TSL 2009/10 Sezonu 14. Hafta | Bursaspor 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 14. Hafta | Bursaspor 1-0 Galatasaray | ikinci yarı

------------------- Leo Franco ---------------------

Sabri ----- Uğur Uçar ----- Mehmet Topal ----- Caner

------------------ Mustafa Sarp --------------------

----------- Elano Blumer ---- Arda Turan ------------

Abdul Kader Keita ----------------------- Harry Kewell

------------------- Milan Baros ----------------------

Sadece bu kadro bu takımda gerçek bir futbol sergileyebilir. Gerisi teferruat.

(Mehmet Topal yerine Hakan Balta, Mustafa Sarp yerine Linderoth'da oynayabilir)

Bozmayın sinirlerinizi arkadaşlar gerilmeyin. Az-çok hepimiz böyle olacağını tahmin ediyorduk. Kaç haftadır futbolmu oynuyorduk. Bişeyleri görme açısından iyi olur belki ama bişeyi gördüğümüzde yok kötü olan o.

OFF OFF kewel su sag ayagini bi kullanabilse

Bozmayın sinirlerinizi arkadaşlar gerilmeyin. Az-çok hepimiz böyle olacağını tahmin ediyorduk. Kaç haftadır futbolmu oynuyorduk. Bişeyleri görme açısından iyi olur belki ama bişeyi gördüğümüzde yok kötü olan o.

Kesinlikle!

Dönmeeeeeez bu mac.

Hakan berbat oynuyor

Bu Nonda'yi 65 dakika kenarda oturttular, Arda mukemmel bir forvetmis gibi.

Hocam inan bana bu takımın başına Stalin'de gelse,Mussolini'de gelse,belli bir süre sonra gene rahatlık başlar.Takımın doğasında mücadeleci ruh diye bir şey yok!4 tane koşan orta saha oyuncusuda koysan mücadele 0 !!!

Benim düşüncem ise o mücadele ve disiplini bir takıma veremiyorsanız zaten verim alamassınız.Öncellikle şunu bilmek gerek,yıldız oyuncu olabilirsiniz ama yaratıcı bir oyuncu değilseniz çok zorlanırısınız.İşte bir arda bir keita çok güzel örnektir buna.Yaratıcılık yoksa zaten keyif veren bir futbolda oynamassınız,ya savunma yönlü bir takım olursunuz (klasik lucescu taktiği) yada böyle başıboş gezen bir takım haline gelirsiniz.

Ardada ,keitada ve diğer oyuncularda mutlak muhakak takımın beyni diyeceğimiz bir oyunu kurucu niteliğindeki futbolcularla oynayabilcek kapasitede oyunculardır.

Ancak bu tarz oyuncuları yönetecek bir yaratıcı oyuncunuz olacakki verim alabilesiniz.Abes bir örnek olacak ama şu arda ve keita fenerde olsa acaba nasıl oynarlardı yürüyen alexle birlikde? anlatmak istediğimi anlamışsınızdır sanırım.Böyle oyuncumuz olursada reijkardın işi dahada kolaylaşıcakdır.

Kısa ve öz olarak bizim yeni bir hagi ve yeni bir hakan şükürü bulmamız gerek..yoksa böyle kanser olacağımız ve saç baş yolup lanet edeceğimiz çok maç izleriz..

------------------- Leo Franco ---------------------

Sabri ----- Uğur Uçar ----- Mehmet Topal ----- Caner

------------------ Mustafa Sarp --------------------

----------- Elano Blumer ---- Arda Turan ------------

Abdul Kader Keita ----------------------- Harry Kewell

------------------- Milan Baros ----------------------

Sadece bu kadro bu takımda gerçek bir futbol sergileyebilir. Gerisi teferruat.

(Mehmet Topal yerine Hakan Balta, Mustafa Sarp yerine Linderoth'da oynayabilir)

yaaa arkadaşım sinirlerimiz bozuk saçma sapan yorum yazıp daha fazla germe insanı

Neyse renkdaşlarım benim gene bir günümü kahretti Gs,ben çıkıyorum!

Havadan oynuyorlar yaaa

Bazı konularda Rijkaard ve Neskeens beni hayal kırıklığına uğrattı.

Kendilerinden Uğur veya Mehmet Topal'ı stoper olarak kullanmalarını çok bekliyordum.

hakan baltada moral falan kalmadı

SU spikerden nefret ediyor tello ya tejo batalla ya bataja

bu mac giderse sampiyonlukta gider.

Ne Ivankovmus yav ortalar hep kaleciye geliyor.

O yazdığım kadroya laf atanla tartışmam gerekir. O yazdığım kadro sahada olsa bugün gene 1 bilemedin 2 gol yerdik ama bu Bursaspor'a boru hattı döşerdik.

Benim düşüncem ise o mücadele ve disiplini bir takıma veremiyorsanız zaten verim alamassınız.Öncellikle şunu bilmek gerek,yıldız oyuncu olabilirsiniz ama yaratıcı bir oyuncu değilseniz çok zorlanırısınız.İşte bir arda bir keita çok güzel örnektir buna.Yaratıcılık yoksa zaten keyif veren bir futbolda oynamassınız,ya savunma yönlü bir takım olursunuz (klasik lucescu taktiği) yada böyle başıboş gezen bir takım haline gelirsiniz.

Ardada ,keitada ve diğer oyuncularda mutlak muhakak takımın beyni diyeceğimiz bir oyunu kurucu niteliğindeki futbolcularla oynayabilcek kapasitede oyunculardır.

Ancak bu tarz oyuncuları yönetecek bir yaratıcı oyuncunuz olacakki verim alabilesiniz.Abes bir örnek olacak ama şu arda ve keita fenerde olsa acaba nasıl oynarlardı yürüyen alexle birlikde? anlatmak istediğimi anlamışsınızdır sanırım.Böyle oyuncumuz olursada reijkardın işi dahada kolaylaşıcakdır.

Kısa ve öz olarak bizim yeni bir hagi ve yeni bir hakan şükürü bulmamız gerek..yoksa böyle kanser olacağımız ve saç baş yolup lanet edeceğimiz çok maç izleriz..

Onlara yakın kalitede oyuncu buluruz fakat onlar kadar profesyonelini asla bulamayız!

Geri
Üst Alt