TSL 2009/10 Sezonu 14. Hafta | Bursaspor 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 14. Hafta | Bursaspor 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Evet Arkadaşlar REzillik ötesi bir maç Ezile Ezile 1 pozisyona giremeden 10 dk baskı kuramadan Ligin en berbat savunması olan Bursa da yenilidik.

Başta

ARDA Turan ve H.Balta ya -- 100 bin euro CEza + Arda Kulüpte kalmalı

Diğer Tüm oyunculara 50 şer bin euro ceza

Rijkaard ve Ekibine Uyarı ve Kamp yeniden başlasın.

Çok ciddi yaptırımlar. Gerek utandım ya Misafirlere izliyoruz adsam diyor ki" Bu Gs amatör kümede oynar ancak Bursa ilk yarı 3 lerdi haksız mıyım? Haklısın Abi dedim."

2. yarı H.Balta sürünüyor. Volkan hep oradan geliyor. Hala Hakan oynuyor çıkar işte ya rezil ötesi Hakan..

Haklısın. Hakaret işitmeden akılları başlarına gelmeyecek. Adnan Polat'ın soyunma odasına inerek artık işe el koyması lazım. Rijkaard'da ve Neeskens'te hiçbir hata aramayalım.

Arda TURAN'ı elden çıkarmak gerek. Kaptanılık vermek zaten büyük hataydı Bebe biliğe kaptanığı verirsen. Roma ya gider Sinem le takılır. Herün içer alem yapar.

Sahada orta yaparken 30 cm topu kaldıramaz. Eskiden 3 kişi yıkamazken Arda boyuna sahada yerlerde sürünür.. Kaptan böyle olmaz ARda efendi. Sabrettik ama bir yere kadar.

Kamp olayı başlasın. Şuna bak ya utanıyorum böyle bir GS izlemekten.

ŞU Bursa çok iyi olayan Bursa hayatını en rahat maçını oynadı. İnanın adamlar kasmadan eze eze yendi.

Hala takımı Barçayla,Elanoyu inestayla kıyaslayanları görüyorum.Bi gidin Allah aşkına.Barcelona'ya hakaret etmeyin bari.

Bu ne demek ya anlamadım ben bu lafı ?

Evet kıyaslıyorum Elano bu sistemin İniestasıdır. Bu takımda bu sistemle yoluna SONUNA KADAR devam edecek. Bu sezonun sancılı geçeceği taaaaaaaaaa başından belliydi o zaman karşı çıksaydınız niye yenilgi sonrası gelip böyle yazdın anlamıyorum.

SONUNA KADAR 4-3-3 !

Hatırlatmak istediğim birşey var Rijkaard henüz kendi kadrosunu kurmadı.İlk sene hazırlık sezonu ilk sene sabredemezseniz herşey sadece HAYAL!!!

Eğer zamanında Fener'e 4-0 ynildik diye F.Süren sizin gibi kafatasçılara uyup Fatih Hoca'yı kovsa o övnüdüğümüz UEFA Kupası gelmezdi...

Kardes bizim teknik heyete dedigimiz bisey yok

Neeskensin hirsi futbolcularda olsaydi 3 puan bizim olurdu

azcık zora geldi mi futbol sıfır biz böyle tüm sert takımlara eziliriz

Barış ve Mustafa Sarp gibi ucuz oyuncularla bu kadar . Arda da bitmiş Sinem fazla yoruyo heralde kaptanı, kaptanlığı geri alınmalı bence bu yaşta bu kadar salmaz bi insan kendini

Yav takıma sallamayın bari yav.Şu kasım ayında üstümüzde ölü toprağı var.Durun hele.Ruhsuzluk gitsin gerisi gelecek.

Servet, Hakan Balta, Gökhan Zan ve Mehmet Topal kadro dşı bırakılmalı. Takıma zarar veriyorlar. Bütün sıkıntıyı yaratan bu 4 futbolcu uzun zamandır. Yoksa bizim takımın başka bir problemi yok.

M.Sarp'dan başka savaşan adam yoktu. Geçen sene geliyor yine aklıma inşallah aynı olmaz.

Bu Galatasaray olamaz olmamalı ama oldu işte ruhsuz herifler.

Bizi yenmenin yolunu herkes öğrendi. Bir önceki sayfadaki arkadaşnda dediği gibi, biraz pres biraz mücadele adam adama bas ondan sonra bi halt edemiyoruz. Bunu yapabilenler bizi yeniyor zaten.

mücadele eden,pres yapan her takım bizi bozuyor. barcelona gibi pas yapacakmışız sabredersek. servet,gökhan,barış,ayhan,mehmet topal,mustafa sarpla barcanın çeyreği kadar pas yapmayız

Farkında mısınız ama Baros gitti gideli güzel oynadığımız tek maç yok. Bu iş forvetsiz veya Nonda'yla gitmez. Devre arasında Baros tipinde alternatif bir forvet transferi şart.

Bu sistemle oynayamıyoruz bana göre. Çift forvetli sisteme dönme zamanıdır.

Servet, Hakan Balta, Gökhan Zan ve Mehmet Topal kadro dşı bırakılmalı. Takıma zarar veriyorlar. Bütün sıkıntıyı yaratan bu 4 futbolcu uzun zamandır. Yoksa bizim takımın başka bir problemi yok.

Şakamısın sen ya ? stopere kimi koyacaksın benle sen mi geçecez.

Komik olmaın allah aşkına bi tarafınızdan sallayıp duruyorsunuz

Maç öncesi bburaya yazdım. Bu GS böyle ruhsuz oynarsa 1 puanın bile yanından geçemez dedim. Herkes kızdı sen ne anlarsın en rahat maç vs vs...

Bir soru soruyorum. size

"90 +3 Dk boyunca GS Futbol takımı rabikine 10 dk baskı kurup 2-3 pozisyona girebildi mi?

hatta pozisyonu var mı?"

Hatırlatmak istediğim birşey var Rijkaard henüz kendi kadrosunu kurmadı.İlk sene hazırlık sezonu ilk sene sabredemezseniz herşey sadece HAYAL!!!

Eğer zamanında Fener'e 4-0 ynildik diye F.Süren sizin gibi kafatasçılara uyup Fatih Hoca'yı kovsa o övnüdüğümüz UEFA Kupası gelmezdi...

o 4-0 yenildiğimiz maçta tonla pozisyonumuz vardı bugün ne var söyleyin allah aşkına.

Bu arada Sercan'ı istemeyenlere Sercan sahada güzel bir cevap vermiştir. Güzel oynadı. 90 dakika sol kanadı otoban gibi kullandı.

Geri
Üst Alt