TSL 2009/10 Sezonu 13. Hafta | Galatasaray 1-1 Manisaspor | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 13. Hafta | Galatasaray 1-1 Manisaspor | Maç Sonucu

skor taraftarları kendini belli etmiş bu maçta o pozisyonlar gol olsaydı sorun yoktu rijkaard napsın kaçırınmı dedi pozisyonları .

2. yarı %100 lük 3 gol kaçırdık.1 ini atsak muhtemelen maç kopacak ve 3-4 olacaktı.Sonrada Rijkaard a gelip sallayan arkadaşlar Rijkaardı iltifat yağmuruna tutacaklardı.Böyle kritik maçlarda kaybedilen puanlardan sonra skor taraftarlarının hortlaması normal.

Atsaydıkla falan olmuyor bu işler.Attığımız golde Manisalı 34 numaralı oyuncu ıskalamasaydı gol olur muydu? ya da Diyarbakır maçında son dakikada altı pastan direğin üstünden dışarı çıkan top içeri girseydi ne diyecektik. Ben skora falan takılmıyorum.Eskiden oynadığımız futbol keyif veriyordu, son haftalarda bu oyunu göremiyoruz asıl mesele bu.Eskiden çok pozisyona girip 2-3 tanesini atıyorduk.Son zamanlarda ise topu topu 3/4 pozisyona ancak girebiliyoruz.Hal böyle olunca da ancak 1-2 gol zar zor atıyoruz.Kaldı ki Manisa maçının 2.yarısında %100 diyebileceğimiz bir Kewell'in pozisyonu var.

Atsaydıkla falan olmuyor bu işler.Attığımız golde Manisalı 34 numaralı oyuncu ıskalamasaydı gol olur muydu? ya da Diyarbakır maçında son dakikada altı pastan direğin üstünden dışarı çıkan top içeri girseydi ne diyecektik. Ben skora falan takılmıyorum.Eskiden oynadığımız futbol keyif veriyordu, son haftalarda bu oyunu göremiyoruz.Eskiden çok pozisyona girip 2-3 tanesini atıyorduk.Son zamanlarda ise topu topu 3/4 pozisyona ancak girebiliyoruz.Hal böyle olunca da ancak 1-2 gol zar zor atıyoruz.Kaldı ki Manisa maçının 2.yarısında %100 diyebileceğimiz bir Kewell'in pozisyonu var.

Mustafa'nın kalenin hemen önünde topukla kaleciye nişanladığı pozisyon ve son dakikada ki Linderoth'un pozisyonu %100lüktür.

Mustafa'nın kalenin hemen önünde topukla kaleciye nişanladığı pozisyon ve son dakikada ki Linderoth'un pozisyonu %100lüktür.

Linderoth o pozisyonuda topa dokunamadı bile defans vurdurmadı.Sarp'ın o pozisyonda topu başka yere atabilme olasılığı zaten yoktu.Top hemen arkasında, kalecide topu arkasındaydı.Başka açı yoktu zaten.Her neyse renkdaş bunları tartışmanın fazla önemi yok.Önce de ifade ettiği gibi futbol kalitesinde büyük düşüş var,sorun burda.

bu sitenin moderatorleri yok mu resmen oyuncularimiza hakaret ediyorlar neden kimse uyarmiyor

Gördüğümüz her mesaja gereği yapılmıştır.

Göremediklerimiz varsa lütfen rapor ediniz. (Sağ üst taraftaki üçgen, içinde ünlem olan kutucuk)

Ya aslında lider olmamak bir bakıma avantajlı gibi.Öyle bir anda lider olacaz ki bir daha hiç bırakmıcaz.Örnek 2 sene önceki gibi fenerden liderliği bitime 6 hafta kala aldık sonra hiç bırakmadık.Yine öyle bir şeyler olabilir.Hem kalan maçlarda en zor maçlar fenerin gerçi en kolay maçlar da beşiktaşın.

Fenerbahçe'nin kalan fikstürü bizden daha avantajlı. Bursa,Antep,Kayseri deplasmanları ligin en zor Anadolu deplasmanları. Biz bunlardan sadece Antep ile yaptık. Fener Sami Yen'e gelecek biz İnöünü'ye gideceğiz.

3 dakikalık özette sanki Galatasaray daha iyi oynamış gibi gözüküyor ama alakası bile yok. Stadda canlı izleyince 3 puanın Manisanın hakkı olduğunu görüyorsunuz. Manisaspor resmen tek kale maç yaptı. İleride basıp bizimkileri yarı sahaya hapsettiler ve maçın büyük bölümü de bu şekilde Manisanın egemenliğinde geçti. Stad dolmuş, 20 binin üzerinde taraftar var, hava güzel. Fener kaybetmiş, kazanırsak lidersin. Bu şartlar altında bizim takımın çıkıp gövde gösterisi yapması, 5-6 tane sallaması gerekirdi. Peki bizim ruhsuzlar ne yaptı? Taraftara ve formaya karşı büyük ayıp ettiler. Nonda, Kewell, Sabri ve Sarp dışında hiçbiri formanın hakkını vermedi. Rezillik.

3 dakikalık özette sanki Galatasaray daha iyi oynamış gibi gözüküyor ama alakası bile yok. Stadda canlı izleyince 3 puanın Manisanın hakkı olduğunu görüyorsunuz. Manisaspor resmen tek kale maç yaptı. İleride basıp bizimkileri yarı sahaya hapsettiler ve maçın büyük bölümü de bu şekilde Manisanın egemenliğinde geçti. Stad dolmuş, 20 binin üzerinde taraftar var, hava güzel. Fener kaybetmiş, kazanırsak lidersin. Bu şartlar altında bizim takımın çıkıp gövde gösterisi yapması, 5-6 tane sallaması gerekirdi. Peki bizim ruhsuzlar ne yaptı? Taraftara ve formaya karşı büyük ayıp ettiler. Nonda, Kewell, Sabri ve Sarp dışında hiçbiri formanın hakkını vermedi. Rezillik.

Öyle illa tinerciler gibi yapıp kendi oyuncumuzu mu ıslıklamak lazım kamçılamak için bilemiyorum.

O kadar da değil,Kewell ikinciyi atsa orada ve Mustafa'nın dürtüklediği gol olsa ne olacaktı?

O kadar da değil,Kewell ikinciyi atsa orada ve Mustafa'nın dürtüklediği gol olsa ne olacaktı?

1-1 yerine 2-0 olacaktı ama oynanan futbol değişmeyecekti, son yıllarda izlediğim en kötü iç saha performanslarından birisiydi. Manisa tek kale oynadı diyorum siz bana Kewell ikinciyi atsa ne olacaktı diyorsunuz. Nerede güzel futbol, nerede mücadele, nerede Galatasaray ruhu? Bunların hiçbirisi sahada yoktu dün.

Sevgiler.

Öyle illa tinerciler gibi yapıp kendi oyuncumuzu mu ıslıklamak lazım kamçılamak için bilemiyorum.

Kamçılanmak isteyen adam her türlü kamçılanırdı 20 bin kişinin önünde. Ruhsuz oyuncular fenerbahçeye mahsustur ama görüyorumki bizim takımda da ruhsuzluk baş göstermiş. Kötü oynanabilir ama en azından mücadele edilir. Dün yürüyerek oyun oynadılar. Golü yiyeceğimiz çok açık ve netti.

Sadece günümüzde değildik

Kaç haftadır düşüşte bir oyun sergiliyoruz.Skorlardan söz etmiyorum.Rjkaard artık birşeyler yapmalı,yoksa bu taraftarın hakan baltanın,mehmet topalın,ayhanın vs laubali hareketlerini kaldıracak sabrı kalmamaya başladı.Defanstan top çıkarmayı ve adam gibi pas yapmayı öğrenmeliyiz şampiyonluktan kupalardan söz etmeden önce.Ne defansda ciddiyet var,nede ofansta.Hadi ofansta Arda oynamadı. Ama takımın silkinmesi lazım artık

Bizim takımın orta saha ve forvetinde bir sorun olduğu apaçık. Maça Keita ile başlasaydık yenerdik ya neyse.

Şu Bakkal mıdır? market midir nedir? O adamı bile Gs mizle dalga geçirttiniz ya ne diyim.

Adam bugün radyo da Gs ile dalgasını geçti. Yok ezdik vs vs...

Bu arada İstatiktiklere baktım.

Manisaspor : Tam 108 km koşmuş!!!

Galatasaray: 97.5 km!!

Lig ortalaması en üstü 100 km iken bunlar bu kadar koşabiliyorlardı da neden 13. sıradalar??

Doping testi şart bence bizim maç için demiyorum. Genel olarak bişller dönüyor.

Bizim takımın orta saha ve forvetinde bir sorun olduğu apaçık. Maça Keita ile başlasaydık yenerdik ya neyse.

Araba devrilince yol gösteren çok olurmuş.Eminim Keita'yla başlasak başka birşey bulacaktınız.

Yav arkadaşlar hayatında modern futbol,kollektif oyun görmemiş adamları total futbol(yani taktiksel olarak tam olmayan) oynatmaya çalışıyoruz.Elbetteki zorlanacaklar.Elbette defansdan top çıkaramayacaklar.Elbette geriye dönüşte sıkıntılar yaşayacaklar.Zaten bu oyunu tam anlamıyla oynasaydık şu ana kadar Barca uzay takımı olmazdı.Her fırsatta aynı örnekleri vermekten bıktım ama Rıjkaard'ın ilk senesinde Barca ilk yarıda küme düşme potasına girmişti.Ama 2.yarı inanılmaz bir ivme gösterip 2. olmuştu.Bende diyorumki ilk yarıyı ilk 5 içinden puan farkını çok açmadan kapatırsak Allah'ın izniyle şampiyonuz!

Araba devrilince yol gösteren çok olurmuş.Eminim Keita'yla başlasak başka birşey bulacaktınız.

Yav arkadaşlar hayatında modern futbol,kollektif oyun görmemiş adamları total futbol(yani taktiksel olarak tam olmayan) oynatmaya çalışıyoruz.Elbetteki zorlanacaklar.Elbette defansdan top çıkaramayacaklar.Elbette geriye dönüşte sıkıntılar yaşayacaklar.Zaten bu oyunu tam anlamıyla oynasaydık şu ana kadar Barca uzay takımı olmazdı.Her fırsatta aynı örnekleri vermekten bıktım ama Rıjkaard'ın ilk senesinde Barca ilk yarıda küme düşme potasına girmişti.Ama 2.yarı inanılmaz bir ivme gösterip 2. olmuştu.Bende diyorumki ilk yarıyı ilk 5 içinden puan farkını çok açmadan kapatırsak Allah'ın izniyle şampiyonuz!

O ilk yarı küme düşen Barça dediğin gibi 2.yarı çıkışa geçmiş 2.olmuş, sonraki seneler şampiyonlarligi dahil bi çok kupa kazanmış ve şuan hala Rijkaard'ın 4-3-3 sistemini kullanıyorlar.

Bu bile Rijkaard'a güven ve Rijkaard'ın ne kadar futbolu bildiğinin ve ne kadar süper bi teknik adam olduğunun kanıtıdır.

Dünyanın en iyi takımı hala Rijkaard'ın sistemini kullanıyor ve devam ettiriyor ise bize güvenmekten başka bişey kalmıyor.

Kaldı ki o ilk senesinde küme düşme potasına girdi, girdiği takım BARCELONA. Bizde ise liderlik hesapları yapılarak ilk yarı bitirilecek neredeyse. 2.yarı Elano-Lindeort başta olmak üzere fiziki yüklemelerden sonra ve gerekli çalışmalardan sonra çıkışa geçeceğiz, sonraki seneler transferler ve takkım uyumunuda hesaba katarsak Allah izin verirse süper bi sistem takımı olma yolunda büyük iş başaracağız :).

Tek yapmak gereken, SABIR! GÜVEN! DESTEK!

Geçen sene taç atmayı,orta yapmayı beceremeyen bir takımımız vardı malesef.

Hiç kolay değil işimiz zor gibi görünüyor.

2 haftadır tabir i caizse eşşek gibi yattınız ve şu kıytırık Manisa'yı kendi sahamızda yenemedeniz.Ki alınabilecek bir galibiyet ile hem liderliği yakalayacaktık hemde Fener'in seyircisiz maçları,Beşiktaş yenilgisi sonrası demoralize oluşu yönünden harika olacaktı.Sokaktan 11 adam toplasak şu maçı bari kazanırdı be, yazık. Bu haftada Bursa'ya puan yada puanlar kaptıracağımızı varsayarsak tablo tam tersine dönecek ve Fener moral bulup Beşiktaş ile el ele yürüyecek..Ne gerek vardı bunların olmasına.pes diyorum bişiy demek istemiyorum.

:(

Geri
Üst Alt