TSL 2009/10 Sezonu 15. Hafta | Galatasaray 1-1 İstanbul BB | 6 Aralık | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 15. Hafta | Galatasaray 0-0 İstanbul BB | 6 Aralık | İlk Ya

ilk yarı bitti.

neymiş baros bu takımın yarısıymış fener maçından beri atılan ve kazmaca kaçırılan goller ortada bir baros bu kadar farkettiriyormuş demekki.

demekki istikrarlı gol atmak bambaşka bir meziyetmiş;)

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 15. Hafta | Galatasaray 0-0 İstanbul BB | 6 Aralık | Devre

malesef önde cok cok yavas bi forvet oyuncumuz var

nonda 100 metreyi 20saniye altinda kosamaz

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 15. Hafta | Galatasaray 0-0 İstanbul BB | 6 Aralık | Devre

Kötü oynamıyoruz ama pozisyona giremiyoruz. Elano ve Kewell olmasa pozisyon bulamayacağız.

geri pas geri geri pas yan pas yan pas yan pas bidaha geri pas kaleciye pas.ilk yarının özeti budur.

hep yan pas hep geri pas, off ya, Mehmet topal iyi defans yapiyor ama bir pas atsa 5 dakika geciyor ya :(

Ulan bu fırsatla 4.lükte kalmayalım gene...

İLK YARI YORUMU: Rezalet bir maç. Rezalet bir takım. Mehmet Topal bitmiş. Elano tam bir balon. Arda sıfırı tüketmiş. Nonda futbolu bırakmış. Kewell futbol topunu hayatında ilk kez görmüş gibi. Benim bu takıma zerre kadar inancım kalmadı. Bu yıl şampiyon olacağımıza hiç inanmıyorum. Acı ama gerçek.

Biz çıkalımmı maça arkadaşlar ??

kewldan ne istiyosunuz kotu oynamiyoki ka top kesti soldan

kesilcek biri varsa o arda veya nonda

yeter artik yeter harbiden yeter!!!!

bu futbola hic birsey olmaz ....

Keita yedek elano sahada ??? hariben cok adaleti .. saka gibi

Nonda çıkıp Keita girmeli. Kewell forvete, Arda sola ve Keita sağa geçmeli..

Bu maçta 4 lü savunma oynamak bile lüks.Koysak Keita'yı,alsak geri 4 lüden birini diye düşünüyorum.

Leblebi gibi gol atan takım gitti, skor üretemeyen bir takım geldi.

İlginç.

Yine de 2. yarı min. 1 gol bulacağımızı düşünüyorum.

1 gol bulsak rahatlayacakmıyız peki maç bitene kadar hop oturup hop kalkcaz.bu takım 2-0 yakalamadıkça potansiyel tehlike özellikle son 15 dakikaya girince.

yeter artik yeter harbiden yeter!!!!

bu futbola hic birsey olmaz ....

Keita yedek elano sahada ??? hariben cok adaleti .. saka gibi

Elano ile Keita'nın ne alakası var mevki olarak. Elano ilk yarının en iyilerinden ayrıca.

İLK YARI YORUMU: Rezalet bir maç. Rezalet bir takım. Mehmet Topal bitmiş. Elano tam bir balon. Arda sıfırı tüketmiş. Nonda futbolu bırakmış. Kewell futbol topunu hayatında ilk kez görmüş gibi. Benim bu takıma zerre kadar inancım kalmadı. Bu yıl şampiyon olacağımıza hiç inanmıyorum. Acı ama gerçek.

Manyakmisin sen? Elano daha ne yapsin? MM'lik paslar veriyor adam.

elano gittikce duzeliyo cok iyi bugun

Rijkaardin adaleti varsa cikarir Ardayi koyar Keitayi .

Umarım 2. yarı Nonda'nın kaçırdığı golü aramayız.

Elano yine iyi arkadaşlar özveri içinde hiç olmazsa. Attığı paslarda olumlu ama bazı futbolcular ruhh gibi.

Baros sadece gol atmasıyla değil. savunmayı yıpratışı, yalancı koşularıyla falan bitiriyordu işi. Nonda nın bir olumlu hareketini söyleyin bana. Serkan çalık olsa yemin ediyorum daha çok pozisyon buluruz. Ayrıca karşı karşıya atamadığı pozisyonda cabası. Sanki ayağında demir halat varmış gibi vuruyor adam.

Geri
Üst Alt