TSL 2009/10 Sezonu 14. Hafta | Fenerbahçe 1-3 Kasımpaşa | 28 Kasım | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 14. Hafta | Fenerbahçe 1-3 Kasımpaşa | 28 Kasım | Maç Sonuc

Bizim takıma hala çok kızıyorum.Kasımpaşa'nın oynadığı oyunun yarısını oynamadık Kadıköy'de.O maçta da biz ruhsuzduk.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 14. Hafta | Fenerbahçe 1-3 Kasımpaşa | 28 Kasım | Maç Sonuc

Bizim takıma hala çok kızıyorum.Kasımpaşa'nın oynadığı oyunun yarısını oynamadık Kadıköy'de.O maçta da biz ruhsuzduk.

yav şimdi o maçla bu maçı bir tutma psikolojik olaylar var. baskı olayları filan.

yav şimdi o maçla bu maçı bir tutma psikolojik olaylar var. baskı olayları filan.

Hocam biz Leeds'te bi maç oynadık bilirsin mutlaka.Fenerlilerin baskısı hikaye.O zamanı görmüş adamlarız biz ya!Baskıymış.Peeeh!

hahhaha kasimpasa feneri ezmis ya maca bakamadim sonra dan ozetleri izledim volkanin golu tam komedi ancak volkan embesili yapar oyle bi hareketi ona özgü hareketler bunlar

Hocam biz Leeds'te bi maç oynadık bilirsin mutlaka.Fenerlilerin baskısı hikaye.O zamanı görmüş adamlarız biz ya!Baskıymış.Peeeh!

bilmem mi ya o en süper yılları evet oradaki baskı inanılmazdı ama yinede fener maçları başka oluyor.. Hatırlarsın 0-1 yenildiğimiz maçı Ali Samiyende o sene dolgizgin gidiyorduk jansın 90+ da firikikten oyuncumuza çarparak gol olmuştu bir düzünede gol kaçırmıştık pek şansımızda tutmuyor fb maçlarında..

topic mi açsam Leo ya kurban olun diye volkanı yediği golden sonra:D

bilmem mi ya o en süper yılları evet oradaki baskı inanılmazdı ama yinede fener maçları başka oluyor.. Hatırlarsın 0-1 yenildiğimiz maçı Ali Samiyende o sene dolgizgin gidiyorduk jansın 90+ da firikikten oyuncumuza çarparak gol olmuştu bir düzünede gol kaçırmıştık pek şansımızda tutmuyor fb maçlarında..

Hep öyle kaybedelim ben ayakta alkışlarım GS'ımı.Ama bu sene çok sinirleniyorum.Ruhsuz oynuyoruz çünkü kaybettiğimiz maçlarda.

hahahahahahahahahha kafam bi milyon nasıl gülüyorum ama :D:D

forumda kasımpasa yatar dıyen vatandaşlar nerde....bırakın artık siyaseti kaşımpasanın su guzel oyununu görün.bugun maç 8-1 bitebilirdi.ama ınsanların kasımpasaya tayyipden ve izmirden dolayı nefreti gereksiz yere çok büyük.

forumda kasımpasa yatar dıyen vatandaşlar nerde....bırakın artık siyaseti kaşımpasanın su guzel oyununu görün.bugun maç 8-1 bitebilirdi.ama ınsanların kasımpasaya tayyipden ve izmirden dolayı nefreti gereksiz yere çok büyük.

İZMİR ile ne alaka çözemedim Kasımpaşanın +siyasetle alakalı demediler Kasımpaşalı bazı yöneticiler fenerli ondan söylediler..

ŞU fener bir tek Galatasaray şöyle oyun oynayamıyor çözemedimm gitti !!!

izmirliler sevmez kaşımpaşayı.2 sene önce dramatik şekilde 2 son saniye golü ile altayı yenip cıktı super lige. bu senede yarı finalde galıba yine altay finalde karsıyakayı yendiler.ve izmirliler tayyip kasımpaşalı olduğu için bunun neden olduğunu düşünüyorlar.arkadaşlar bende doğma büyüme kasımpaşalıyım evet doğrudur fenerbahçe tribün liderlerinin bir çoğu fenerbahçelidir ve kasımpaşada fb daha fazla tutulur.ama benım gıbı hersene samiyende en az 15 maça giden 2 forma alan ınsanlarda çoktur.yani bazen kaşımpaşaya laf söleyeceğim diye bu semtte oturan renkdaşları üzmek yersizdir.sonuçda ben kasımpasada oturmasamda boyle semt takımları hep ilgimi çeker avrupadada olsa bizdede olsa ilgimi çeker.zaten kaşımpaşanın eti ne budu ne taraftarı ne 60.000 kişi yaşıyodur toplasan.yani onun için öle yazdım.bugünlük değildi.

izmirliler sevmez kaşımpaşayı.2 sene önce dramatik şekilde 2 son saniye golü ile altayı yenip cıktı super lige. bu senede yarı finalde galıba yine altay finalde karsıyakayı yendiler.ve izmirliler tayyip kasımpaşalı olduğu için bunun neden olduğunu düşüyolar.arkadaşlar bende doma büyüme kasımpaşalıyım evet dorudur fenerbahçe tribün liderlerinin bir çoğu fenerbahçelidir ve kasımpaada fb daha fazla tutulur.ama beım gıbı hersene samiyende en az 15 maça giden 2 forma alan ınsanlarda çoktur.yani bazen kaşımpaşaya laf söleyeceğim diye bu semtte oturan renkdaşları üzmek yersizdir.sonuçda ben kasımpasada oturmasamda boyle semt takımları hep ilgimi çeker avrupadada olsa bizdede olsa ilgimi çeker.zaten kaşımpaşanın eti ne budu ne taraftarı ne 60.000 kişi yaşıyodur toplasan.yani onun için öle yazdım.bugünlük değildi.

valla İzmirliyim hiçte Altaylılar öyle düşünmedi burada Kasımpaşa bileğinin hakkıyla yendi bizi + İzmirliler tayyibi Kasımapaşadan değil. ezelden beri sevmezler;)

paşalar gibi çaktı adamlar.futbolun siyaseti yok.manisa bize yatar diyen fenevlilerde mort olmuştu o zaman

bende sevmem.ayrıca herkesden çok isterim izmirden cidden en az 2 takım hatta.özellikle gözgöz bide buca gelin:D:D...

Geri
Üst Alt