Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Malesef öyle görünüyor Tamer'cim. Bursa ya da yakınmışsın. Maça git derdim ama gitme bence.
Golü yiyince kurduğumuz baskı niye yoktu ben bide bunu hiç çözememişimdir.Yav kardeşim iyi takımsın,lider olacaksın,yap maçı 2-0 bak keyfine sonra ya!
Dediğin şey çok önemli Deniz.Takım bunu Trabzon,Sivas,Diyarbakır maçlarında da yapmıştı.Ama yendiğimiz için bu önemsiz bir şey olarak duruyordu.Diyorum ya ''iyi bir ders bu maçta kazanacağımız 3 puandan çok fazla şey kazandırır'' diye.Kastedmek istediğim buydu.Ayrıca takım saon dakikalarda skor avantajı yoksa oyun disiplininden kopup defalarca şişirdi.Ve hiçbirşey elde edemedik.Ama o dakikalarda ayağa paslarla çıktığımız pozisyonda Linderoth nerdeyse golü atıyordu.Buda çok önemli bir nokta.
Neyse iyi geceler. Uyuyabilirsen uyu bakalım. Yenilsede yense de bu sevgi bitmez. Yeter ki umutlarımızı bitirmesinler!!!
Ligin sonuna 6 ay var aceleye paniğe gerek yok!!!
Lig yeniden başlıyor gibi düşünüp kendimi teselli ediyorum.
Zaten en kötü 2 puan gerideyiz ne farkedecek ki ve görüyoruz ki fenerde çatır çutur puan kaybedebiliyor daha yolun başındayız önemli olan son haftalar zaten son haftalar umutsuzluğa kapılsak neyse ama daha erken
Ne Bursaymış be 1 saattir kimse dilinden düsüremiyor . Herkez ballandıra ballandıra taraftara bak takıma bak fark atarlar bize .. Ne oluyor burda ne bicim taraftarsınız !! Biz GALATASARAYIZ bunu herkez kafasına iyi soksun adamın canını sıkmayın .. Kim bursa 2 sene önce kümeden gelen apachi taraftarıyla kendine üvey kardes arayan takımdan mı bahsediyorsunuz ... Utanın be utanın Metin Oktay Ruhundan Alpaslan Abi'den utanın alt tarafı bir lig macı .. Ne olursa olsun haysiyet , seref , unutmayalım . Burda serefsizlik yapıp GALATASARAYIMIZI yermenin manası yok . Bu takım ne imkansız maclardan ne cehennem stadlarda basının akıyla cıktı . Sanki barcelona,manchesterla oynuyoruz .
EGER SU BURSAYI YENERSEK BU FORUMDA GÖZÜKMEYİN
Galip gelirsek mac fazlasiyla 24 saatligine lider olabiliriz.
Bu hafta olmasa bile 15.hafta lider olma sansimiz yuksek,feneri eskisehirde mutlak puan kaybi bekliyor.
Arkadaşlar fikstür avantajı diye bişey yok.Manisa maçı en rahat maç diyorduk yenemedik işte.Adam gibi çıkacaksın oynayacaksın bu iş böyle.Son 5 dk gibi 50-60 dk oynayalım yine puan kaybedelim canımı yesinler ya!