TSL 2009/10 Sezonu 13. Hafta | Galatasaray 1-1 Manisaspor | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 13. Hafta | Galatasaray 1-1 Manisaspor | Maç Sonucu

Elanonun bir halt yaptığı yok maç kazandırmasını geçtim emre belozoğlu gibi oynasın razıyım ama yok. Her aldığı topu şişiriyor ileri..Dribling yok şut yok..

Sadece boldladığım soruyu cevaplıyorum Yunus

Maç kazandırmasını Ben yıldız oyuncudan onu beklerim maç kazandıracak geçen sene Lincoln´un yaptığı gibi

Elanonun skora etkisini bu 2 gözüm görmedi daha

Zaten kafadan yanlışsınız ! Elano ile lincolnu kıyaslıyorsan sen futboldan anlıyorum deme !

Yada şu ana kadar Elanonun hiç bir maçını seyretmemişsin.

Son bir not : Tek bir yıldız ışık vermez bütün yıldızlar bir araya gelince ışık olur ;)

Ne alaka ??

vuracak tabi tarafttar 1 maç mı sadece??

İçerde kaybettiğin 4. puan.

Bu ligde kim şampiyon oluyor?

İçerde tüm maçlarıın kazananlar.

fenere bak bir istersen?? adamlar içerde 17 de 17 yapıyorlar.

Sen ise Es es gibi Manisa gibi bitmiş takımlara puan veriyorsun.

Yarın Gençler bunlardan 2 kat güçlü 3 leyip gider bizi bak bu postumu unutma!!

madem bu kadar hayranisin onlarin

seni burda kimse zorla tutmuyor...

Bunun yanında Ayhan'da tam olarak bitmiş, futboluyla bize yapacağı katkı yok. 33 yaşında zaten en kısa zamanda yollar ayrılsın. Şimdi bazı futbolu çok iyi bildiğini zannedenler, Ayhan'ın da iyi oynadığını söylerler nereleriyle maçı izliyolarsa, Elano'nunda çok iyi (!) oynadığı gibi.

Kendinize gelin lütfen.

Bi kerede puan kaybından sonra diyelim ki, diyebilelim ki;

Olsun sağlık olsun, takıma GÜVEN sonsuz. Rijkaard gibi bi hoca var takımda en başta. Bu takımı toparlar ve haftaya LİDER oluruz.

ama yok. Ne diyoruz, hep birlikte söyleyelim;

Yazık. Lanet olsun böyle takıma. Haftayada yeniliriz fark yeriz hezimet olur. Rijkaard'da hoca değil zaten gitsin tüm suçta onda. Elano'da topçumu be balon çıktı. Keita oynamaz mı be nasıl hoca bu ?

felan filan..

Lütfen. Medyada yarın vuracak bizi. Yem etmeyelim takımı. DESTEKLEYELİM !

Bu takımı Rijkaard bizzat düzeltecektir.

Kısa vaade değil, uzun vaade takımıyız. Tek maçlık değil, sistem takımı olma yolunda yalnız bırakmayalım Rijkaard'ı ve GALATASARAY'ı .. !

Elanonun bir halt yaptığı yok maç kazandırmasını geçtim emre belozoğlu gibi oynasın razıyım ama yok. Her aldığı topu şişiriyor ileri..Dribling yok şut yok..

o zaman elanonun yerine profilindeki barışı koyalım bi dahaki sefere bizi ancak onun gibilerr kurtarır. iki sağa sola koşar sonra elanodan iyi topçu olur.

Bu takım adam olur ama oyuncular olmaz. Türk zihniyeti böyle bişi rakibin puan kaybeder sende evinde ligin kolpa takımına rezil olur taraftarını üzersin.

Hala sinirlerim yatışmadı. Bakın içerde GEnçler'e Bursa'ya Kayseri'ye kaybedin kabulum var.

Ama sen Manisa ya nasılk puan verirsin. ya!!

Ayıp yaa

Arda hastaydı zaten Keita milli maçtan döndü başka koyacak futbolcu varsa söyle

Ne hastası kardeşim sağlamki 18 kişilik kadroda antremanlarada çıktı ölüsü elanodan iyi oynardı ayrıca keita ne olmus milli takımdan döndüyse çıkar oynar maçtan 1 saat önce dönmediye bu herif bırakın bu saçmalıkları rakip küçümsendi nasıl olsa yeneriz dedi rejkard paşa ama öle olmadı sonuç hüsran oldu boşa burda rejkardı ve takımı pohpohlamayın hakemede çamur atmayın !! Hakem dün feneri yaktı bu akşam bizi değil!!!!!!!!!!!!!!

Keita ilk 11'de baslasaydi daha fazla pozisyona girebilirdik, zira 70.dakikaya kadar fazla islemedi sağ kanat. Adamin gec gelmesi, yorgun olmasi bahane olamaz cünkü Almanya macinda sadece 20dk oynadi.

Bak hocam, dripling falan diyorsun. Elano bunu yapamaz. Oyun stili bu, ondan yetenekleri dışında birşey isteyemezsin. İlk yarıda 40 metre top atıyor. Kewell indiriyor. Nonda atamıyor. Suçta Elano'da oluyor. Maçı izlerken şu gözlüklerini çıkar. Tek topla bu bitkin takımı pozisyona sokabiliyorsa o adamı günün keçisi ilan edemezsin. Bilmem anlatabildim mi ?

Elano kötü degildiki bugün yani göze baticak kadar kötü futbol oynamadi son maclarina göre iyidi, illa sucu birine atacaksaniz mustafa sarpa sallayin adami kacirdi diye...

Manisa'nın gol atacagı cok bariz belliydi . Sahada sistem adına hicbirsey yok . Eger kenardan bunları rijkaard göremiyorsa futboldan zerre kadar anladıgını düsünmüyorum . Galatasaray'ın üstüne gelen korkmayan her takım yener . Sezon basında keita gözümüze iyi gözüktü ama suan ne pasında hayır var ne top kontrolünde . Bu takımın suan en iyisi yine sabri durumun vahimligini siz düsünün artık. İnsan su manisayıda yenemedikten sonra ister istemez rijkaard efendi su manisaya karsı bile çözüm üretemiyorsun . Barcelonadayken yıldızlarla oynamak kolaydı hadi oynat bakalım görelim Galatasarayı diyesi geliyor . Eger zaten rijkaard iyi antrönör olsaydı barcadan sonra dünyanın gözü önünde bir antrönörü kaparlardı Galatasaraya gelen kadar ... Takım gün gectikce daha kötüye gidiyor futbolu unutuyor . Hicbirsey bilmiyorlarsa adam tutsunlar ya manisa elini kolunu sallaya sallaya ilerliyor . Takımda bir disiplinsizlik bir lakayıtlık var yada harbiden bizim takım çok kötü sistem bisey kimin nerde oynadıgı belli degil .

Bu kadar laubali şımarık futbol oynarsan al işte böyle havanı alırlar 18 yaşındayım ben daha Ali Sami Yen'de böyle ezik bir futbol oynadığını görmedim Galatasaray'ın burda Rıjkaard'ın zerre kabahati yok bütün kabahat saçma sapan ne oynadıklarını bilmeyen şımarık futbolcularda burada sadece Kewell ve Servete lafım yok adam zaten kaç haftadır taşıyodu bizi bugün golünüde attı daha ne yapsın böyle oynamaya devam ederlerse değil şampiyonluk avrupa ligine bile zor giderler birilerin bunları futbolcuların kafalarına çivi ile kazımalara gerek şampiyonluk bu maçlarla kazanılıyor.

Bu takım adam olur ama oyuncular olmaz. Türk zihniyeti böyle bişi rakibin puan kaybeder sende evinde ligin kolpa takımına rezil olur taraftarını üzersin.

Hala sinirlerim yatışmadı. Bakın içerde GEnçler'e Bursa'ya Kayseri'ye kaybedin kabulum var.

Ama sen Manisa ya nasılk puan verirsin. ya!!

Ayıp yaa

Inanilir gibi degil ya gercekten.

rijkaard; kornerden önceki frikik doğru değildi diyor.

Halamın bıyıkları olsaydı amcam olurdu misali. :2aloh1:

Skor taraftarıyız skor!!

Küme düşmemeye oynayan manisaya karşı samiyende 3 ön libero ile çıkmak neyin mantığı ? En kritik maçımız alırsak lideriz 20 gündür takım yatıyor rezil bir futbolla manisaya puan veriyoruz !! Bırakın hakem senaryolarını çıkıcaksın çatır çatır 2 tane atıcaksın alıcaksın liderliğide öle 1-0 yatmaya kalkmıcaksın!! Real madridle filan oynuyoruz sandım kendimi Rejkarda şu rotasyon motasyon işlerini bıraksın artık yoksa kendine rotasyon yapılacak En önemli maçta Keita ve Arda neden sahada değil? Formsuz Elano ve Ayhan neden sahada? Linderoth bu maçta oynıcak adammı? Hakan baltayı alıp sağbek uğuru sokmakta neyin nesi? Saçmalıklar dolu bir maç giden altın değerinde 2 puan ve liderlik!! Haftayada Bursa takar fark 5 olur kaçıncı sıraya ineriz bilmem:(

Arda yeni iyilesti, tabi Ardanin sagligi önemli degil, Rijkaardin onu oyuna sokmamasi hata:rolleyes:.

Keita daha yeni milli maç oynadida bize ne kardesim oynicak, oynamali!

Elano ve ayhan neden sahada, Linderoth oynatilirmi, pardon efendim bidahakinde seni aliriz sahaya.

Hakan Baltaya gelicek olursak, beni degistirin diye isaret yapti, tabi Rijkaardin çikarmamasi gerekiyordu oyundan, isterse gebersin Rijkaard istemedikce çikarmamali.

Ohoo Bursa öyle bir fark atarki 5 az kalir.

Rijkaard istifa! :rolleyes:

Elano olayı değil. Elano bence görevini yaptı. SAbri mükemmel top açtı Sabri kesti. Nonda boş kaleye atamadı. 40 metre Kewell a attı Nonda da verdi Nonda yine foss..

3 tane net gol kaçırdık olacağı bu işte.

Kesinlike.. Neden Elano'ya yükleniyor herkes?? Elano'ya 3 top geldi adam hepsinde mükemmel pozisyon yarattı hele ki Sabri'ye verdiği topuk pası mükemmel ötesiydi.. Kewell'a attığı milimetrik pası saymıyorum bile yani.. Ayrıca yerine Keita girdi de noldu oraya topu döndüremediler bir türlü.. Bu takıma Arda şartmış arkadaş bu çok net belli oldu.. Adam bir oynamadı topu kanada bile taşıyamadık resmen..

Sonuç olarak yine her sene ki gibi elimize bir fırsat geldi ve teptik.. Bize fırsat geldiği anda o hafta kesin puan kaybı yaşıyoruz.. Zaten Basketbol'dan dolayı yöneticilerin de aklı başında değildi bu da üstüne cila oldu..

Bu gereksiz puan kaybı bize pahalıya mal olabilir çünkü haftaya Bursa maçı var ki çok zor geçecek her zaman ki gibi..

Bir Fatih Terim klasiğiyle bitireyim : "Önümüzdeki maçlara bakacağız.." :)

rakiplerimiz birbiriyle oynamış, bir testi kırılmış,biz 6 puanlık maça çıkıyoruz icraat yok.ali sami yende manisaya defans yapıyoruz. haftaya da bursa maçı var yanılmıyorsam, o maçtada puan kaybı olursa 8jk önümüze geçicek bakalım ne yapıcaz o zaman. KUŞLAR NE ZAMAN YENİLSE İLLA BİZİMKİLER DE PUAN KAYBEDECEK. CAN SIKMAYA BAŞLADI ARTIK BU OLAY.

Geri
Üst Alt