TSL 2009/10 Sezonu 15. Hafta | Galatasaray 1-1 İstanbul BB | 6 Aralık | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 15. Hafta | Galatasaray 1-1 İstanbul BB | 6 Aralık | Maç So

Hakem hakkında konuşmayı sevmem ama vallahi de ;

Hüseyin GOÇEK (!)

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 15. Hafta | Galatasaray 1-1 İstanbul BB | 6 Aralık | Maç So

son dakkada gol yiyen ve üstelik kendi sahasinda ve de bu takimin ismi GALATASARAY ise,kusura bakmayin ama profesyonel falan degil hicbirisi.nonda denilen insan acaba mactan cikana kadar kaleci ile karsi karsiya kalip ve atamadgi pozisyon haricinde sahada varmiydi?topu al geri ver topu al geri ver?ben anlamiyorum morfin mi yediler yemeklerine birsey mi karistiriyorlar gözleri mi bulaniyo beyinleri mi duruyo?bu nasil mantalite ya bu ne bicim bir vurdum duymazlik ya.allah kahretsin fb yenilir durur bizde fakirin tavugu gibi tek tek gideriz nalet olsun böyle ise yaaa

Üzmeyin artık kendinizi bu kadar benimde kalbim sıkıştı çok üzüldüm ama elden birşey gelmez.

Şunu unutmayın bu takım kaç hafta sonra sezon başındaki gibi takır takır top oynadı.Varsın olsun devre arasına 1-2 puan geride girelim takviyelerle ve sistemin oturmasıyla bu takım çok çok daha iyi olacak.

Baros sakatlandı sakatlanalı gol yollarında kısırız az sabır 2 hafta kaldı.

Yapmayın Allah aşkına.Kabul ediyorum bende hakem her pozisyonu kesti,atağa çıkarmadı belli yerlerde.Hatta adamların attığı gol de çok büyük şans var bacak arasından geçiyor.Buna rağmen 1.si sen bu kadar zayıf rakibe nasıl 2 fark yapamazsın? 2.si takım kesinlikle yatmıştır.Bunu haftalardır yapıyoruz.Manisa maçından hiçbir farkı yok.Skor korumaya oynamak bu değil.Rijkaard bile kabul etti gereksiz panik yaptık diye.Nesini kabullenmiyorsunuz?

Şöyle anlatıyım:

Dakika 90+3 hakem Aydın'a sarı kart gösteriyor oyun çabuk oynansında İBB gol atsın diye sarı karta Aydın'ın ismini yazmıyor hemen kullandırıyor...

Bu yaptığı en masumane şere...

Bugünden itibaren şampiyonluğa daha çok inanmaya başladım

hakee kızdıysan çimlere tekme at. reklam panolarına kafa at. direğe çift dal anlarım ama formayı niye yırtıyosun

Nonda, Balta, Ayhan gibiler Sarp'a kurban olsunlar!! Adam ayakta alkışlanacak bir mücadele örneği sergiliyor, herşeyini ortaya koyuyor.. Sanki Atatürk büstüne tekme attı! Ne forması?!

Ben sezon başındaki futbolu istiyorum , bu kadar mı balonduk yahu. Bir savunma önlemidir koptu gidiyor. Anlayın artık savunma yapamıyoruz , bari hücumumuzla öne çıkalım gerekirse 5 gol yiyelim ama kazanalım artık yeter.

Keita'da küstü gibi takıma.Ki 4-5 haftadır oynanan rezil futbola önlem alınamazsa teknik ekibin de koltuğu sallanmaya başlar.

son dakkada gol yiyen ve üstelik kendi sahasinda ve de bu takimin ismi GALATASARAY ise,kusura bakmayin ama profesyonel falan degil hicbirisi.nonda denilen insan acaba mactan cikana kadar kaleci ile karsi karsiya kalip ve atamadgi pozisyon haricinde sahada varmiydi?topu al geri ver topu al geri ver?ben anlamiyorum morfin mi yediler yemeklerine birsey mi karistiriyorlar gözleri mi bulaniyo beyinleri mi duruyo?bu nasil mantalite ya bu ne bicim bir vurdum duymazlik ya.allah kahretsin fb yenilir durur bizde fakirin tavugu gibi tek tek gideriz nalet olsun böyle ise yaaa

Morfin veya yemepe katılan zehir değil sorunumuz!!

Sorun Türk futbolunun tepesine kondurulan pislik içine katılan zehir!!!

Sorun Hüseyin Göçek ve maçı izlemeyen,hakemi konuşmayan takıma çamur atan taraftar modeli...

Güzel bir ligimiz var,kaliteli bir ligimiz var,Anadolu'dan liderimiz var diyebilmek için bu maç berabere bi-ti-ril-di.Bu kadar basit.

Şampiyonluğa oynayan takımların hep aynı haftalarda puan kaybı yaşaması sizce tesadüf mü?

Ligi dengede tutmak için,yayıncı kuruluş daha fazla decoder satsın diye maç sonuçları üzerinde oynanıyor.Bu hafta içinde Kayseri'de lig tv üyeliğinde patlama yaşanacak,liderliğin verdiği gazla.

Erman Toroğlu:Galatasaray birşey oynamadı!!!!!!

Arda'nın,,

Haldun üstünelin,Adnan Sezgin'in

Adnan Başkanın çok sağlam eleştiri yapmaları gerekiyor..

Aralarından biri çıkıp demeli..Allah rızası için..hakem aleni satılmıştır diye...

eh Be Hüseyin!!!Eğer yediysen bişeyler,sülalenden çıksın..Boğazına dursun..Satılmışşş!!!!

Hiç bir yerin sallandığı yok Rijkaard'la sonuna kadar ! Daha iyisini bulabiliceksek getirelim ?

Arkadaşlar önemli olan bizim için takımın oyunu olmalı. Oyundan herkesin memnun olduğunu düşünüyorum. Şu an 4. yüz fakat liderle bir puan var. Oyunumuz, çabamız çok iyiydi. Puanlar da elbet gelecektir.

Mustafa Sarp'ın formasını yırtmasının hiçbir açıklaması olamaz.

Üstünden çıkarıp ayağının altında ezse bile

giydiği forma bu kadar aşağılanamaz.

Morfin veya yemepe katılan zehir değil sorunumuz!!

Sorun Türk futbolunun tepesine kondurulan pislik içine katılan zehir!!!

Sorun Hüseyin Göçek ve maçı izlemeyen,hakemi konuşmayan takıma çamur atan taraftar modeli...

yahu tamam da hadi hakem son on dakkayi katletti.ya neden o dakkaya kadar hemen ikinci golü atip isi bitirmiyo bizim takim ya?anadolu takimi gibi arkaya yaslanmanin ne alakasi var?adamlar 77 dakkaya kadar hic korner kullanmadi kalemize gelmedi son 10 dakka bizim futbol anlayisi evrim gecirdi herkes defansa cekildi yok böyle birsey ya

Geri
Üst Alt