TSL 2009/10 Sezonu 15. Hafta | Eskişehirspor 2-1 Fenerbahçe | Maç sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 15. Hafta | Eskişehirspor - Fenerbahçe | 5 Aralık | 20:00

Bende böyle düşünüyorum. Alex'in ayağına 2 kere top değer biri gol olur. Maçın adamı seçilir. Hafta içi Hagi mi Alex mi tartışmaları geri döner. "Fb idmanlarında neşeleri dakikalar", "takım içindeki olumlu hava" başlıklı haberler basına yansır. Bir anda herşey bembeyaz olur ve bir hafta böyle geçer. :)

Roland Koch, puan durumunu gösterir. Neredeyiz diye sorar, takım hep bir ağızdan 1. diye seslenir. Sonra hep beraber şak şak şak.. :D

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 15. Hafta | Eskişehirspor - Fenerbahçe | 5 Aralık | 20:00

Youla'dan çiftetelli oynamasını bekliyorum golden sonra!

maca daha 1.20dk var tribünler dolu helal olsun es es taraftarina

Es-Es bir galibiyet bile alırsa hiç şaşırmam.

emrah oynamiyor semih var forvette

Ligde bursa deplasmanıyla beraber en zor deplasman bence..Puan kaybederlerse yarın büyük ihtimalle lideriz:D

2 yıldır adamları ligde tutuyoruz. Geçen sezon 6 puan birden hediye ettik. Ee bir zahmet fenere çelme taksınlar artık. :o

Öylede stadlari cok dandik, yeni bir stad lazim bunlara.

Yariya kadar artik bu ezikler puan kaybetmez gibi geliyor bana.

ankaragücüyle bi seyircisiz maclari daha var

ESKİŞEHİRSPOR

Ivesa

Koray

Naderevic

El Saka

Volkan

Bülent Ertuğrul

Alper

Burak

Bülent Kocabey

Adem

Youla

fenerbahce

Volkan

Gökhan

Lugano

Bilica

Vederson

Selçuk

Cristian

Mehmet Topuz

Alex

Santos

Semih

fenerbahce

Volkan - kova

Gökhan - defans

Lugano - defans

Bilica - defans

Vederson - defans

Selçuk - defans

Cristian - defans

Mehmet Topuz - defans

Alex - kosmuyor

Santos - defans

Semih - belesci

:asd:

Ümit Karan nerde yavv... Oynasa Feneri boş geçmezdi.. :D

twente macindada demistim yine ballari tutmassa yenmeleri imkansiz

Selamlar arkadaslar..

Sitenizi bayadir takip ediyordum ve yeni uye oldum..Bir Fenerbahce taraftariyim..

Bugun Semih`le basliyor olmamiz ve RC nin yoklugunu arti puan olarak goruyorum.Eskisehir guclu bir ekip olmasina ragmen ben yinede en kotu sonuc olarak beraberlik bekliyorum onun disinda 2-1 3-2 lik skorlarin olusabilecegi bir mac ve yenecegimizi dusunuyorum.

Sevgiler

Selamlar arkadaslar..

Sitenizi bayadir takip ediyordum ve yeni uye oldum..Bir Fenerbahce taraftariyim..

Bugun Semih`le basliyor olmamiz ve RC nin yoklugunu arti puan olarak goruyorum.Eskisehir guclu bir ekip olmasina ragmen ben yinede en kotu sonuc olarak beraberlik bekliyorum onun disinda 2-1 3-2 lik skorlarin olusabilecegi bir mac ve yenecegimizi dusunuyorum.

Sevgiler

Hoşgeldiniz..

Geri
Üst Alt