Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 15. Hafta | Galatasaray 1-1 İstanbul BB | 6 Aralık | Maç So
Hakeme filan suç bulmuyorum,onları zaten ayarlayan dünden ayarladı..
Sen kalkıp koca 90 dakikada dünyaları kaçırıp 5-6 farkla önce geçecekken geçen haftanın bir benzerini yaşatmanıza kimsenin hakkı yok..
şu maçda kaçırılan gollerin haddi hesabı varmı?
Açık ve net söylüyorum;
Benim artık Galatasaraydan "gram" umudum yok...
Böyle altın tepside sunulan liderlik şansını hemde evinde oynayacağın basit bir takıma rağmen alamıyorsan yazıklar olsun yani...
Bu futbolda iyi oynamakda yetmiyor,bulduğunu atacaksın amma velakin şu maçda kaç posizyonu atamadınız ,yazık günah değilmi?
Hakeme yüklenmek gerçeklerin üstünü örtmekdir,attığımız gol sanki golmüydü? başka bir posizyonda servet elle tuttu penaltı vermedi hakem ama..
Yazıkdır günahdır taraftarlara çektirdikleri bu futbolcuların.90 dakika arda beyfendisi topu ayağında eziyor,nondanın ise ayakları bağlanmış önündeki topa vuramıyor.Kewell ise kafada futbolu bitirmiş sanki kaç posziyonu gol yapamıyor.Şansızlıkla bir yere kadar..
Son 10 dakka olmuş 1-0a yatırsun,hemde kendi evinde rakibe bırakıyorsun oyunu anlamak mümkün değil..
Sevgili reijkaardda sağolsun 90 dakika kötü giden kewell ve nondaya eyvallah etti,gol attıkdan hemen sonra kewell'ı alıp keitayı sokacaktıki adam oynasın.son 15 dakka keitayı alıyorsun? kafan nerede reijkaard ,ne yapmaya çalışıyorsun?resmen frenledi takımı yazık yani.
Benim artık umudum yok bu sezondan,kimsede umutlanmasın.Parsanın payını gene beşiktaş filan alır gider gene,bizde böyle fırsatları elimizin tersi ile iteriz..
Geçen manisa maçındada demişdim,beşiktaş götürebilir diye zira kötünün iyisi beşiktaş bu ligde.
Üzgün olduğumdan değil,gerçeklerin bu kadar acı olması beni böyle düşündürüyor.Bu takımdan en az 6-7 kişi gönderilmeli (kaleci dahil zira leo franco güven veren bir kaleci değil),aynı şekilde o kadar oyuncuda alınmalı.Bize kene gibi adam lazım kardeşim,rakibe basıcak,pres yiyince yılmayacak,top yaptırmayacak elemanlar lazım olmaycak bu iş böyle.Kaç senedir bir ön libero ,bir sağ bek bir stoper sıkıntısı yaşıyoruz.Sağ kanattan sabriyi devşirme sağ bek ediyoruz zorla,aynı şekilde mehmet topalı stoper ediyoruz.Hagiden sonra yaratıcı bir orta saha oyuncumuz olmadıialdığımız elanoda ortada,2-3 pas atınca adamı havalara çıkarıyoruz,Mücadele desen yok,ruh desen kayıp.İyi oynasan ne ala gene aynı demekki mantalitemiz bitmiş.Ders alam ise hiç yok yazık yani.
Hakeme filan küfür etmeninde bir manası yok,adamlar geldi bizi madara edip gitti ama bunada bizim oyuncularımız müsade etti işin gerçeği budur.
Biz bu ligde,bu kötü takımlara rağmen şampiyon olamayız çünki mantalite olarak bitmişiz.
Geçen hafta dediği gibi yönetim şayet reijkaardla devam edecekse kadroda çok ciddi revizyon yapmalı ve çok ciddi adamları kadroya dahil etmelidir yoksa bu ligin biteceğide yok bizler için.
Artık herkez şapkasını önüne koyup düşünecek öyle hareket edece,lig resmen geçen yılın aynı şablonunda gidiyor ya olacak şeyler değil yani...