TSL 2009/10 Sezonu 15. Hafta | Eskişehirspor 2-1 Fenerbahçe | Maç sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 15. Hafta | Eskişehirspor - Fenerbahçe | 5 Aralık | 20:00

Bandoeses yokmu yahu :D

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 15. Hafta | Eskişehirspor - Fenerbahçe | 5 Aralık | 20:00

Selamlar arkadaslar..

Sitenizi bayadir takip ediyordum ve yeni uye oldum..Bir Fenerbahce taraftariyim..

Bugun Semih`le basliyor olmamiz ve RC nin yoklugunu arti puan olarak goruyorum.Eskisehir guclu bir ekip olmasina ragmen ben yinede en kotu sonuc olarak beraberlik bekliyorum onun disinda 2-1 3-2 lik skorlarin olusabilecegi bir mac ve yenecegimizi dusunuyorum.

Sevgiler

Öncelikle foruma hoşgeldin. :)Geçmiş tecrübelerimize dayanarak forumda diğer üyeleri tahrik edici ,GALATASARAY SPOR KLUBÜ 'nü ve Camia'sını hedef alacak küçük düşürücü mesajlar atmamanı senden rica ediyoruz.

Seviyeli bir tartışma forumunda bulunmakta olduğumuzu unutmayalım.

emrahın oynamaması kötü oldu.

Ezikler yine defansif çıkmış ama bilica geldi luganoyla iyi anlaşıyorlar fazla pozisyon vermezler.Bakalım neler olacak

burakin maci olacak gibime geliyor hirs yapmisdir kesin :D

Nerden izliyorsunuz arkadaşlar netten izleyenler pm den yardım edebilir mi :D

Nerde Danyal, nerde okçu??!

Eskişehirde İveşa kalede mi oynuyor :asd:

bjk,fb defans yaparak maç kazanmayı adet haline getirdiler kasımpaşa barcelona gibi oynadı karşılarında 2 forvet oynamaya suç buldular bide birbirlerine defans yapıyorlar demiyorlarmı çok gülüyorum yine delikanlı gibi oynayan biziz biraz bizde onlara özendik 3 ön libero lu sistemde ama bizim ruhumuzda defans yapmak yok

Selamlar arkadaslar..

Sitenizi bayadir takip ediyordum ve yeni uye oldum..Bir Fenerbahce taraftariyim..

Bugun Semih`le basliyor olmamiz ve RC nin yoklugunu arti puan olarak goruyorum.Eskisehir guclu bir ekip olmasina ragmen ben yinede en kotu sonuc olarak beraberlik bekliyorum onun disinda 2-1 3-2 lik skorlarin olusabilecegi bir mac ve yenecegimizi dusunuyorum.

Sevgiler

İyi de git kendi taraftar topluluğunda paylaş!

Başarılar Eskişehir.

Öncelikle foruma hoşgeldin. :)Geçmiş tecrübelerimize dayanarak forumda diğer üyeleri tahrik edici ,GALATASARAY SPOR KLUBÜ 'nü ve Camia'sını hedef alacak küçük düşürücü mesajlar atmamanı senden rica ediyoruz.

Seviyeli bir tartışma forumunda bulunmakta olduğumuzu unutmayalım.

Farkindayim ve o yuzden uye olmak istedim.Deplasmanda oldugumun farkindayim sevgili Dogukan.:)

Ayrica hosbulduk sagolun.:o

İyi de git kendi taraftar topluluğunda paylaş!

Sanirim kimi kiminle neyi de neyle paylasacagimi bilecek yastayim.Bu dusunceli ve kibar haliniz cok heyecan verici.Hosbulduk sagolun.

Bu arada bir Fenerbahce taraftari olsamda insan oldugumu belirtmek istedim.Farkinda olamayanlar icin.

Uzun zamandir saygili ve hosgorulu gordugum insanlarin icinde yine saygi cercevesinde birseyler paylasabilirim sanirim.

Sevgiler.

paylasabilirsin elbette bu arada angut.coma da bizden gördügün insanligi ögretirsin

Sanirim kimi kiminle neyi de neyle paylasacagimi bilecek yastayim.Bu dusunceli ve kibar haliniz cok heyecan verici.Hosbulduk sagolun.

Bu arada bir Fenerbahce taraftari olsamda insan oldugumu belirtmek istedim.Farkinda olamayanlar icin.

Uzun zamandir saygili ve hosgorulu gordugum insanlarin icinde yine saygi cercevesinde birseyler paylasabilirim sanirim.

Sevgiler.

Hoşgeldin sevgili dostum.

İyi forumlar sana.

Artik su kin ve nefreti birakalim ve futbol konusalim objectif yorumlar yapalim( GSCimbom ailesi olarak herzaman yapmaya çalisiyoruz)

Maçı izleyemiyorum arkadaşlar netten izleyebilen yardım edebilirmi özelden :evilsmile:

Ve maç başladı başarılar Eskişehirspor.

es es taraftari fenerlilere: hepiniz o.cocusunuz diye tezahürat yapiyorlar

bize nedense kimse küfür etmiyor anadoluda

Geri
Üst Alt