TSL 2009/10 Sezonu 15. Hafta | Beşiktaş 0 - 0 Diyarbakırspor | 4 Aralık | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 15. Hafta | Beşiktaş 0 - 0 Diyarbakırspor | 4 Aralık | Maç

yaw su kulakliklari giyip bir de gidip eline microfon alinca sanki uzayli EPL de Kulaklik takip tek. direktor'un goruslerini aldigini gormedim

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 15. Hafta | Beşiktaş 0 - 0 Diyarbakırspor | 4 Aralık | Maç

sanli sarialioglu: futbolda böyle seyler olabilir tam ezik bu adam ya

diyarbakiri tebrik eden yok

Bu hafta lideriz.:D

Öncelikle diğer şampiyonluk adaylarının puan kaybettiği haftalarda son maçı oynarken puan kaybetme alışkanlığımızı yenmemiz lazım rakiple beraber :)

Kim ne derse desin, Turkiye'de en iyi taraftar grubu Ultraslan'dir. Carsi'yi goruyoruz. Kendi futbolcularini yuhalarlar, baskanlarina demedikleri,yapmadiklari kalmadi. ( yumurta ile saldiri, agiza alinmayacak kufurler). Dun gece Galatasaray taraftarlari cok kotuydu diye mesajlar okudum. Tamam belki hosunuza gitmeyebilir, yanliz Turkiye'nin en iyi taraftar grubuna sahibiz. Her zaman futbolcusuna destek olan, takimini destekleyen.

Fenerbahce taraftari gerektigi zaman tepki veriyormus. Hakemleri baski altina aliyormus. Eh bir zahmet yapsinlar saydigim madeleri. Butun mac cekirdek citliyorlar, dogal olarak, tepki vermek icin, hakemi baski altina almak icin kurulular. Tamam bende katiliyorum, Nevizade geceleri macin en kritik zamanlarinda soylenmemeli. Tezahuratlar costurucu olmali, demode tezahuratlar tribunde barinmamali artik. Evet tribunlerdeki kopukluluktan bende rahatsizim. Neyse Carsi bizden kotu bunu birkez daha gordum. Mac hakkinda ise, Besiktas kazandigi maclardada iyi degil idi. Yanilmiyorsam 8 mac ust uste kazaniyorlardi, iyi top oynamadan. Bunda rakip takimlarinda katkisi vardi bir nebze. Besiktas'i sadece Fenerbahce karsinda, 2'inci yarida begenmis idim. Ozellikle ilk golu atiklarinda basiriliydilar. Umarim bu hafta lider oluruz. Pana maci biraz olsun oyunculara moral depolamislardir. Lider olmamiz Eskisehir, Kayseri takimlarina bagli. Bizim ise kazanmamiza bagli. Ben butun olanaklarin olacagini ve bu hafta sonu lider olabilecegimize inaniyorum. Umarim gerceklesir bu tablo, ve bu hafta sonu Galatasaray'imizi layik oldugu yerde goruruz.

Bence bir daha düşün 2006 2007 2009 daki fener maçlarını alamamızın nedeni taraftarın çıkardıkları olaylardır.Kendimizi yakacak kadar bilinçsiz bir taraftarız ne yazık ki.

Beşiktaş'ın balı buraya kadarmış

Can, Fener maclarina girmeyecegim.

Girersem, sabaha kadar tartisabiliriz.

Ben genel olarak dusunuyorum.

Turkiye'nin en iyi taraftar grubu bizde.

2009'da taraftarimiz olay cikarmadi,

cunku henuz bu sene Samiyen'de fener'e karsi oynamadik.

Gecen sezonu kast ediyorsan, (2008-2009) sezonu,

cikan olaylar macin kaderini tahin etmedi,

mac 0-0 bitecek iken,

Lugano'nun Emre Asik'a arkadan kafa atarak,

basliyan kavga ve tatsiz olaylar.

Dedigim gibi,

Fenrbahce ile oynadigimiz maclarda,

artik Tff ise el koymali,

agir cezalar konumali,

sonra olay cikacagini sanmiyorum.

Sadece Fenerbahce maci icin degil,

genel olarak agir cezalar verilmeli,

artik futbol musabakalarinda,

olay izlemek istemiyoruz diyerekten,

noktayi koyuyorum.

oh be yenelim önce bi beşiktaşla bursayı geçelim fener nasılsa eninde sonunda puan kaybeder

Balınız buraya kadarmış.

İnşallah bu hafta Lideriz bi kaza olmazsa.

Kim ne derse desin, Turkiye'de en iyi taraftar grubu Ultraslan'dir.

Carsi'yi goruyoruz. Kendi futbolcularini yuhalarlar, baskanlarina demedikleri,yapmadiklari kalmadi.

( yumurta ile saldiri, agiza alinmayacak kufurler).

Dun gece Galatasaray taraftarlari cok kotuydu diye mesajlar okudum.

Tamam belki hosunuza gitmeyebilir, yanliz Turkiye'nin en iyi taraftar grubuna sahibiz.

Her zaman futbolcusuna destek olan, takimini destekleyen.

Fenerbahce taraftari gerektigi zaman tepki veriyormus.

Hakemleri baski altina aliyormus.

Eh bir zahmet yapsinlar saydigim madeleri.

Butun mac cekirdek citliyorlar, dogal olarak, tepki vermek icin, hakemi baski altina almak icin kurulular.

Tamam bende katiliyorum, Nevizade geceleri macin en kritik zamanlarinda soylenmemeli.

Tezahuratlar costurucu olmali, demode tezahuratlar tribunde barinmamali artik.

Evet tribunlerdeki kopukluluktan bende rahatsizim.

Neyse Carsi bizden kotu bunu birkez daha gordum.

Mac hakkinda ise, Besiktas kazandigi maclardada iyi degil idi.

Yanilmiyorsam 8 mac ust uste kazaniyorlardi, iyi top oynamadan.

Bunda rakip takimlarinda katkisi vardi bir nebze.

Besiktas'i sadece Fenerbahce karsinda, 2'inci yarida begenmis idim.

Ozellikle ilk golu atiklarinda basiriliydilar.

Umarim bu hafta lider oluruz. Pana maci biraz olsun oyunculara moral depolamislardir.

Lider olmamiz Eskisehir, Kayseri takimlarina bagli. Bizim ise kazanmamiza bagli.

Ben butun olanaklarin olacagini ve bu hafta sonu lider olabilecegimize inaniyorum.

Umarim gerceklesir bu tablo, ve bu hafta sonu Galatasaray'imizi layik oldugu yerde goruruz.

bu başkanın desteklenicek bir tarafı var mı ? çarşıya laf etmişsin biraz şapkanı önüne koy bence.sizde özcan canaydına saldırmadınız mı taraftarlıkta olur böyle şeyler ki bizim yerimizde milyon tane başka takım olsun bizim yaptığımızı yapar.protestomuz sadece yenildiğimiz zaman değil fenerbahçe maçı 3-0 olduğu zamanda vardı dikkatini çekerim ki bu maç sonuna kadar destek verdi taraftar takımına,ama şanssızdık atamadık , mustafa denizlinin inanılmaz kötü bir taktik anlayışı vardı ve cska maçını düşündüğünden revizyona gitti 3 puandan olduk sağlık olsun.

bu başkanın desteklenicek bir tarafı var mı ? çarşıya laf etmişsin biraz şapkanı önüne koy bence.sizde özcan canaydına saldırmadınız mı taraftarlıkta olur böyle şeyler ki bizim yerimizde milyon tane başka takım olsun bizim yaptığımızı yapar.protestomuz sadece yenildiğimiz zaman değil fenerbahçe maçı 3-0 olduğu zamanda vardı dikkatini çekerim ki bu maç sonuna kadar destek verdi taraftar takımına,ama şanssızdık atamadık ve mustafa denizlinin inanılmaz kötü bir taktik anlayışı vardı ve cska maçını düşündüğünden revizyona gitti ve 3 puandan olduk sağlık olsun.

Sizde böyle tüpçü bir başkan oldukça protesto etmekte haklısınız. Ayrıca ultrAslanın Türkiye'nin en iyi taraftar grubu olduğuna da katılmıyorum.

PSV maçi sonrasinda açiklama yapan PSV'li futbolcular; "Dünya'da karsisinda oynamak istedigim en son taraftar bu",

Aynı maçtan sonra Mateja Kezman;''Biz zaten o stadtan galip çıkabileceğimize inanmıyorduk."

Ispanyol ekibi Deportivo La Coruna ile Ali Sami Yen'de mücadele eden Havier Irureta "Bizim taraftarimiz asla Galatasaray taraftari gibi olamaz ve kimse böyle bir taraftar grubu önünde oynamak istemez" .

Maldini:"Kimse bana burda 25 bin kişinin olduğuna inandıramaz"

P.Nouma:"Bana hep Ali Sami Yen'den bahsettiler"

HAGİ:"Bu seyirci ölüyü diriltir''

TF1 Fransiz Tv:" Paris Ali Samiyen cehenneminden nasıl cıkacak"

Corriara Della Sport: "Milan, Dikkat Et Orası Hala Cehennem'

Davids : (Juve macından sonra) :"Bizde böyle taraftar olsa hiçbir takım karşımızda duramaz"

Leeds'li Futbolcular : "Hello hell,We're Leeds United"

Berliner Morgenpost : "Futbolun sadece futbol olmadigini Ali Sami Yen Stadinda anladim"

Collina :"bu cehennemi çok seviyorum"

Almanlar: Hexenkessel(Cadikazani) , Höhle des Löwen(Aslanin Magrasi)

Tuttosport:"Yine Cehenneme Gidiyoruz"

La Gezetta:"Şeytanın Evi"

Dünya Helli Ali Sami Yen de tatti

bu başkanın desteklenicek bir tarafı var mı ? çarşıya laf etmişsin biraz şapkanı önüne koy bence.sizde özcan canaydına saldırmadınız mı taraftarlıkta olur böyle şeyler ki bizim yerimizde milyon tane başka takım olsun bizim yaptığımızı yapar.protestomuz sadece yenildiğimiz zaman değil fenerbahçe maçı 3-0 olduğu zamanda vardı dikkatini çekerim ki bu maç sonuna kadar destek verdi taraftar takımına,ama şanssızdık atamadık , mustafa denizlinin inanılmaz kötü bir taktik anlayışı vardı ve cska maçını düşündüğünden revizyona gitti 3 puandan olduk sağlık olsun.

Bu başkana tepkiler çok doğru ama genel olarak kendi takımına en çok köstek olan da kuşkusuz çarşı grubudur.

Ben hatırlamıyorum en kötü zamanımızda adamın kafasına birşeyler fırlattığımızı.Tromso yenilgisinde bile çok çok büyük olaylar çıkmadı.Ama siz şampiyon olduğunuzda büyük başkan dediğiniz adamı havaalanında yumurtalarla karşıladınız stadta küfrettiniz.Takımı ateşlemede ayağa kaldırmada 1 numara olabilirsiniz ama asla beşiktaşlılık duruşundan bahsetmeyin

Tamam baskani sevmeyebilirsiniz. ( Bence gayet haklisiniz). Yanliz sevmesinizde, agir kufurler edemesiniz. Sonucta o sizin baskaniniz. Bizim taraftarlar hicbir zaman Ozhan Canaydin'a, toplu halde toplanip, yumurta atmamistir. Fenerbahce taraftari gibi hicbir zaman bizim taraftarlarimiz, kendi kalecisinin bir yenilgi sonrasi, arabasinin camini cercevesini indirip tartaklamadi. Bu sene Fenerbahce yenilgisinden sonra, taraftarlar toplanip, hep bir agizdan nevizade gecesini soylediler. Besiktas-Liverpool macinda pek tabiki Carsi'yi tebrik ettim. Yanliz genel anlamda bizim taraftarlarimiz en iyisi. Manevi olarak, oyunculara destek verme anlaminda. Ek olarak Deplasmanda yaklasik 40.000 kisi ile rakip takimin sahasinda, rakibe deplasman yasatan taraftar grubu gordun mu ? ben gordum. ( Herta Berlin-Galatasaray).

Çarşı bence. Maç esnasında takımı ateşleyecek her yolu deniyorlar çünkü.

Bencede Çarşı adamlar bizim gibi yorulduklarında "laylaylay" diye melodi girmeden tezahürat yapıyolar.Bizimkiler 10.yıl marşıdır,laylaylaydır ıvırıdır zıvırıdır futbolcuyu geçtim bizim bile uykumuzu getiren tezhüratları yapıyorlar.

Ya maç vardı nasıl unutmuşum be :)

0-0 bitmiş inanamıyorum :eek:

Nasıl oynadı Bjk renkdaşlar.

carsidan olsa olsa en büyük tinerci TOPlulugu olur baska bir halt olmaz!!!

Ben hatırlamıyorum en kötü zamanımızda adamın kafasına birşeyler fırlattığımızı.Tromso yenilgisinde bile çok çok büyük olaylar çıkmadı.Ama siz şampiyon olduğunuzda büyük başkan dediğiniz adamı havaalanında yumurtalarla karşıladınız stadta küfrettiniz.Takımı ateşlemede ayağa kaldırmada 1 numara olabilirsiniz ama asla beşiktaşlılık duruşundan bahsetmeyin

büyük başkan falan demedik öyle bi komplo ortaya attı demirören kesinlikle öyle bişey çıkmadı kimsenin ağzından.

Tamam baskani sevmeyebilirsiniz. ( Bence gayet haklisiniz). Yanliz sevmesinizde, agir kufurler edemesiniz. Sonucta o sizin baskaniniz. Bizim taraftarlar hicbir zaman Ozhan Canaydin'a, toplu halde toplanip, yumurta atmamistir. Fenerbahce taraftari gibi hicbir zaman bizim taraftarlarimiz, kendi kalecisinin bir yenilgi sonrasi, arabasinin camini cercevesini indirip tartaklamadi. Bu sene Fenerbahce yenilgisinden sonra, taraftarlar toplanip, hep bir agizdan nevizade gecesini soylediler. Besiktas-Liverpool macinda pek tabiki Carsi'yi tebrik ettim. Yanliz genel anlamda bizim taraftarlarimiz en iyisi. Manevi olarak, oyunculara destek verme anlaminda. Ek olarak Deplasmanda yaklasik 40.000 kisi ile rakip takimin sahasinda, rakibe deplasman yasatan taraftar grubu gordun mu ? ben gordum. ( Herta Berlin-Galatasaray).

demirörene kaç yıl boyunca sadece "bi bişey ol git başkan" dedik.sizde onu canaydın'ın ofisini basarak söylediniz.kafasına yabancı madde attınızki ondan önceki sene şampiyon oldunuz.emin olun bizim kadar başarıya hasret kalan ve bu kadar sağduyulu bir taraftar daha yoktur.galatasaray 6 sene şampiyon olmasın olucakları görelim.taraftar konusuna gelince bizim iki katı taraftarınız var ancak 25 bin kişilik samiyeni dolduramıyosunuz şimdi de deplasman olaylarına giriyosun :)

Geri
Üst Alt