TSL 2009/10 Sezonu 13. Hafta | Galatasaray 1-1 Manisaspor | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 13. Hafta | Galatasaray 1-1 Manisaspor | Maç Sonucu

Ben de derim ki bu yaptıklarını yapacak onlarca topçu var Türkiye'de... 8-9 milyon dolar uzun pas atsın diye mi verildi bu adama?

Söylediğimden bunu anlıyorsan söyleyecek birşey yok. Kıt futbol anlayışınla bir yere kadar varabilirsin. Amacınız keçi bulmak. Keçi arıyorsanız köylerde, çimlerde hatta kurbanlık pazarlarında bulabilirsiniz. Sen bu yenilgiden kimseyi bireysel olarak sorumlu tutamazsın. Orta sahan topu adam gibi taşımış mı ileriye bir baksana ? Elano'ya niye suç arıyorsun sadece ? Adam iki uzun topla takımı pozisyona sokuyor, Nonda beceriksizce auta atıyor. Nonda o golü atsa şimdi takımı kral yapmayacakmıydın bu adamları ? Söyle hadi.

evet bir kez daha hayal kirikligi hic sasirmadim cunku biz vasat bir buyuk takimiz,ankaragucunden 3 yiyeceksin,manisadan futbol dersi alacaksiniz,fenere rezil olacaksin ama senin adin Galatasaray olacak hayir kabul etmiyorum,bir takim bu kadarmi kotu oynar neden:

Rijkard nebicim hcasin arkadas ikinci yari dokuluyoruz bir sistem degistir yok yok adam uyuyor.

ya futbolcular hepsi olu gibi.

Ve gelelim en pahali oyuncumuza ELANO ELANO cok ama cok KOTU BIR FUTBOLCUSUN aldigin paraya haram olsun.

HEPINIZE YAZIKLAR OLSUN BRAVO MANISA DIYECEK BASKA BIRSEY BULAMIYORUM.

rijkaard; kornerden önceki frikik doğru değildi diyor.

Peki o topu oraya kim getittirdi bizim bugün son limit şımarık futbolcularımız değil mi Rıjkaard'ın zerre suçu yok ama bu futbolcuları korumaması lazım.Ama şunu da unutmamak lazım bu takımı kurtaracak futbolcularımızdır ama derhal feci şekilde uyarılmaları gerekiyor çünkü onların istediklerinde neler yapabileceklerini hepimiz çok iyi biliyoruz.

herşey bir yana en çok uyuz olduğum şey bir kerede biz hak etmeden kazanalım hep fener hep fener onların manisa maçı tam bir rezaletdi ama skandal hakem kararları ve son saniye golüyle kazandılar

antalya maçıda aynı şekilde

ve maçların hemen hemen tamamını 1-0 kazandılar

ama biz 1-0 a yüklenecek takım değiliz kötü günde maç kazanmak için bile en az 2-3 gol atmamız şart...

Averajla olacak liderlik yerin dibine batsın Elano'dan onu beklemeyin, bunu beklemeyin ne bekleyelim? Ben açıkçası hiçbirşey beklemiyorum. Oyuna ağırlığını koymasını istemek bazı arkadaşların nezdinde suç oluyor adeta! Oyunu yönlendirsin takımı maestro gibi yönlendirsin bunu istemek suç mu? Sıradan bir oyuncuysa eğer Barış'ı vardı bu takımın. Sahada sanki görünmez adam gibi dolaşmaksa oyun stili bir uzun pas için adam tutulmaz bu kadar bonservis etmez kimse kusura bakmasın orada dursun! Elano'nun oyun stili silik oynamaksa kendi bilir sezon sonu bavulunu toplar çünkü yaptığı işin aynısını yapanlar daha ucuz!

Arda ölmediye kardeşim altı üstü grip olmuş sağlamsa kadrodaysa oynar karı kızla takılcağına sabahlara kadar sinem koballa saba tümerle maç yapıcağına bu maçtada oynayabilir rahatça !! keita almanyaya karsı 20 dk oynadı ne olmuş yani geberdimi ? luganoda milli maçtan döndü 90 dk oynadı? Elano ve ayhan dökülüyo ikiside devre arası şutlanmalı bi cacık olmaz linde zaten futbolu unutmus adam bedavadan para alıyo balta çıkıyosa caner girer sağbek sağ ayaklı uğur değil Bursa haftaya çaktığında burda ol senle görüşelim ok?

Bence İlk değişmesi gereken kişiler senin gibi düşünen Taraftar sözde.

Kewell'dan 90 dakika verim beklemek büyük hataydı.

Hele ki Keita'nın oyuna geç alınması daha da büyük hataydı.

Simpson'a dikkat etmemiz lazım demiştim adam golünü attı.

Manisa ilk yarıdan itibaren sürekli ön direğe korner attı denediler sonuna kadar amaçlarına da ulaştılar.

Takımda mücadele etmeyen yalandan koşan futbolcu istemiyor taraftar ve ayhan gibi ne yaptığını bilmeyen bi adam görmek artık dayanılmaz oluyor.

Yaser'de kendini yırttı resmen bizde bu kadar çok yırtnırken görmemiştim.

Sen ne diyorsun hoca ? 90 dakika boyunca çabalayan iki adam vardı. Sabri ve Kewell. Halen suçlayacak adam arıyorsunuz pes doğrusu !!!

Ben bunu anlamıyorum. Elano Brazilya da sağ kanatta oynuyor. Bu maçta da sağ kanat oynadı. Sağ bekte Sabri yeri uğur oynasaydı bugün inanmıyorum 1 kere olsun sağ dipten orta yapalım. Elano topla adam geçemiyor driplingi kötü ama brezilya da bile sağ kanat oynuyor. Anlamaım ben bu işi.

Arda ölmediye kardeşim altı üstü grip olmuş sağlamsa kadrodaysa oynar karı kızla takılcağına sabahlara kadar sinem koballa saba tümerle maç yapıcağına bu maçtada oynayabilir rahatça !! keita almanyaya karsı 20 dk oynadı ne olmuş yani geberdimi ? luganoda milli maçtan döndü 90 dk oynadı? Elano ve ayhan dökülüyo ikiside devre arası şutlanmalı bi cacık olmaz linde zaten futbolu unutmus adam bedavadan para alıyo balta çıkıyosa caner girer sağbek sağ ayaklı uğur değil Bursa haftaya çaktığında burda ol senle görüşelim ok?

Lugano bjkye maçı veren adam zaten

Altı üstü grip dediğin Domuz Gribine yakalanmada ne yaparsan yap;)

keita milli takımdan yorgun geldi adamın ilk haftalarda oynadığı bir maçtaki gibi ( hangi maçtı hatırlayamadım ) yığılmasını mı istiyorsunuz. adam dün akşam geldi bugün maça çıktı. luganoda önceki akşam gelmişti dün maça çıktı fenerin en kötü oyuncusularının başında geliyordu..yorgunluk deyince sadece maç yorgunluğu değil yol yorgunluğuda göz önünde bulundurulmalı.

Keita ile Lugano'nun durumu ayni degil. Biri son 3 mactir oynamadi, 20dk oynadigi hazirlik macindan sonra 2,5 saate Almanya'dan döndü. Digeri bu sezon hemen hemen mac kacirmadi, Uruguay'dan 16 saate bitkin döndü.

Bence bir sakincasi olmazdi ilk 11'de baslasaydi.

puan kaybından sonra böle sinirlenmek atıp tutmak normal ama takımı yerden yere vurmak futbolcuların alın terine vefasızlık yapmak biz büyük galatasaray taraftarına yakışmıyor.maçı kendi elimizlle berabere bitirdik.birde top bugün bizi sevmedi bilader.manisasporda son yıllarda seyrettiğim en çirkef en antifutbol takımdı.adamlar 3dakikaya bir faul yaptı.yinede sağlık olsun diyorum.ama sezon sonu ipi göğüslemek yinede bizim elimizde.umarım futbolcular biran önce kendilerini toparlayıp bize galibiyet sevinçlerini tekrar yaşatırlar

gayet iyi bir oyun sergileyen mustafa sarp'ın kornerde simpson'ı kaçırması sonucu galatasaray'ın 3 puanı kaçırdığı maç. ama asıl sözüm taraftara. dakika 80, maç ortada, tribünde nevizade geceleri başlıyor. bütün stad rakibi ıslıklamayı, takımı atağa kalkarken ileri iten uğultu çıkarmayı bırakıp "sessiz ve kedeeerliii" diye inlemeye başlıyor. bir coşku verin tempo verin bir şey yapın. sanki maç 3-0 olmuş bizimkiler eğlenme derdinde. o anda takıma maç bitti hissi verdiğinin farkında değil misin? sonra kornerde bütün oyuncuların ceza sahasında donar kalır. arkadaş tamam güzel tezahürat zevk veriyor tamam ama sen zevkin adına takımı doğru biçimde desteklemeyi bırakamazsın. sanki federasyon şart koymuş, galatasaray taraftarı nevizade geceleri söylemeyince takımın alacağı 3 puan sayılmayacak. biz bu kafayla premier lig maçlarını hayran hayran seyredip "vay be adamlarda ne taraftar var" diye sayıklamaya devam ederiz.

ekşi'den alıntı..yirmilik diş adlı yazardan.

evet bir kez daha hayal kirikligi hic sasirmadim cunku biz vasat bir buyuk takimiz,ankaragucunden 3 yiyeceksin,manisadan futbol dersi alacaksiniz,fenere rezil olacaksin ama senin adin Galatasaray olacak hayir kabul etmiyorum,bir takim bu kadarmi kotu oynar neden:

Rijkard nebicim hcasin arkadas ikinci yari dokuluyoruz bir sistem degistir yok yok adam uyuyor.

ya futbolcular hepsi olu gibi.

Ve gelelim en pahali oyuncumuza ELANO ELANO cok ama cok KOTU BIR FUTBOLCUSUN aldigin paraya haram olsun.

HEPINIZE YAZIKLAR OLSUN BRAVO MANISA DIYECEK BASKA BIRSEY BULAMIYORUM.

yavassss

mesaj sayisi 6 herseyi belli ediyor zaten

Takim olarak berbat oynadik hele ikinci yari, sanki karsimizda Barcelona varmis gibi geriye yaslandik.. kendi sahamizdan cikamadik.. böyle rezillik olmaz! Arda Ayhanin yerine oyuna dahil olmaliydi.. Linderoth degil! Linderothun Mustafa Sarp yada Mehmet Topalla yer degistirmesi lazimdi! Elano gayet iyi oynadi (Elano 10 numara futbolcusu degil)... Cok korkak oynadik Total Futbolda 4-3-3 sisteminde ofansif oynanmasi lazim 1-0 yakalidiktan sonra 2. ve 3. golü bulmamiz lazimdi !

Oyuna.. Sabri, Servet, Zan, Balta, Topal, Mustafa Sarp, Elano, Kewell, Nonda ve Keita ile baslasaydik farkli kazanirdik!

Sen ne diyorsun hoca ? 90 dakika boyunca çabalayan iki adam vardı. Sabri ve Kewell. Halen suçlayacak adam arıyorsunuz pes doğrusu !!!

kimi suçlamışım yazdığım yazıda? Ayhan ı suçladım diye bu lafları yazma bana

o zaman elanonun yerine profilindeki barışı koyalım bi dahaki sefere bizi ancak onun gibiler kurtarır. iki sağa sola koşar sonra elanodan iyi topçu olur.

Barışa kurban olun.Elanonun aldığı paranın onda birini alıyor elanodan şuan çok daha faydalı. Senin teknik brezilya süperstarı adamın kurtaramadı barış kurtarır merak etme.. ;)

arkadaslar bence Arda + Baros + Keita bu takımın % 75`i.geri kalan % 25 ile de mac falan kazanamayız biz.kazanırsak bile tesadufen olur.

Kari kizla takilirken yanindamiydin? Adam bu hafta dogru durust idmana çikmadi dinlenmek için, maça nasil çiksin?

Ben herzaman burdayim merak etme ;)

kimi suçlamışım yazdığım yazıda? Ayhan ı suçladım diye bu lafları yazma bana

Rijkaard'ı. Ama bugün Nonda'nın kafa vuruşu girse, yada Kewell'ın direği yalayan pozisyonu. Maç 3-0 bitse bunları konuşmayacaktınız.

Geri
Üst Alt