TSL 2009/10 Sezonu 15. Hafta | Beşiktaş 0 - 0 Diyarbakırspor | 4 Aralık | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 15. Hafta | Beşiktaş 0 - 0 Diyarbakırspor | 4 Aralık | Maç

Bu kadar komik bir futbol maci daha gordugumu hatirlamiyorum. Diyarbakirspor'da ayagina kramp girmeyen futbolcu kalmadi. Patir patir dustu hepsi yere. Ziya Dogan'a da kramp girer diyordum, ona birsey olmadi hayret:).

Maca gelirsek Galatasaray'la Besiktas'i birlestirsek ortaya inanilmaz bir takim cikar. Besiktas'ta Ernst-Sivok-Ferrari disindaki adamlar yalan. Bizde de o mevkiilerde oyuncu yok.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 15. Hafta | Beşiktaş 0 - 0 Diyarbakırspor | 4 Aralık | Maç

0-0 a bağladılar.Herhalde sene sonuna kadar gol yemeden 3.bitirirler ligi.

Güzel oldu. Erhan Şentürk'ün bir topu da direkten döndü.

Sinan engin bakalin ne diyecek izlemek gerek o keltosu TZABATA ne yapti bugun ? ismail in ayagana vurdu topu vuracagim diye daha topa vurmayi bilmiyor gitti 8M €

2lks21x.gif

buna nasil ofsayt verir hakemler anlamiyorum

buz gibi gol güme gitti

Defansif Beşiktaş'ın sıkı ve iyi kapanan diri takımlara karşı şansı yaver gitmezse zorlanacağını görüyoruz. İkinci yarıda aynı Beşiktaş sahada olursa takımlar daha diri ve ciddi olacağından ve puanların değeri artacağı için birçok takım büyük maçlarda (özellikle bu zaafı bildiğinden Beşiktaş'a karşı) 1 puan için kapanacağından içeride dışarıda benzer maçları çok yaşayabilirler...

Bu sene daha rahat Şampiyon olacaklarmış.Çok havaya girmek te tehlikeli.Yarın ES-ES'te bir güzellik yaparsa,Bursa'nın maçı da zor,lider bile olabiliriz bir anda.

Sağ ayagı sanki biraz önde,eğer çizgi dogruysa.

meydum denizili bunuda hesap ettinmi??:D:D

beter olun!!

Sansal buyukaga bugun çok neseli ne hikmet

Bu sonuç çok iyi oldu...

havaları söndü kuşların...:D

2lks21x.gif

buna nasil ofsayt verir hakemler anlamiyorum

buz gibi gol güme gitti

Bence topun ayaktan çıktıktan birkaç milisaniye sonrası çekilmiş bu çizgi. Top ayaktan çıkarken çizilse ofsayt olmayacaktır sanıyorum.

Sansal buyukaga bugun çok neseli ne hikmet

16 dk bitince o adamın yüzünü gördüm ya,içimin yağları erimişti.Kendisiyle tanıştım fena adama benzemiyor ama tarafsızım dese de fenerli olduğu belli yani.

erhan sentürk iyi oynai baya bi sutuda direkten döndü

kendini gelistirmis seneye kampa alinsin :D

Şansal sever büyüklerin puan kaybetmesini aklınca ligin kalitesi yükseliyormuş.Gördük Zirveye oynayan takım şampiyonlar liginde son sırada haftaya da Cska yerleştirir alırlar boylarının ölçüsünü.

Bu hafta lideriz.:D

Kim ne derse desin, Turkiye'de en iyi taraftar grubu Ultraslan'dir.

Carsi'yi goruyoruz. Kendi futbolcularini yuhalarlar, baskanlarina demedikleri,yapmadiklari kalmadi.

( yumurta ile saldiri, agiza alinmayacak kufurler).

Dun gece Galatasaray taraftarlari cok kotuydu diye mesajlar okudum.

Tamam belki hosunuza gitmeyebilir, yanliz Turkiye'nin en iyi taraftar grubuna sahibiz.

Her zaman futbolcusuna destek olan, takimini destekleyen.

Fenerbahce taraftari gerektigi zaman tepki veriyormus.

Hakemleri baski altina aliyormus.

Eh bir zahmet yapsinlar saydigim madeleri.

Butun mac cekirdek citliyorlar, dogal olarak, tepki vermek icin, hakemi baski altina almak icin kurulular.

Tamam bende katiliyorum, Nevizade geceleri macin en kritik zamanlarinda soylenmemeli.

Tezahuratlar costurucu olmali, demode tezahuratlar tribunde barinmamali artik.

Evet tribunlerdeki kopukluluktan bende rahatsizim.

Neyse Carsi bizden kotu bunu birkez daha gordum.

Mac hakkinda ise, Besiktas kazandigi maclardada iyi degil idi.

Yanilmiyorsam 8 mac ust uste kazaniyorlardi, iyi top oynamadan.

Bunda rakip takimlarinda katkisi vardi bir nebze.

Besiktas'i sadece Fenerbahce karsinda, 2'inci yarida begenmis idim.

Ozellikle ilk golu atiklarinda basiriliydilar.

Umarim bu hafta lider oluruz. Pana maci biraz olsun oyunculara moral depolamislardir.

Lider olmamiz Eskisehir, Kayseri takimlarina bagli. Bizim ise kazanmamiza bagli.

Ben butun olanaklarin olacagini ve bu hafta sonu lider olabilecegimize inaniyorum.

Umarim gerceklesir bu tablo, ve bu hafta sonu Galatasaray'imizi layik oldugu yerde goruruz.

Geri
Üst Alt