TSL 2009/10 Sezonu 14. Hafta | Bursaspor 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 14. Hafta | Bursaspor 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Ya bakın burda MAVAL OKUMAYIN! Bursa taş gibi takım! Adamlar çatır çatır yendiler bizi. Geçin yok ruhsuzmuş cartmış curtmuş. Yumuşak bi takımımız var.

------------------- Leo Franco ---------------------

Sabri ----- Uğur Uçar ----- Mehmet Topal ----- Caner

------------------ Mustafa Sarp --------------------

----------- Elano Blumer ---- Arda Turan ------------

Abdul Kader Keita ----------------------- Harry Kewell

------------------- Milan Baros ----------------------

Hala takımı Barçayla,Elanoyu inestayla kıyaslayanları görüyorum.Bi gidin Allah aşkına.Barcelona'ya hakaret etmeyin bari.

Bu galatasaray takimini yani benim ve sizin takiminizi gercekten abartmayin

Mustafa Sarp dışında herkese yazıklar olsun koskoca Galatasaray'ın böyle futbolcularla işi olmaması lazım o hakan balta denen adam eğer devre arasında gönderilmezse bu yönetimede yazıklar olsun mağlubiyet önemli değil nasılsa Sami Yen'de yeneriz bu bursayı en nefret ettiğim anadolu klübü inşallah bir daha kümeye düşerlerde çıkamazlar da bu futbolda nedir ?

Mustafa Sarp dışında bir tane mücadele eden kendini yırtan adam olmaz mı ayıptır ya !!!!!!!!!!

inanasım gelmiyor sahadaki Galatasaray mıydı.Bunun böyle gitmemesi lazım şampiyonluk hayal olacak.

Durun üstadlar.Şu kasım geçsin yav.:asd:

timblnt

Galatasaray orta sahasındaki üç kazmayla ancak riva'da temel atar.

Mayıslar Bizim (!) :asd: Kaçtı bir tarafımıza mayıslar.. Devre arasına kadar puan farkı 6 da falan kalırsa belki..

valla al bendende o kadar.Bursa üstümüze çıktı şimdi,dengeler adeta bozuldu ilk 4de.Yazık çok yazık,bu oyuncularında teknik heyetinde kendilerini gözden geçirmesi lazım.

Benim genel görüşüm,geçen haftada dile getirdiğim üzere reijkardın 4-3-3den vazgeçip takımdaki oyuncuların özelliklerine göre bir takım düzeni kurması lazım,işin gerçeği ve tek çıkış yoluda bu.Reijkardı kovacak değiliz ama yaratıcılığımız yok,duran toplarda beceriksiziz ve savunmada çok zaaflarımız var.Bizim farklı bir formasyonda oynamamıza ihtiyacımız var bu zor dönemi atlatmak için yoksa devre arası fenerle puan farkı 10a bile çıkabilir..

Barcelona yı yenmiş gibi seviniyor garipler.

Nedir bu Galatasaray hırsı diğer takımlardaki. Anlamıyorum arkadaş.

Fener maçındaki bursaya bakıyorum bide şimdiki bursaya. Offf offf

bence hatayı yanlış yerlerde arıyoruz biz naptık ki. napacaktı bursa kaleyi açıp gel gol at mı diyecekti, rezalet oyunun sorumlusu futbolcular ve teknik yönetimdir, ayrıca bu takım sabra falan ihtiyacı falan yok koca bir balon çıktılar malesef. güçlü takımlara karşı tel tel dökülüyor bizim takım

Adnan Polat a ve Haldun a üzülüyorum

total futbol için sabır diyenlere sesleniyorum, sizce bu takım bu futbolcular total futbol oynayacak yeteneğe sahip mi allah aşkına.

Hatırlatmak istediğim birşey var Rijkaard henüz kendi kadrosunu kurmadı.İlk sene hazırlık sezonu ilk sene sabredemezseniz herşey sadece HAYAL!!!

Eğer zamanında Fener'e 4-0 ynildik diye F.Süren sizin gibi kafatasçılara uyup Fatih Hoca'yı kovsa o övnüdüğümüz UEFA Kupası gelmezdi...

İşte böyle iki haftadır böyle oyuncu tercihlerinden puanları dağıtıyoruz.Keita'yı küstürüp maça forvetsiz başlayan ekibe de bravo.

Tabii ki bunlar bahane değil ama yazıklar olsun böyle ruhsuz oyunculara ve böyle ruhsuz futbola.Bize bayramı zehir ettiniz.

Ulan geleceksiniz Sami Yen'e BursAnkara . Sana efendi diyenin ben Ertuğrul Sağlam. Çirkefsin.

Bursa önde basarak, 90 dakika pres yaparak yendi bizi. Aynı Fenerbahçe maçı gibi. 2 yıldır bizim en büyük dezavantajımız bu. Presi yedik mi yeniliyoruz.

Bu kadro 2000'den sonraki en iyi kadro denildi. Ama değil.

Teknik ekip olarak evet.

Ancak takım kadrosu olarak hayır.

2 maç oynayıp 2 maç oynamayan yaşlı, sakat ve oynayası kalmamış oyuncularla bu iş olmaz...

Bu takımda seneye en az 4-5 isim gönderilmeli ve yerine 4-5 isim transfer edilmelidir. (Alt yapıdan da oyuncu çıkartılabilir)

Örneğin artık Emre Aşık veya Emre Güngör yerine Eren Güngör.

Linderoth yerine Alou Diarra.

Ayhan Akman yerine Emre Çolak.

Nonda yerine Sercan.

Hatta Kewell yerine bir başkası...

Bana sorarsan son 10 senedeki en "kötü" orta sahaya sahibiz.

Gene diyorum. Bu takımın orta sahası "Mustafa Sarp - Elano - Arda Turan" şeklinde olmalıdır. Belki o zaman şu ana kadar 1 gol atmıştı Bursa. Ama bizde en az 2 gol atmıştık.

Maçın başında belliydi böyle olacağı. Bu kadar ruhsuz bir takım olamaz. Ölü toprağı atmışlar üstlerine resmen.. Neeskens'i bile deli ettiler.. Ne yaptığını bilen yoktu. Herkes kafasına göre takılıyor. Saçma saçma kartlar. 1-0 geriye düşmüşsün riske girip bastırırsın o'da yok.. Yazıklar olsun...

simdi hakem yuzunden kaybettik derler...

Bizim camia yonetici cart curt 5 mac daha kotu oyun gostermez bize ne yapar ne ederler duzeltırler.Herkes fenermi anasını satayım bır sene kabus gibi top oynasın.Duzelır bunlar.Gelene gecene 5 atmaya baslarız.

Geri
Üst Alt