TSL 2009/10 Sezonu 14. Hafta | Fenerbahçe 1-3 Kasımpaşa | 28 Kasım | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 14. Hafta | Fenerbahçe 1-3 Kasımpaşa | 28 Kasım | Maç Sonuc

Kardeş ne liderliğinden bahsediyorsun, yarın Beşiktaş kazanırsa 4üncüyüz. 3 takımın puan kaybetmesi lazım ölme eşşeğim ölme.

3 ü de eder merak etme..Bursa Kayseri'ye gidiyor, fener Eskişehir'e gidiyor. Beşiktaş'ın da puan kaybetme vakti geldi..2. oluruz en kötü..

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 14. Hafta | Fenerbahçe 1-3 Kasımpaşa | 28 Kasım | Maç Sonuc

Tek sevindigim nokta kuponumun tutmasi

İsmi lazım olmayan Fenerbahçe'nin 5 numaralı oyuncusunun eksikliği onları fazla etkiliyor.

Tebrikler Kasımpaşa... :)

Yani su maci gorunce son iki haftadir oynadigimiz oyuna iki kat daha fazla sinirleniyorum. Su an 3 puan farkla liderdik, azicik 'adam' gibi oynasaydik.

Fenerbahçe'nin düşüşe geçeceği belliydi zaten. Gelde şimdi Manisa ve dünkü maçta yaşanan puan kayıplarına yanma. Bjk'ya yaradı potaya girdi adamlar. Son iki maçı alsak o moralle liderliği ele geçirip kolay kolayda vermezdik. Şuan da mental olarak bitmiş durumdayız.

Moral olarak göçmüştüm Volkan sağolsun :asd:

bebe gibi ağlıyacak rıdo neredeyse...:D

haha seviyorum...

Yani su maci gorunce son iki haftadir oynadigimiz oyuna iki kat daha fazla sinirleniyorum. Su an 3 puan farkla liderdik, azicik 'adam' gibi oynasaydik.

her isde bir hayir vardir renktas

eminimki rijkaard kadroda radikal deyisikler yapacak

Galatasaray maçından sonra 3 puan alamadı Fenerbahçe.

Ayrıca Fenerbahçe'nin Galatasaray galibiyetinin acısı çıkıyor sürekli. Bizden beri hükmen kazandıkları 3-0 Ankaraspor maçı hariç galibiyetleri yok, onlar bizim oynadığımız Ankaraspor ile oynasalar sürklase ederdi Ankaraspor. Onun dışında sadece 1 puan almışlar, onda da deplasmanda Kayserispor aslında rahat kazanabilirdi. Görüyorsunuz bizim maça aşırı konsantre olunca hem bu konsantrasyon diğer maçlarda fiziksel ve mental düşüş yaratıyor, hem de aldıkları cezalar böyle sıkıntı yaratıyor. Bizden önceki hafta da Gaziantep'e yenilmişlerdi, onda da bizim maçın etkisi büyüktür, yanlış hatırlamıyorsam Alex'i dinlendirmişlerdi kart falan da görüp cezalı olmasın diye. Artık, Fenerbahçe seyircisi bile bunun farkına varmaya başladı.

ziyadan inciler :) 3 sene üstüste şampiyonluğu bırak takıma bak aziz beeey :) takım elden gidiyorr aziz beeyy ahahaha

Amma keyiflendim ha...

Bugün Burası nereside şov yapıcam demektir...:D

Umarım bizim halimizi unutup bunların haline fazla sevinmezsiniz.Bizde farksız değiliz.

Bence fenerin cozulme vakti geldi o 5 numaranin eksikligini cok hissediyor 3 mactan 6 puan cikarmasi basaridir.Besiktasta sivas deplasmaninda zorlanir.

Şu takımı lider görünce içim acıyor, Adamlar sezon başından beri bir gıdım futbol oynamadan zirvedeler.

Bizimkilerin biraz düşünüp kendilerini toplamaları lazım, geçen sezon sonundan bu yana verilen emeklerin karşılığı Bu mudur ? diye.

Geri
Üst Alt