TSL 2009/10 Sezonu 15. Hafta | Galatasaray 1-1 İstanbul BB | 6 Aralık | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 15. Hafta | Galatasaray 1-1 İstanbul BB | 6 Aralık | Maç So

kadir karahan git forumdan.adamın asabını bozma zaten herkesin moraller bozuk.hadi yürü yürü

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 15. Hafta | Galatasaray 1-1 İstanbul BB | 6 Aralık | Maç So

Hakem_Huseyin_Gocek.jpg

B%C3%9CNYAM%C4%B0N.jpg

Futbolun içine nasıl edilir bu şahıslara sorabilirsiniz..

Kendi yaptığımız hata yok hakem bitirdi işte GÖRÜN BUNU!!!

Şaka gibisiniz,nasıl göremeyen insanlar var hayret ediyorum son 10 dakika oynanan maçı dünyanın hiçbir yerinde izleyemezsin...

+1905...

Maç,hakem tarafından ALENİ SATILMIŞTIR!!!Bana da aksini kimse inandıramaz.

İBB ye gol attırana kadar uğraştı.her pisliği yaptı.Amacına da ulaştı..Azizenin köpeği olduğunu da kanıtladı.Parasını da cebine kattı.Bu kadar Basit..

herşeyi ayrıntısıyla söyletmek zorunda bırakıyolar insanı!!

önceki yorumları okumadım hakeme laf edilebilir ama...

sen belediye gibi kadro kurmakta zorluk çekmiş yarım yamalak futbolcu bile olamayacak adamlara karşı 2 yada 3 tane gol atamıyosan, burda ne hakem ne bilmem ne suçludur...

bırakın hakemi falan... attığımı gol kısmete bir goldür... kendimiz avutmayalım artık...

gol yenirde atılırda, 84. dakikada da gol yenir 94. dakikada da... ama 2-0 yada 3-0 iken yenirse bişey olmaz şeref sayısı olur rakip için...

yolunda olmayan çok şey var takımda maalesef...

mesela hakan balta... 120 kilo falan gibi koşuyor yada koşamıyor...

oyun kuramayan ön liberolarımız var...

elano içinde sanki bu adama pas atmamak üzerine kurulmuş bir oyun düzenimiz var...arda ile araladın bir olay mı vardır nedir arda hiç pas atmadı... ama elano'nun attığı 40 50 metrelik 3 4 tane pas var direk adamların ayaklarına... tartışmasız kalite... çok iyi oynamadı belki elano, birazda şanssızldı 2 tane çok net pozisyona girdi olmadı... ama bence kusursuz oynadı...

hadi elano berbat oynadı mesela, diğerleri ne iş yaptı? misal Nonda? kime takasta kakalayacaksak verelim gitsin... hali falan kalmamış artık futbol ile...

bu şekilde iç sahada eskişehir, manisa, ibb hepsi ile 1-1 kaldık... kazanmış olsak 4 puan farkla liderdik...

kendi sahanda kazanmak gereken maçları kazanamadıktan sonra, nasıl gelsin şampiyonluk...

arkadaslar yedimiz gol ofsayt :( :(

Öncelikle çok iyi mücadele etmedik.Bu maçta en çok beğendiğim oyuncular elano ve mustafa sarp.2 side gerçekten çok iyi oynadı.Dikkatimi çeken özellikte elano oyundan çıktıktan sonra ibb nin oyunu tamamiyle bizim sahamıza yıkmış olması.Takımımızın oyununu baştan sonra yönlendiren defansa gelip %100 lük pozisyonların oluşmasını engelleyen sahanın heryerinde olan bir elano izlediğimizi düşünüyorum.

İbb nin golünden önceki hakemin kewell a sarı kart gösterip korneri vermemesi zaten maçın ne şekilde gideceğini belli etmişti.Basit ve amacına uygun olmayan kartlar, olmayan fauller ile takımımızın ataklarını kesti.Maçın sonucuna direk etki etti.Kimse takımı suçlamasın neden 2. yi atmadın diye.1-0 da 3 puan getiriyor unutmayalım.Fakat burada unuttuğumuz hakem faktörü birkez daha ortaya çıktı ve kaybettik.

1 puan aldılar :allaalla6vr: veyada şöyle diyeyim bize 2 puan bıraktırdılar. bilmem anlatabildim mi?

Şansal'ın yüzünü görmediniz mi maçtan sonra ya?Bu işler planlı Hocam.O hakem de bu işin parçası olarak çıkmış bu maça..

Derin oyunları , senaryoları , hakem hatalarını bırakın da kendi hatalarımıza kafanızı kaldırın da bir bakın. Bu takım iyi oynamıyor , bana zevk vermiyor. Yemişim hakemin son dakikada hızlı kullandırdığı serbest vuruşu..

Son golde 15 metre ilerden kullanılmış son duran topta. Ahmet Çakar diyor.

Bakın arkadaşlar maçı kazanabilirdik 1-0 önemli değil zaten daha önceki yorumumda kesin puan kaybedicez dedim İBB isterse 15 yaş takımıyla çıksın,maçtan sonra ben yine buraya girip hakeme sayardım :mad: son 10 dakika hakem niyetini o kadar belli ettiki yanımdaki fenerliler bile k.çıyla gülüyorlardı bu duruma onlar bile şok oldu durum 1-1 olunca,önemli olan hakemin böyle bir niyetinin olması ve maç 1-1'de bitti :mad:

Ne hakem , ne federasyon ne de aziz ...

Biraz elinizi vicdanınıza koyun . Bu macı 1-0 aldık tamam 3 puan bizim . Hersey süper mi yani en iyi bizmiyiz . Bırakın bu hırsı göz var nizam var , GS bunu haketti , rijkaard bu mac bunu haketti . Bu kafayla devam edersek daha cok puanlar kaybedilir . Herkez rijkaard büyük hoca ... Gecin bunları kardesim takım top falan oynamıyor . Hergecen gün daha kötüye gidiyoruz . Kenardan seyrediyor . Allahını severseniz su yaptıgı oyuncu degisikliklere bakın . Takımı tanımıyor rijkaard . Bırakın kazanma hırsını , bırakın iyi gün taraftarlıgını . Gercekleri görelim bu futbolla şampiyon olsan kac yazar ... Avrupada elbet boyunun ölcüsünü alırsın . Ayaklarımız yere saglam bassın .

Bugün sahada tek görebildigim sey elano biraz kendini bulmaya baslamıs ... Ama vasat sonucta ..

Biz bu futbolla daha cok samiyende gelen takımlara cehennemi degil cenneti yasatırız ...

İnsallah birileri bunun farkındadır ve gerekli uyarılar yapılır ...

Derin oyunları , senaryoları , hakem hatalarını bırakın da kendi hatalarımıza kafanızı kaldırın da bir bakın. Bu takım iyi oynamıyor , bana zevk vermiyor. Yemişim hakemin son dakikada hızlı kullandırdığı serbest vuruşu..

He şimdi siz bana belirli dakikalar arasında oynadığımız futboldan bahsedersiniz. anlayana.

Arkadaşlar Galatasaray Bu sene Şampiyon olsun Boxer Giyip Mahallede Tur atıcam!!!

Biz şampiyon olamıcaz oldurmuyacaklar. !! Herşey planlı anlayın artıkk İlk yarı resmen puanlarımızı çalıp 2. yarı için FB ye yol açtılar.

GS'nin bu hakem zırvaları ile 2. yarı

Es - Es

Kayseri

Gençler

Manisa

4 deplasmanda kazanma şansı %10 bile değil. !!! Artı olarak FB nin resmen 17 maçının 12 tanesi kendi evinde adamlar İstanbul da paso. Hakemleri de yola getirdi AZize..

kısaca Boxer don la gezcem o kadar iddialıyım.

1.Fb

2.Bjk

3.Kayseri

4.GS

5.Bursa

6. Trabzon

boşa izlemeyin.

Kendi yaptığımız hata yok hakem bitirdi işte GÖRÜN BUNU!!!

Şaka gibisiniz,nasıl göremeyen insanlar var hayret ediyorum son 10 dakika oynanan maçı dünyanın hiçbir yerinde izleyemezsin...

Arkadaşım bu şekilde düşündükçe o çok laf ettiğimizden fenerlilerden ne farkımız kalır? Bu takım yine puanları dağıtmaya başladıysa herkese bir hata vardır.Bu maç hakem hatası da olmuştur evet ama kendi hatalarımızı görmeyip maçı hakem aldı dersek bu maçları daha çok yaşarız.Dün fener için inşallah bunu yaparlar demiştim.Şimdi biz yapıyoruz.Daha önceki Manisa ve Eskişehir maçlarını da içeride aynı şekilde vermiştik.Onlarda da mı hakemdeydi tüm suç?

Hakeme ona buna suç bulcağınıza,birazda takıma bakın.Manisa maçında da mı hakem yüzünden puan kaybettik.Bursada hakem yüzündenmi kaybettik.Takımda forvet yok forvet.Tank gibi yavaş Nonda yla olmaz bu işler.

Tamam kötüyüz ama sadece o faulden ibaret değil o hakem.Biz golü attık,o dk dan itibaren sahadaki hakem planladıklarını uygulamaya başladı.

İBB top mu oynamış Erman??

Kaç pozisyonları var

kaç kere 5-6-7 pas yapabilmişler.

Hiç pozisyon vermemişler mi?

Bugün fırstına gibi oynadık hele 2. yarı süperdik. Elano 2 Kewell 2 Nonda 2 Arda 2 direk

yeterli mi? GS oyunu ile ilgili.

SAtılmış herifler..!! Hakemse adam olsun. Marka değeriymiş Gitsin Bursa ve Kayseri ŞL ne görelim marka değerini??

Sivas gitit gördük 5-5-5-5 yiyip geldi.!!

Adam olun önce tarafsız olun insan olun. Bu hakem satılmış kardeşim diyeceksin. Anadolu takımları zırlıyorlar ama ezilen hep 3 büyükler oluyor.

Arda dokununda zırt daül Arda yı Serevet i çekiyor faül veremiyor. Şerefli Hakem Göçek!!

Son 20 dakika tek kale oynanmadı zaten maç değil mi? Belediye hiç bişey yapmadı yani son 20 dakikada.hep biz oynadık hep biz pozisyona girdik yani maç boyunca.tamam kaçan goller var da süper bi oyun yoktu sahada abartmayın.

hakemden bende memnun değilim ancak bu beraberliğin tek nedeni hakem değildir.20 dakika boyunca geriye çekilmemizin ve belediye'nin üzerimize yüklenmesinin nedeni hakem mi yani ? hakem son dakikalarda kötü yönetti maçı ancak puan kaybını da direk hakeme bağlamak saçmalık olur.

şahsen oynanan oyundan memnun değilim.herkesin görüş açısı farklıdır.

Göçek haftanın hakemi seçilecek !

Mustafa Sarp abimizin dedigi gibi o kadar doluyumki kufur yazmamak icin zor tutuyorum kendimi..

Bugun Galatasarayimizin son 15 dakikada aciz duruma dusmesinemi uzuleyim, yoksa hüseyin böcek adli yaratigin verdigi faulleremi, ki bu fauller resmen IBB' nin gol atmasi icin verilmis kararlardir yemin bile edebilirim o derece inaniyorum buna cünkü isin icinde art niyet var bu o kadar belliydiki.

Eyvallah IBB güzel mücadele etti ve bir puani söke söke aldi.

Bizim takim resmen amatörler ordusu gibiydi ben böyle birseyi ilk defa görüyorum bu yasimda, wallah orhan ak li, cihan hasapolatli canaydinli donemde bile görmedim böyle ruhsuz futbolu, tamam yeniliyorduk ama müthis hirs vardi, mücadele vardi azim vardi, suanki takimda hirs falan yok yaa IBB resmen hücüm edecek adamlari olmamasina ragmen bu takimdan bile gol yiyorsun ben ne diyeyim böyle futbolcuya?.. futbolcular topu uzaklistiramadi inanilir gibi degil... FB BJK BURSA puanlar kaybetmis senin eline vermisler 3 kere liderlik firsati, mac ASYde rakip o kadar eksik oyuncusu olmasina ragmen IBB ve sen panik yapiyorsun ne diyeyim sizelere bilmiyorum, o kadar kizginimki futbolculara resmen sogudum bu takimdan, zaten bir daha maclarimizi seyretmeyi dusunmuyorum cidden saglima zarar bu takim.

Bizim takimdan cok futbolcu gitmeli : öncelikle Nonda, Linderoth, Servet, Zan, Baris, Ayhan, Aydin ilk aklima gelenler bunlar.

Yerlerine iki tane tas gibi defans alican, orta sahaya bomba gibi futbolcu yanlarina topal ve sarp konulabilir vede forvet alinmali acilen hemde 2 tane biri yabanci biri yerli. Bunlar gerceklesirse belki duzelir bu takim.

Dipnot: Elano gercekten manyak topcu bugun yine anladim bunu, paslari mucadelesi super.. ama bu takimda bu cocuga pas verilmiyor ben bugun cok dikkatli izledim resmen es geciliyor... diyorumya bu turk futbolcularin suyu kaynadi hemen gondermeliyiz.

simdilik bu kadar

Şurada geçiş dönemi yaşıyoruz.Son 2 maç kalmış en iyi şekilde bitirmemiz lazım.İyi futbol falan umurumda değil.Sağır sultan bile biliyorki bu takıma devre arasında Stoper,libero ve santrafor takviyesi yapılacak.Bu 3 takviye bu takımın oyununu gece ile gündüz gibi değiştirir.Biz bu akşam kötü oynarkende 3 puan alırdık,adaletli bir yönetimle.M.Sarp'ın dediği gibi korneri verse maç o kornerle bitecekti zaten.

Ayrıca şuan rakiplerimizdn hangisi iyi oynuyor ki.

Geri
Üst Alt