TSL 2009/10 Sezonu 14. Hafta | Bursaspor 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 14. Hafta | Bursaspor - Galatasaray | 27 Kasım | 20:00

Ulan maçı bile izleyemiyoruz 77.Kanal yok DigüTürk'te :mad:

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 14. Hafta | Bursaspor - Galatasaray | 27 Kasım | 20:00

Sabriiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mad:

Amacı ne bu adamın beeeeeeeeeee:mad:

bu ne hiç bi futbolcunun umrunda deil takmıyolar ruh yok heyecan yok hırs yok bu ne böyle bursada bize bir 3 atar hayırlı olsun

Sarbı!!

sabri...

))))))))))))) gülüyorum ya yemin ederim , yok böyle birsey.

görüyoruzki bizim orta alanda yaratıcı bir oyuncuya ihtiyacımız var.8 milyon euro elanolara verileceğine adam gibi yaratıcı oyuncu alınmalı şu takıma..

sercanı mutkala almalı Galatasaray adam tek başına takımını götürüyor,zaten bize yerli forvette şart,en iyi isimde sercandır.

Şuda bir gerçekki reijkardın sisteminde eldeki mevcut oyuncular ile gitmemiz mümkün değil.

İleri çıkıpda top kaybettiğimizde orta alanda adam kalmıyor,defansdada yanlız kalıyor stoperler dolayısı ile sıkıntılarımız çok bizim.Arda sırtındaki yükü taşıyamıyor,onun yükü azaltılsın diye alınan elanoda kenarda kalınca (yada oynayınca etkisiz kalınca) arda sahada bitiyor.

umarım şu tabloda yönetim gelecek sezon gerekli transferleri yaparlar ,artık stad olayıda bitiyor 2010da yapılacak şeyleri yapsınlar artık,kanser oldum şu maçı izlerken yahu bu kadarda silik ve saçma sapan oyun olmaz..

Yahu kontra atak futbolu oynanır. Oynanmaz değil. Ama ne oynarsan oyna "adam akıllı" oyna.

Şu an biz ne oynamaya çalışıyoruz anlamadım.

Ancak çok net suç Rijkaard'da değil...

Kimlerde olduğu açık ama söylemek istemiyorum.

Sisteme alışmadığımzdan oluyor bunlar. Oyuncularımız alışık değil bu sisteme hiç oynamamışlar ve maç içinde yapamıyorlar tam olarak. Maç içinde kafa gidiyor kanımca bu sistemden eser kalmıyor bu yüzden bunlar oluyor ama FR-Neeskens ikilisi zorluyor sistemi yani alışacaklar, alışmazlarsa sene sonu yolcular zaten. Sene sonu sisteme uygun oyuncular gelecek ve o zaman göreceğiz Galatasaray'ı :).

bari elanoyu alda bi işe yarasın oynayamıyor işte barış

havadan gelen topa gelisine bekletmeden orta acan futbolcunun zekasindan suphe ederim

Mehmet topal 3senedir GS de dogru durust su topu kaleye tuturamadi

Ne yaptı Sabri? Göremedim de? O an izlemiyordum Tv'yi?

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 14. Hafta | Bursaspor 0-0 Galatasaray | ilk yarı

utanc verici bir durum

Hadi korner.

Arda forvet Nonda kenarda ne beklersin ki zaten? Sarp, Topal falan bunlarla olmaz bu is.

Hangi futbol oynuyoruz ya insan topu aliginda rakibi bi ustune ceker orta sahada top donderir biz nezaman bunlari yapacagiz

milli takım defansına bak bide niye dünya kupasına gidemedik diyoruz.bu defansla brezilya,fransa,ingiltereye karşı çıkarsan her maç 5 tane yersin

Geri
Üst Alt