Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 15. Hafta | Galatasaray 1-1 İstanbul BB | 6 Aralık | Maç So
Mustafa Sarp abimizin dedigi gibi o kadar doluyumki kufur yazmamak icin zor tutuyorum kendimi..
Bugun Galatasarayimizin son 15 dakikada aciz duruma dusmesinemi uzuleyim, yoksa hüseyin böcek adli yaratigin verdigi faulleremi, ki bu fauller resmen IBB' nin gol atmasi icin verilmis kararlardir yemin bile edebilirim o derece inaniyorum buna cünkü isin icinde art niyet var bu o kadar belliydiki.
Eyvallah IBB güzel mücadele etti ve bir puani söke söke aldi.
Bizim takim resmen amatörler ordusu gibiydi ben böyle birseyi ilk defa görüyorum bu yasimda, wallah orhan ak li, cihan hasapolatli canaydinli donemde bile görmedim böyle ruhsuz futbolu, tamam yeniliyorduk ama müthis hirs vardi, mücadele vardi azim vardi, suanki takimda hirs falan yok yaa IBB resmen hücüm edecek adamlari olmamasina ragmen bu takimdan bile gol yiyorsun ben ne diyeyim böyle futbolcuya?.. futbolcular topu uzaklistiramadi inanilir gibi degil... FB BJK BURSA puanlar kaybetmis senin eline vermisler 3 kere liderlik firsati, mac ASYde rakip o kadar eksik oyuncusu olmasina ragmen IBB ve sen panik yapiyorsun ne diyeyim sizelere bilmiyorum, o kadar kizginimki futbolculara resmen sogudum bu takimdan, zaten bir daha maclarimizi seyretmeyi dusunmuyorum cidden saglima zarar bu takim.
Bizim takimdan cok futbolcu gitmeli : öncelikle Nonda, Linderoth, Servet, Zan, Baris, Ayhan, Aydin ilk aklima gelenler bunlar.
Yerlerine iki tane tas gibi defans alican, orta sahaya bomba gibi futbolcu yanlarina topal ve sarp konulabilir vede forvet alinmali acilen hemde 2 tane biri yabanci biri yerli. Bunlar gerceklesirse belki duzelir bu takim.
Dipnot: Elano gercekten manyak topcu bugun yine anladim bunu, paslari mucadelesi super.. ama bu takimda bu cocuga pas verilmiyor ben bugun cok dikkatli izledim resmen es geciliyor... diyorumya bu turk futbolcularin suyu kaynadi hemen gondermeliyiz.
simdilik bu kadar