz baros gitti nondayla başla bitir..

keita!!!

forvet oynamazmı?

haftaya bursa deplasmanında

sarp+ayhan+barış+topal+linde+kewel+nonda+elano+arda+keita+aydın

yani defans hariç 11 adamımız sağlam ve cezalı değil.

kimi 18 e almazsınız..kimi oynatırsınız..tombala gibi..

dertler 1 değil 6 yani.

tribünler hakem üzerinde zerre etki yaratmıyor.yoksa o faulu ve bi sürü aleyhte yanlışı çalamazdı kuddusi..

Bugün ya ben çok sinirlendim, ya fazla hırs yaptım, yada başkaları hatalı bilmiyorum işte. Tamam özür dilerim.

Neyse artık Muhammet.:)

Yunus bir şu sayfadan çıksan artık.:) Diğer topic'lere de bak azıcık.:)

Zaten onun gibi kendini maça hazırlayan çabalayan disiplinini yitirmeseler şu an 90 dk tek kale oynayan biz olacak ve kaybetsek bile bir umutla Bursa ya gidecektik. Şimdi korku ile gidiyoruz. 5 puana çıkacak fark :(

fener içerde Kasımpaşa yı 5 ler yollar. GS mi herkes rakibiyle dalga geçsin.

o kasimpasa bügün lazlara 3 atti

+ fbnin maci seyircisiz

+ emre ve kazim yok

yok yunus arkadaşım senın kadar bılemıyorum. sen hanı bu adamın bı bıldıgı vardır dıyenlerdensın ya ole bı durum olsa ona da ole derdın:D

türkceye de cok fazla dıkkat edemıyorum, dedım ya yabancı ulkelerde yasamak kolay degıl.

ama su dıger arkadaslara yaptıgın gıbı yanlısları ne olursa olsun butun uyelerın onunde 3 gun MYC fılan dıyodun ya ole de bı ceza verırsen saygı duyarım ;)

Evet bir bildiği vardır derdim demekki ondan forvet oynatacak bir ışık gördüğünü düşünürüm.

Bu arada 3 gün MYC neden vereyim orasını anlayamadım ? Yabancı ülkede yaşamak ile Türkçe'yi düzgün yazamamın anlamı nedir güzel yazıyorsunda noktamala işaretlerini mi unuttun ? Bu arada " bı " ne demek ?

futbolcular maça asılmadı.. sanki 5 - 0 önde gibi oynadık... onun dışında diyecek birşey yok...

Leo - 6

Sabri - 7

Gökhan - 6

Servet - 3

Hakan - 3

Topal - 5

Sarp - 3

Ayhan - 2

Elano - 5

Kewell - 8

Nonda - 3

Linderoth - ?

Keita - 5

ayrıca alıştım artık. fb puan kaybedince bizde kazanamıyoruz...

o kasimpasa bügün lazlara 3 atti

+ fbnin maci seyircisiz

+ emre ve kazim yok

hocam işte onlar olmasa bile adamlar içerde kaybetmiyorlar. %99 kazanıyorlar. Bunu sadece GS de görürsün. Dalga geçip motive olmazlar.

Gider Es - Es ve MAnisa gibi sıradna ekiplere 90 dk baskı kuramaz rezil olursun.

Fener içerde affetmez. En az 3 tane sallarlar.

Bu ne yaa, Judomu Kungfumu yapiyoruz ya? Kewellin formasini istiyorsan bekle maçtan sonra verir sana yaa.. ayiptir

Hakem bariz Manisa lehine kararlar çaldı bu maçta hele bir pozisyon vardı Manisalı futbolcu 2-3 metre ilerideydi ofsayt vermedi inek hakem

Geri
Üst Alt