TSL 2009/10 Sezonu 14. Hafta | Bursaspor 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 14. Hafta | Bursaspor 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Bursa önde basarak, 90 dakika pres yaparak yendi bizi. Aynı Fenerbahçe maçı gibi. 2 yıldır bizim en büyük dezavantajımız bu. Presi yedik mi yeniliyoruz.

bunun en büyük nedeni orta alanımızın yeterli olmayışından kaynaklanıyor.

Tek ön libero yada çif ön liberolu oynayalım fark etmiyor,pres yediğimiz gibi presde yapmıyoruz biz 2 yıldır.Şu takıma bir appiah gibi ısırgan ve 3 pas yapabilcek bir oyun kurucu koyarsanız presde yaparsınız pres yesenizde dağılmassınız bizde bu tarz oyunculara ihtiyacımız var.

Elimizdeki oyuncular ,reijkarda uymuyor,uysa bile zaten verim alamaz reijakard.

34e gelmiş ayhanla,2 pas yapamayan topal ve barışla ,müzmin sakatlığı kendini zengin eden bir linderoth ve sahada ruh gibi gezinen elano ile biz bu mantalite ile oynayamayız.Bizim orta sahamız ısırgan olmalı,preside yapmalı,pres yiyincede 3 topla baskıyı üzerinden atabilmeli.Elbette bu kadro ile bunları yapmamız mümkün değil.Öyle kötü bir dönemde büyük bir düşüş yaşıyoruzki teknik ekibide yollasanız takımıda kovasanız bu girdapdan çıkamassınız.

Benim görüşüm şayet adnan polat reijkard ile devam edecekse adam akıllı bir transfer politikası uygulayıp saçma sapan adamları almamalıdır.Şu takımda gökhan zanın,linderothun,elano ve barışın kesinlikle yeri yok.

Bütün takımlar bizi çözdü,pres yap bunalt,arda ve keitayı kitle ondan sonra zaten açılıyor göbek bağımız.

Bu iş devre arasıda çözülecek gibi değil,benim yavaş yavaş ligden umudum tükeniyor,bu futbolla ümitlenmek zaten kendimizi avutmakdır.Tek duam fener şampiyon olmasın..

Yine de Avrupa maçında daha iyi oluruz diyorum ben.

Eğer Avrupa maçında 3 kişi basan bir takım görürsem.

Tüm Takıma 100 bin euro ceza demiştim. 200 bin euro versinler.

Bana Gruptan çıktığım piyasa maçı değil TSL de kazanmaları gerek.

Maç seçiyorlarsa zaten bu büyük hatadır.

Bundan sonra bütün takım ön libero olsun bakalım tutacak mı...

Yapma gözünü seviyim adam şamaroğlanına çevirdi defansımızı tamam topta ezdi ama adam Bursaya maçı kazandırdı..

Sercan kolpası ancak beleşte bekler öyle gol atar..

Bırakın bu Anti Sercanlığı. Volkan Şen'in golden başka ne yaptığını söyleyin. Eski Sabri'den bir farkı yok.

Sabır sabır diye devam et sen kardeşim.Bu teknik direktör,belki total futbolu yerleştirecek yeteneğe sahip olabilir.Ama futbolcular değil.Barçadaki iniestayla yürüyen Elanoyu kıyaslıyorsunuz pes yani.Karşında senin Real madrid yok,Bursa var,hatta Manisa var.Sabır sabır devam edin.Bu ota samana(!) kaybettiğimiz puanlar birgün bize ah ah dedirtecek.

Ben sadece Bursa maçından değil,ta beşiktaş maçından söylüyorum aynı şeyi.Mesajlarıma bakabilirsin.Olmuyor kardeşim ol-mu-yor. 10 numaramız bile kaç haftadır böyleyken.. Ben hakan baltadan,mehmet topaldan,Gökhan Zandan,Sabriden,Barıştan hatta Kewell'dan barça modeli falan bekleyemem.Çünkü kapasite yok kardeşim yok!

Sen bir anadolu takımına bu kadar rezil oynarsan,Avrupada burda toplu ağlatırlar gsc'yi.

Eminim Baca taraftarları Rıjkaard'ın ilk sezonun 1.devresinde ''Xavi'den,Overmans'tan,Oleguer'den total futbol oyuncusu olmaz ''demiştir.

Sistemle falan alakasi yok once futbolcular top oynmasini ogrensinler.Hirs,azim hicbiri yok oyuncularimizda.

Bugün yenildik diye üzülen 1 kişi var mı???

Neeskens otursun kulübede çekirdek yesin karrışmasın kadroya

Evet geldi çattı Panathinaikos maçı!!!

Bakalım onlar kaç tane atacaklar ben açıkcası 3-6 arası yeriz diyorum..

Ruhsuz ve gamsız ve gece alemcisi bir Kaptanın, Formaya saygısı olmayan bir takımın maçını nasıl izlicez acaba?

2 maçta 5 koca puan gitti. koskoca 150 milyon euro denen takım dandik TSL de 4. lüğe kadar düştü.

Bu takımın ciddi bir protestoya ihtiyacı var bak bakalım nasıl kendine gelecekler.Kimse bana yok skor taraftarları.yok akbabalar gibi yakıştırma yapmasın bu kadar ruhsuz sistemsiz bir oyun görmedim.Doldur boşaltlarla bu maç alınmaz Galatasarayda 3. sınıf oyuncular bulunduğunu kimse farketmiyoR.3tane önlibero koymuşsun atakları servet gökhan karşılıyor.Etmediğim küfür kalmadı 7 tane defansif oyuncuyla pozisyon vermeyeceksin diye maça çıkıyorsun Bursanın bulduğu pozisyonlara bak.Arda Keita Kewell bugün bunlardan tek verim alamadık.Bu takıma ciddi bir tepki lazım bu böyle olmayacak.

Sabır sabır diye devam et sen kardeşim.Bu teknik direktör,belki total futbolu yerleştirecek yeteneğe sahip olabilir.Ama futbolcular değil.Barçadaki iniestayla yürüyen Elanoyu kıyaslıyorsunuz pes yani.Karşında senin Real madrid yok,Bursa var,hatta Manisa var.Sabır sabır devam edin.Bu ota samana(!) kaybettiğimiz puanlar birgün bize ah ah dedirtecek.

Ben sadece Bursa maçından değil,ta beşiktaş maçından söylüyorum aynı şeyi.Mesajlarıma bakabilirsin.Olmuyor kardeşim ol-mu-yor. 10 numaramız bile kaç haftadır böyleyken.. Ben hakan baltadan,mehmet topaldan,Gökhan Zandan,Sabriden,Barıştan hatta Kewell'dan barça modeli falan bekleyemem.Çünkü kapasite yok kardeşim yok!

Sen bir anadolu takımına bu kadar rezil oynarsan,Avrupada burda toplu ağlatırlar gsc'yi.

Bir sene sabır be bir sene,geçen sene şampiyon olmadık,kim öldü..Kimse..Yine kimse ölmez.Rijkaard kendi transferlerini yapsın.

Arkadaslar afedersiniz de bu takimdan bi ... olmaz..

Top un T si yok takimda..Servet, Gokhan,Sabri(Ozellikle),Hakan Balta, Baris Ozbek,Keita,Arda... Bügun hakikaten en kotu oyunlarimiz bunlardi.. çabalayan bir kewell vardi ve m.sarp.. Elano girince biraz canlandi takim ama yetmez.. Nonda ruh gibi dolasti..

Ve gelelim Sarbi ye.. Ya ben hayatimda boyle kotu futbolcu gormedim yaa.. Bazi maçlarda cosar .. Çogu maçlarda oyle kotu oynar ki.. Haftaya iyi ki cezali.. Anlamadigim tum pozisyonlarda sabri kullanildi.. ki sonucu de hepimiz gorduk .. attigi butun toplar çöpe.. Neyse.. Simdi bana kizmayin 1 maç kotu oynadik boyle diyonuz diye.. Bu takim hep böyle.. Geçen sene yi hatirlatiyor bu futbol.. Aman sonumuz boyle olmasin.. Sampiyonlugu da unutun bu futbolla.. Besiktas bizi geçicek buyuk ihtimal.. Febes de kazanir.. Tamam..

Hakan Balta gibi insanlar futbolcu olabiliyor, üstellik Galatasaray gibi bir takimda direkt ilk 11 oynayabiliyor. Keske sansimi deneseydim...

Bugün yenildik diye üzülen 1 kişi var mı???

Ben :) Her yenildiğimizde üzülürüm. Bizde belki bala mala bir gol atıp yatarız diye dedik ama bizde Alex yokki çıksın atsın birtane sağ ,sol,göbek felan.

Eğer Avrupa maçında 3 kişi basan bir takım görürsem.

Tüm Takıma 100 bin euro ceza demiştim. 200 bin euro versinler.

Bana Gruptan çıktığım piyasa maçı değil TSL de kazanmaları gerek.

Maç seçiyorlarsa zaten bu büyük hatadır.

Maç seçmelerinden değil, Avrupa kuplarındaki takımlar prese dayalı değil de kendi futbolunu oynamaya çalışan takımlar.

Bir sene sabır be bir sene,geçen sene şampiyon olmadık,kim öldü..Kimse..Yine kimse ölmez.Rijkaard kendi transferlerini yapsın.

Bu sene sistemi transfer ettik. Dünya çapında hoca transfer ettik.

Seneye sisteme uygun adamları transfer edeceğiz.

Bi sene sabır etmek hakkaten zor mu yahu ?

Geri
Üst Alt