Kim ne derse desin, Turkiye'de en iyi taraftar grubu Ultraslan'dir. Carsi'yi goruyoruz. Kendi futbolcularini yuhalarlar, baskanlarina demedikleri,yapmadiklari kalmadi. ( yumurta ile saldiri, agiza alinmayacak kufurler). Dun gece Galatasaray taraftarlari cok kotuydu diye mesajlar okudum. Tamam belki hosunuza gitmeyebilir, yanliz Turkiye'nin en iyi taraftar grubuna sahibiz. Her zaman futbolcusuna destek olan, takimini destekleyen.
Fenerbahce taraftari gerektigi zaman tepki veriyormus. Hakemleri baski altina aliyormus. Eh bir zahmet yapsinlar saydigim madeleri. Butun mac cekirdek citliyorlar, dogal olarak, tepki vermek icin, hakemi baski altina almak icin kurulular. Tamam bende katiliyorum, Nevizade geceleri macin en kritik zamanlarinda soylenmemeli. Tezahuratlar costurucu olmali, demode tezahuratlar tribunde barinmamali artik. Evet tribunlerdeki kopukluluktan bende rahatsizim. Neyse Carsi bizden kotu bunu birkez daha gordum. Mac hakkinda ise, Besiktas kazandigi maclardada iyi degil idi. Yanilmiyorsam 8 mac ust uste kazaniyorlardi, iyi top oynamadan. Bunda rakip takimlarinda katkisi vardi bir nebze. Besiktas'i sadece Fenerbahce karsinda, 2'inci yarida begenmis idim. Ozellikle ilk golu atiklarinda basiriliydilar. Umarim bu hafta lider oluruz. Pana maci biraz olsun oyunculara moral depolamislardir. Lider olmamiz Eskisehir, Kayseri takimlarina bagli. Bizim ise kazanmamiza bagli. Ben butun olanaklarin olacagini ve bu hafta sonu lider olabilecegimize inaniyorum. Umarim gerceklesir bu tablo, ve bu hafta sonu Galatasaray'imizi layik oldugu yerde goruruz.