Cafer Oruc
Parçalı Üye
- 25 Haziran 2009
- 4.673
- 0
- 1.306
Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 15. Hafta | Eskişehirspor - Fenerbahçe | 5 Aralık | 20:00
Bandoeses yokmu yahu
Bandoeses yokmu yahu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Selamlar arkadaslar..
Sitenizi bayadir takip ediyordum ve yeni uye oldum..Bir Fenerbahce taraftariyim..
Bugun Semih`le basliyor olmamiz ve RC nin yoklugunu arti puan olarak goruyorum.Eskisehir guclu bir ekip olmasina ragmen ben yinede en kotu sonuc olarak beraberlik bekliyorum onun disinda 2-1 3-2 lik skorlarin olusabilecegi bir mac ve yenecegimizi dusunuyorum.
Sevgiler
ESKİŞEHİRSPOR
fenerbahce
Volkan
Gökhan
Lugano
Bilica
Vederson
Selçuk
Cristian
Mehmet Topuz
Alex
Santos
Semih

Selamlar arkadaslar..
Sitenizi bayadir takip ediyordum ve yeni uye oldum..Bir Fenerbahce taraftariyim..
Bugun Semih`le basliyor olmamiz ve RC nin yoklugunu arti puan olarak goruyorum.Eskisehir guclu bir ekip olmasina ragmen ben yinede en kotu sonuc olarak beraberlik bekliyorum onun disinda 2-1 3-2 lik skorlarin olusabilecegi bir mac ve yenecegimizi dusunuyorum.
Sevgiler
Öncelikle foruma hoşgeldin.Geçmiş tecrübelerimize dayanarak forumda diğer üyeleri tahrik edici ,GALATASARAY SPOR KLUBÜ 'nü ve Camia'sını hedef alacak küçük düşürücü mesajlar atmamanı senden rica ediyoruz.
Seviyeli bir tartışma forumunda bulunmakta olduğumuzu unutmayalım.
İyi de git kendi taraftar topluluğunda paylaş!
Sanirim kimi kiminle neyi de neyle paylasacagimi bilecek yastayim.Bu dusunceli ve kibar haliniz cok heyecan verici.Hosbulduk sagolun.
Bu arada bir Fenerbahce taraftari olsamda insan oldugumu belirtmek istedim.Farkinda olamayanlar icin.
Uzun zamandir saygili ve hosgorulu gordugum insanlarin icinde yine saygi cercevesinde birseyler paylasabilirim sanirim.
Sevgiler.