Melih Samson
Kırmızı Üye
- 30 Temmuz 2009
- 984
- 25
- 1.318
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende her kötü sonuçtan sonra kurban aradığını düşünüyorum.
3 önlibero ile oynadık ayhan m.sarp topal, ama neden defanstan topları ya zan çıkarttı yada servet...
siz ne iş yaparsınız ön liberolar??? hadi sarp ile topal neyse diyelimde ayhan efendi sana ne diyelim yada demeyelim???
hele 2. yarı otoban olmuş manisanın defansına çok geç girdi keita, 3 top getirdi 3ü de boş pozisyon atamadılar... çok gol kaçtı... nonda çok ağır olduğunu bir kere daha gösterdi...
linderoth hazırsa bence o ilk 11 başlamalı çok etkili bir adam şüphesiz... topal ve sarp'ın 2si birlikte oynadı mı top gitmiyo ileriye...
bu halde bursaspor perişan eder bizi hiç hayal kurmanın alemi yok...
Keita gibi bir adam niye yedek bekler bana açıklar mısın? Domuz gribi olduğu için mi?
bunu sadece sen mı görüyosun kardeşim bende onu anlamıyorum.
adam ne belırtmek ne soylemek ıstedıgımı anlamadan skor yorumcusu aman ole aman bole demeye basladı.
yazık ya
Suçlu oyuncular değil,düşünce biçimleri,bir Galatasaraylı oyuncu Manisaspor gibi sıradan bir takımla oynarken ve 6 puanlık bir maç oynarken 1-0 öne geçmişse ve 2-0 yapamıyorsa,ayaklar geriye gidip,topu korkakça şişirmeye çalışıyorsa orada durmak gerek,ben Mehmet Topal'ı hep eleştirdim ve tek söylediğim ise ''3.stoper oluşudur'' yahu bu kadar orta saha boşluğu olur mu neredeyse 3 ön libero oynuyorsun ayıptır,Nonda ve Kewell öyle yalnızlardı ki M.Sarp,Ayhan,Topal resmen Servet ve Gökhan'ın yanında sohbet mesafesine kadar girdiler,gerçekten ne kaybedilen puana yanıyorum ne de kaçan gollere,ben sadece 1-0'a yatan G.Saray izlemek istemiyorum.!
Bilmem nereden Milli maçtan geldiği için olabilir mi ?![]()
Bilmem nereden Milli maçtan geldiği için olabilir mi ?![]()
Keita gibi bir adam niye yedek bekler bana açıklar mısın? Domuz gribi olduğu için mi?
Sana skor taraftarı dediğim cümleyi çıkar bul bana.
Derbide takımı 10 kişi bıraktığı için F.R. böyle bir karar verdi. Ne olursa olsun Keita cezalı veya sakat değilse bu takımın 11inde oynamalı bence.
Sana skor taraftarı dediğim cümleyi çıkar bul bana.
al işte..
sadece bizim takım oyuncuları milli takıma gidiyor öyle mi?
Taa Cuma ogleden sonra takima katildigi için arkadasim.. Gayet normal.. Hiç kimse maç yapmadi Keita ve Elano hariç. Elano zamaninda döndu, Keita geç döndü ondan yedek kaldi.. dogal degilmi?