TSL 2009/10 Sezonu 14. Hafta | Fenerbahçe 1-3 Kasımpaşa | 28 Kasım | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 14. Hafta | Fenerbahçe 1-1 Kasımpaşa | 28 Kasım | İlk Yarı

Bunlarda Marmaris balı var kardeşim ne kadar oynamasalarda birinin başına k****na çarpıp giriyor.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 14. Hafta | Fenerbahçe 1-1 Kasımpaşa | 28 Kasım | İlk Yarı

Ayrıca oynatmıyorlar nasıl olsa. Şu Özer Hurmacı'yı biz seneye alsak mı şunlardan ne yapsak.

özer çok farklı bi balon...şöle ki balonu dışarı çıkarıp üfler şişirirsin herkes bişi sanar ama içi hava doludur:D özeri içerde şişiriyolar dışarıyo korku salmaya çalışıyolar:D dışarı bi çıkarcaklar booommm:D:D:D al sana elinde mi içinde mi patlayan balon:D

Alex + Emre + Lugano = Fenerbahçe

Ah keşke şu Lugano bizde olsaydı

OFF OFF pasa resmen feneri eziyor ama su fener kesin bali , penalti , hakem kararlari bacaga carpma kesin etki edecek

Gökhan lugano ferrari Köybaşı

al sana defans

Ben Alex'i hiç beğenmiyorum bu sezon. Oyun içinde hiç yok.

Kasımpaşa bu futbolla yenilirse yazık olur gerçekten.

tek korkum fener hiç bişe oynamaz ilk yarıda oldugu gibi gelir son dakikada biri sokar kafasını gol olur

Ben bu takımın geri dörtlüsü Sabri-Uğur-M.Topal-Caner olmalıdır, 2. sınıf defans anlayışından vazgeçelim diyorum, siz bana Lugano, Carlos, Ferrari diyordunuz. Gene diyorum. Alın işte, artık dünyada böyle oyuncularla defans yapma anlayışı bitiyor. Millet orta saha gibi pas yapabilen, çabuk, en azından birazda olsa tekniği olan oyuncuları artık defans oyuncusu olarak yetiştiriyor. Bizde hala fiziği var, güçlü, koy savunmaya.

Al işte böyle Kasımpaşa bile atak üstüne atak yapar.

Demek istediğim, Pique Türk olupta ismi Peker olsaydı,

Şu an stoperde değil orta sahada oynatılıyor olurdu.

Biraz daha becerikli olsalar çok rahat atarlardı 2 yi.

Fener bu balla kazanırsa eğer Galatasaray hariç ligin hiçbir maçıyla ilgilenmeyeceğim.

Kasımpaşa'nın galibiyet golünü bulması lazımdı ama olmadı.Bu arada Volkan yine güldürdü beni saolsun.

Ben bu takımın geri dörtlüsü Sabri-Uğur-M.Topal-Caner olmalıdır, 2. sınıf defans anlayışından vazgeçelim diyorum, siz bana Lugano, Carlos, Ferrari diyordunuz. Gene diyorum. Alın işte, artık dünyada böyle oyuncularla defans yapma anlayışı bitiyor. Millet orta saha gibi pas yapabilen, çabuk, en azından birazda olsa tekniği olan oyuncuları artık defans oyuncusu olarak yetiştiriyor. Bizde hala fiziği var, güçlü, koy savunmaya.

Al işte böyle Kasımpaşa bile atak üstüne atak yapar.

Demek istediğim, Pique Türk olupta ismi Peker olsaydı,

Şu an stoperde değil orta sahada oynatılıyor olurdu.

dogru tespit servet/G.zan biraz teknik olsa problem bitmis olacak

Bizim sorun ortasahadan başlıyor.Top kaybında ne kanatlar ne önlibero pres yapmazsa o bölge olur koridor.3 tane önlibero koymuşsun pres yok böyle de pozisyon bulurlar kalede.Takım halinde defans yapılmazsa işimiz var bu takımla

Guizaya hiç gülemedim bugün coolluğu üstünde :D

Duran toplar çok ürkütücü

Yılmaz Vural iyidir ama Türkiye Liglerinin kurt teknik adamı olduğu için iyi..Adam bu ligi iyi biliyor...

Geri
Üst Alt