TSL 2009/10 Sezonu 13. Hafta | Galatasaray 1-1 Manisaspor | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 13. Hafta | Galatasaray 1-1 Manisaspor | Maç Sonucu

Bu ne yaa, Judomu Kungfumu yapiyoruz ya? Kewellin formasini istiyorsan bekle maçtan sonra verir sana yaa.. ayiptir

Eğer Galatasaraylı Futbolcularsanız. Bu Arma ve Forma için oynuyorsanız.

Bu rezaleti yaşatıyor müdacelede etmeden maçı veriyorsanız.

Çıkacaksınız kendi pisliğini kendiniz temizleyeceksiniz.

BU forma öyle bedava değil çıkın Bursa yı geberene kadar koşun ve yenin başka da bu tafatar sizi affetmez. GS li futbolcunun parçalı şle böyle oynamaya hakkı yok.

Galip bile gelsek.. Burada emin olun herkes tepki verecekti.

Hangi topic'e yazdığımı hatırlamıyorum ama bu akşam üstü "Trabzon'a, Fener'e çok güldük, inşallah akşam başımıza bir iş gelmez" tarzında bir mesaj yazdım. Ne zaman rakipler benim için alay konusu olsa, haddinden fazla eğlensem bizim takım olmadık şekilde saçmalıyor! "Gülme komşuna, gelir başına" tarzı şu son iki gün çok mantara bağladık. Bugünkü puan kaybı ondandır :D Bu 1-1 nazar boncuğu olsun. Takmayın bu kadar kafanıza, canınızı da sıkmayın. Nasıl olsa iki gün sonra unutacaksınız ;)

3 önlibero ile oynadık ayhan m.sarp topal, ama neden defanstan topları ya zan çıkarttı yada servet...

siz ne iş yaparsınız ön liberolar??? hadi sarp ile topal neyse diyelimde ayhan efendi sana ne diyelim yada demeyelim???

hele 2. yarı otoban olmuş manisanın defansına çok geç girdi keita, 3 top getirdi 3ü de boş pozisyon atamadılar... çok gol kaçtı... nonda çok ağır olduğunu bir kere daha gösterdi...

linderoth hazırsa bence o ilk 11 başlamalı çok etkili bir adam şüphesiz... topal ve sarp'ın 2si birlikte oynadı mı top gitmiyo ileriye...

bu halde bursaspor perişan eder bizi hiç hayal kurmanın alemi yok...

Sonuna kadar katılıyorum özellikle de Linderoth konusunda bu Ayhan'da sözleşmeyi uzattırdı yatışa başladı her top ona gidişinde tamam kaptırdık diyorum hem öyle yerlerde kaptırıyor ki topu insanın aklını kaçırttırır.

bunu sadece sen mı görüyosun kardeşim bende onu anlamıyorum.

adam ne belırtmek ne soylemek ıstedıgımı anlamadan skor yorumcusu aman ole aman bole demeye basladı.

yazık ya

Sana skor taraftarı dediğim cümleyi çıkar bul bana.

Suçlu oyuncular değil,düşünce biçimleri,bir Galatasaraylı oyuncu Manisaspor gibi sıradan bir takımla oynarken ve 6 puanlık bir maç oynarken 1-0 öne geçmişse ve 2-0 yapamıyorsa,ayaklar geriye gidip,topu korkakça şişirmeye çalışıyorsa orada durmak gerek,ben Mehmet Topal'ı hep eleştirdim ve tek söylediğim ise ''3.stoper oluşudur'' yahu bu kadar orta saha boşluğu olur mu neredeyse 3 ön libero oynuyorsun ayıptır,Nonda ve Kewell öyle yalnızlardı ki M.Sarp,Ayhan,Topal resmen Servet ve Gökhan'ın yanında sohbet mesafesine kadar girdiler,gerçekten ne kaybedilen puana yanıyorum ne de kaçan gollere,ben sadece 1-0'a yatan G.Saray izlemek istemiyorum.!

Kesinlikle katiliyorum. Toptan korkan. Bitsin de gidelim diyen, pas özürlü futbolcularla dolu Galatasarayi bir daha görmek istemiyorum.

Futbolu sevmeyen, futboldan zevk almayan, 1-0 yatan, pas yapamayan oyuncularla bir yere varamayiz.

M.Sarp,Sabri Barış ve Baros Bunlar kadar sahaya yüregini koyan terini son damlasına kadar akıtan savaşcı asla maglubiyeti kabullenmeyen futbolcularımız,Arda,Kewel ve Keita gibi ustalarımız var.hiiç merak etmeyin arkadaslar mayıs ayında şampiyonuz.Devre arası da takviye yaparız.sadece bu macta oldugu gibi 2-3 mactır kötüyüz.bunun sebebi de eksiklerimiz bence.

Yahu bu takım Keita'sız kanadı kırık bir kuş bunu anlamak çok mu zor,adam bir girdi tamam dedim ya gol geliyor,70 dakika eziyet neden adam formasını 1 aydır giymiyor deli gibi özlemiş futbolu ama sen yedek bekletiyorsun burada Rijkaard saygı duyduğumuz hocamız olabilir ama bu onu eleştiremeyeceğiz manasına gelmez nasıl ki bir maçta öyle güzel bir taktiksel değişiklikte bugün maçı Rijkaard aldı dediysem bugün malesef puan kaybetmemize göz yumdu oyuncular kadar oda suçlu.

Keita gibi bir adam niye yedek bekler bana açıklar mısın? Domuz gribi olduğu için mi?

Derbide takımı 10 kişi bıraktığı için F.R. böyle bir karar verdi. Ne olursa olsun Keita cezalı veya sakat değilse bu takımın 11inde oynamalı bence.

Keita gibi bir adam niye yedek bekler bana açıklar mısın? Domuz gribi olduğu için mi?

Taa Cuma ogleden sonra takima katildigi için arkadasim.. Gayet normal.. Hiç kimse maç yapmadi Keita ve Elano hariç. Elano zamaninda döndu, Keita geç döndü ondan yedek kaldi.. dogal degilmi?

Derbide takımı 10 kişi bıraktığı için F.R. böyle bir karar verdi. Ne olursa olsun Keita cezalı veya sakat değilse bu takımın 11inde oynamalı bence.

Hocam takımın en iyi oyuncusu Keita senin dediğinde doğru ama zaten 3 maç adam formadan uzak kalmış,taraftar maça geliyor bu adam futbolun tadı.

Neden kimse Servet - Gökhan - M.Topal ve Ayhan dörtlüsünü konuşmuyor?

Katlettiler bugün takımı.

Sana skor taraftarı dediğim cümleyi çıkar bul bana.

Yahu demedin de sanki skora göre konuşan onca insan yokmuş gibi en olmadık mesajı almışsın be Muhammet. Maçı değerlendirmiş birçok düzgün yazan üye gibi. Sen bu kadar niye takıldın o mesaja anlamadım.

al işte..

sadece bizim takım oyuncuları milli takıma gidiyor öyle mi?

Neden yedek bekler dedi bende cevabını verdim bundan yedek beklemiş olabilir. Kardeşim siz neden herşeyi biliyorsunuz onu söylermisiniz Rj'nin bir bildiği vardır oynatmamıştır saygı duymak zorundasın çıkıp burada lagaluga yapmanın anlamı yok.Çok iyi biliyorsan git bir klup yönet avrupa şampiyonu yap. Acaba neden bizim Türkiyeden başka diğer ülkelerde herşeyi taraftar bilir ?

Neden acaba avrupada bir Teknik direktor yıllarca çalışır bizim ülkede en fazla 2 sene çalışır ? hiç sordunmu kendine işte senin gibi düşünenler yüzünden herşeyi bildiğini sanıp hiç birşey bilmeyenler yüzünden.

Taa Cuma ogleden sonra takima katildigi için arkadasim.. Gayet normal.. Hiç kimse maç yapmadi Keita ve Elano hariç. Elano zamaninda döndu, Keita geç döndü ondan yedek kaldi.. dogal degilmi?

Şimdi bu da mantıksız madem maçı kopart Keita ile 2-3 olsun çıkar 2.yarı adam 70.dakikaya kadar nefes çalışması mı yaptı?

Geri
Üst Alt