TSL 2009/10 Sezonu 15. Hafta | Galatasaray 1-1 İstanbul BB | 6 Aralık | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 15. Hafta | Galatasaray 1-1 İstanbul BB | 6 Aralık | Maç So

koskoca ilk yarıyo çöpe attık. durarak oynadık. inşallah avrupa liginde güçlübi rakip çıkmaz yoksa duman oluruz

Maçı izlediğine eminmisin :mad:

İBB'yi şamaroğlanına çevirdik!! :mad: sezon başından beri en sağlam oynadığımız maçlardan biriydi

Son 10 dk tiyatro oynandı hakem topu İBB'de tuttu resmen!!

Aydın'a sarı kart gösterdi 90+3 zaman geçmesin diye kartına bile yazmadı gol olsun diye!!!

:mad:

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 15. Hafta | Galatasaray 1-1 İstanbul BB | 6 Aralık | Maç So

Hakemin yanı sıra sonradan oyuna giren aydın ve ayhan rezaletine ne demeli top tutan adamlar çıktı giren isimlere bak sahamızdan çıkamdık sırf bu iki ruhsuz yüzünden.

Kadir 1 tek posizyon ondada yan hakem şaşırdı sonra ne oldu bi anlatır mısın ben sayamadım hatalarını ?

ne büyük adammış bu azize bir ağladı sonuç ortada. biraz daha şiddetlenip asarım,kererim edebiyatına girse neler olacak kimbilir. hüseyin göçek acaba rahat mı şimdi?

hakem art niyetli diyenler. maçın 5. dakikasında ibb nin yakalıdığı pozisyondaki ofsayta bakın. kalece ile karşı karşıya ve adam 2 metre geriden çıkıyor. Şimdi konuşmaya devam edin.

O pozisyon zaten auta gitti.Orda ofsayt vermese değişecek tek şey 2m geriden kullanacaktı faulu.

Ooooooof yeter be suc ne hakemde ne de yonetım de suc takımda ve rıjkaard ve neeskens , sezon basında 8 de 8 yaparken super kadro super teknık heyet ama sımdı beraberlık ve puan kayıpları suclu hakem

Kasımpaşa maçından bu yana gelen hakem hatalarına bu sefer Hakem hatası değil diyeceğimiz Hakem infaz kurulu eklenmiştir!

Hatırlarsınız Kasımpaşa maçında Ali güneş'in Leo franco misali sergilediği kalecilik figürlerine rağmen çalınmayan penaltı. Verilmeyen penaltılarımız. Ve daha bir sürü, bir sürü! .. Zaman birlik olma zamanıdır! , Birlik ve beraberlik içinde takımına sahip çıkan bir tribünün neler başarabileceğinin kanıtını göstereceğiz!. Maçtan saatler önce pera sokaklarından başlayarak, kült bir tribün fenomeni haline gelen nevizade gecelerinin nevizadeyi inlettiği bir beyoğlu akşamı yaşayan tribün neferleri, endüstriyel futbolun serbest piyasa ekonomisine dayalı rezaleti nedeniyle maça giremeyerek pubları doldursa bile bir pera filozofunun yıllar önce söylediği gibi; Son duble rakı son nefesimizle mayışana kadar peşindeyiz Galatasaray.

bu hakem azizenin tetikçisi.bundan adım gibi eminim.son kasımpaşa maçında hüsonun verdiği vermediği kararlara bir bakın lütfen.adnan başkan masaya yumruğu vursun bu azizin güdümlü satılmış hakemini bir daha bizim maçlara vermesinler

Benim tek derdim. Ali Sami Yen'de 1 kere bile GS lehine olan normal ve verilmesi gereken faüller verilemez mi ? ARda topu kapmış golü atacaz niye faülle kesilir.

1. Silva 3 kere atılmalıydı. Elano - 2 Kewell - kasti vurdu.

2. Ekrem atılmalıydı. Kontrayı kesti Nonda ya kasti girdi kart yok!!

3. Arda nın gözü önünde adam topa vuruyor Kewell kendi gözü önünde korner vermiyor.

4. Servet kasti itiliyor golü yiyicez faülü veremiyor.

5. Efe dk larca küfür ediyor. Kart yok ama Barış - Aydın vs herkese var.

6. Yemin ederim 12 faül yarattı saydım. İBB verdiğinin aynısını şiddetlisi GS yapılınca vermedi Kewell bile isyan etti ki en sakin adam.

7. GS yönetimi bu adamın kafasını koparmalıdır. böyle pislikler camianın T.C. nin böyle adamlarda n kurtulması lazımdır.

Takımıma helal olsun. Onurlu ve Harika oynadılar bu hafta kalbimin galibi GS dir.!!!

Haftaya adam gib i maç yöneten birini versinler. Hakkaniyetle yönetsin başka ihsan istemez.

Atamazsan ikinci golü böyle olur işte, hakemin eline fırsat verirsin.

Ne oldu, niye oldu bilmiyorum ama bu takım 4-5 gol atarken 1-0 ın üzerine yatmaya başladı.Rijkaard'ın şu son iki maç için, yönetimin de ligin ikinci yarısı için çalışmalara başlaması lazım.Bu takım transfer yapmazsa zor şampiyon olur.

1- Liderlik maçına seyirci gitmemiş. Tribünlerin yarısı boş.

2- Giden seyirciler arasında ahenk yok. Tezahüratlar hep uyumsuz, ninni gibi.

3- Bu takımın kalecisi yok. Bir tane top alamadı maç boyunca.

4- Bu takımın stoperi yok. Mehmet Topal stoper oynamak zorunda kalıyorsa bir yerde hata var demektir.

5- Bu takımın orta sahası pas yapamıyor. Özellikle baskı yediğimiz anlarda top tutamıyor pas yapamıyoruz. Aha şimdiilerde gol yiyecez dediğimiz her maç o golü muhakkak yiyoruz.

6- Zaten zor ürettiğimiz gol pozisyonlarında sakin olamıyor ve gol kaçırıyoruz. İkidir maç 1-0 ken golleri kaçırıp maçı 1-1 e getirdik.

7- Son sözüm hakeme: Anladın sen onu !!!

beyler bana en çok koyan şey siz burda aziz yine kendini gösterdi falan diyorsunuz. ya büyütmeyin bu azizi bu kadar ya. adamın türk futbolu üzerinde bu kadar etkisi falan yok. çapulcunun tekini nerdeyse türk futbolunun arkasındaki isim haline getirdiniz. aziz denen adam konuşsa nolur konuşmasa nolur kim takar. hakemlerin takacagini hiç sanmıyorum.

2.yarıyı 60'tan sonra takip etmedim hakem için yorum yapamayacağım ama 4 değilde 3 dakika uzatma verse belkide şuan lider olacaktık :(

Hakeme filan suç bulmuyorum,onları zaten ayarlayan dünden ayarladı..

Sen kalkıp koca 90 dakikada dünyaları kaçırıp 5-6 farkla önce geçecekken geçen haftanın bir benzerini yaşatmanıza kimsenin hakkı yok..

şu maçda kaçırılan gollerin haddi hesabı varmı?

Açık ve net söylüyorum;

Benim artık Galatasaraydan "gram" umudum yok...

Böyle altın tepside sunulan liderlik şansını hemde evinde oynayacağın basit bir takıma rağmen alamıyorsan yazıklar olsun yani...

Bu futbolda iyi oynamakda yetmiyor,bulduğunu atacaksın amma velakin şu maçda kaç posizyonu atamadınız ,yazık günah değilmi?

Hakeme yüklenmek gerçeklerin üstünü örtmekdir,attığımız gol sanki golmüydü? başka bir posizyonda servet elle tuttu penaltı vermedi hakem ama..

Yazıkdır günahdır taraftarlara çektirdikleri bu futbolcuların.90 dakika arda beyfendisi topu ayağında eziyor,nondanın ise ayakları bağlanmış önündeki topa vuramıyor.Kewell ise kafada futbolu bitirmiş sanki kaç posziyonu gol yapamıyor.Şansızlıkla bir yere kadar..

Son 10 dakka olmuş 1-0a yatırsun,hemde kendi evinde rakibe bırakıyorsun oyunu anlamak mümkün değil..

Sevgili reijkaardda sağolsun 90 dakika kötü giden kewell ve nondaya eyvallah etti,gol attıkdan hemen sonra kewell'ı alıp keitayı sokacaktıki adam oynasın.son 15 dakka keitayı alıyorsun? kafan nerede reijkaard ,ne yapmaya çalışıyorsun?resmen frenledi takımı yazık yani.

Benim artık umudum yok bu sezondan,kimsede umutlanmasın.Parsanın payını gene beşiktaş filan alır gider gene,bizde böyle fırsatları elimizin tersi ile iteriz..

Geçen manisa maçındada demişdim,beşiktaş götürebilir diye zira kötünün iyisi beşiktaş bu ligde.

Üzgün olduğumdan değil,gerçeklerin bu kadar acı olması beni böyle düşündürüyor.Bu takımdan en az 6-7 kişi gönderilmeli (kaleci dahil zira leo franco güven veren bir kaleci değil),aynı şekilde o kadar oyuncuda alınmalı.Bize kene gibi adam lazım kardeşim,rakibe basıcak,pres yiyince yılmayacak,top yaptırmayacak elemanlar lazım olmaycak bu iş böyle.Kaç senedir bir ön libero ,bir sağ bek bir stoper sıkıntısı yaşıyoruz.Sağ kanattan sabriyi devşirme sağ bek ediyoruz zorla,aynı şekilde mehmet topalı stoper ediyoruz.Hagiden sonra yaratıcı bir orta saha oyuncumuz olmadıialdığımız elanoda ortada,2-3 pas atınca adamı havalara çıkarıyoruz,Mücadele desen yok,ruh desen kayıp.İyi oynasan ne ala gene aynı demekki mantalitemiz bitmiş.Ders alam ise hiç yok yazık yani.

Hakeme filan küfür etmeninde bir manası yok,adamlar geldi bizi madara edip gitti ama bunada bizim oyuncularımız müsade etti işin gerçeği budur.

Biz bu ligde,bu kötü takımlara rağmen şampiyon olamayız çünki mantalite olarak bitmişiz.

Geçen hafta dediği gibi yönetim şayet reijkaardla devam edecekse kadroda çok ciddi revizyon yapmalı ve çok ciddi adamları kadroya dahil etmelidir yoksa bu ligin biteceğide yok bizler için.

Artık herkez şapkasını önüne koyup düşünecek öyle hareket edece,lig resmen geçen yılın aynı şablonunda gidiyor ya olacak şeyler değil yani...

5-6 eksiği olan belediyeden bırak baskı yemeyi adamlara top veriyorsan ayıptır. Hakeme herkes giydiriyor zaten ben değinmeyeceğim. O adamın gözlerinin içini geçen seneki Fenerbahçe maçında görmüştüm. Lakin sen son 10 dakika bu belediyeye %80 topla oynama şansı veriyorsan önce bunu düzelteceksin?

Hani en büyük savunma topu ayakta tutmaktı? Niye tutmuyorsunuz gelişigüzel gönderiyorsunuz?

Bunları önce çözelimde ondan sonra hakeme bakarız.

Elano'ya pas atmama işine gelince bugün birazda o gözle baktım maça. İsmini vermeyeceğim sonra basın burdan okuyup haber yapıyormuş ama bir oyuncumuzun ısrarla vermediğine şahit oldum. İnanılmaz bir inatla Elano'ya top atmadı. Serbest vuruşta bile yanayanayken vermedi, herhalde daha iyi topla oynayacağını düşündü ki Hakan Balta'Ya verdi. O'nun genelinde takımda komple bir yüz çevirme farketmedim.

bu hakemin artniyetsiz oldugunu ispatlasaniza bana ya.

bu useyin denilen et kafali elinden geleni ardina koymadi ve puani resmen caldi.

bizim de hatali oldugumuz yerler var,ayhan oyuna giriyor biraz top calsin tutsun baski yapsin falan diye,kimildamiyor bile,ilerde topu tutacak adam lazim,nonda oyundan cikiyor,keitanin ilerde top tutmasi lazim,ugur ucardan daha da geriye geliyor,yuzde yuzluk bikac pozisyonu da degerlendiremeyince hakemcik huseyine koz verdik.

Ooooooof yeter be suc ne hakemde ne de yonetım de suc takımda ve rıjkaard ve neeskens , sezon basında 8 de 8 yaparken super kadro super teknık heyet ama sımdı beraberlık ve puan kayıpları suclu hakem

Şu maçta suç %100 hakemdir takıma ve teknik kadroya kabahat bulan Allahından bulsun diyorum....

Atamazsan ikinci golü böyle olur işte, hakemin eline fırsat verirsin.

Ne oldu, niye oldu bilmiyorum ama bu takım 4-5 gol atarken 1-0 ın üzerine yatmaya başladı.Rijkaard'ın şu son iki maç için, yönetimin de ligin ikinci yarısı için çalışmalara başlaması lazım.Bu takım transfer yapmazsa zor şampiyon olur.

Üzerine yattıgımız falan yok. Attıgımız golden sonra 2 topumuz direkten döndü.

Son 15 dakikada hakem oynatmadı zaten..

r20080306173918huseying.jpg

Galatasarayın orta sahası Barış , Ayhan

Defansı Servet , Gökhan

Solbeki Hakan

Allahım ne günlere kaldık ya

Geri
Üst Alt