TSL 2009/10 Sezonu 15. Hafta | Galatasaray 1-1 İstanbul BB | 6 Aralık | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 15. Hafta | Galatasaray 0-0 İstanbul BB | 6 Aralık | Devre

Bence biz futbol izlemeyi bırakalım.

Gerçekten gidip boks falan seyredelim, Nonda atsaydı şimdi off nasıl top tutuyoruz olacaktı, ama atamadı ve takım yine de doldur boşalt yapmamaya özen gösteriyor. Saygı duyulacak bir şekilde sadıklar oyun disiplinine. Düzenli bir şekilde defansın arkasına da sarkıyorlar, böyle devam ederse de mutlaka atacağız gol.

Ama gol olana kadar saydırmaya devam..

Futboldan anlamıyorlar ki

Gol olunca harika,olmayınca rezalet.Onlar için tek kriter bu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 15. Hafta | Galatasaray 0-0 İstanbul BB | 6 Aralık | Devre

Elano ile Keita'nın ne alakası var mevki olarak. Elano ilk yarının en iyilerinden ayrıca.

Keitanin yerine Elano oynuyor cunku ...belki mevki olarak degil ama Elano olmasaydi Keita oynardi

Arkadaşlar eleştirmeye bağlı makina haline geldiler galiba.

2-3 yorumcunun gazıyla. Artık her maça At gözlükleri ile bakıyorlar. Bence kötü futbol oynamıyoruz. Ama gol eksik. sadece bir kaç tane vasatın altında topçu var. Onun dışında iyi futbo oynuyoruz. Birde Kewell'a giydirmiş herkes. Kewell'da olmasa pozisyon bulamayacağız. Keza Elano, Arda aynı şekilde iyi maç çıkartıyorlar ama aman aman bir futbol yok ortada ama sizin dediğiniz gibide REZALET bir futbol yok ortada.

İLGİNÇ!

buyuk futbolcu arda gibi olur 15 yasinda bile kendine guvenir

eger buyuk futbolcu degilse o paralara gerek yok zaten o yastaki adama

ardanin ilk maclarini bi hatirlayin

bide sercanin bugun ceza sahasinda yaptigi seye bakin

gol kacirmak falan degil bu olay

renkdas cok iyi sezmis pozisyonu

hepsini geçtimde mehmet topal nası bitmiş bana bi anlatsana adamın oynamadığı bi kale kaldı her halde ben başka bi maçı mı izliyorum yoksa ne hatasını gördün napsın peki kaleden kaleye gol mü atsın göze girmek için

entersan yorumlar her zaman oluyor tabi:)

ilk yari yorumum bu futbolcular adami cileden cikartir.macin kazanilmamasi halinde ciddi bir protesto sart..

Keitanin yerine Elano oynuyor cunku ...belki mevki olarak degil ama Elano olmasaydi Keita oynardi

Alakasıu yok. Çıkar Kewell'ı Arda'yı veya Nonda'yı koy Keita'yı. ELano ilk yarı maestromuz gibiydi. Bu dengeyi bozmaya gerek yok.

Nonda çıksın Keita girsin. Kewell çakılı forvet olsun. Arda sola, Keita sağa.

Sonra da Barış çıksın Ayhan girsin 75. dk da falan.

Nonda çıksın keita girsin belki gol atarız o oynayınca zaten golcü değil birde eksik oynuyoruz.

Ben sahada futbol gördüm kardeşim, iki tane de net pozisyon yakaladık. Atamadık.

Ama sahada futbol var, oyunu domine eden, atak yönünü istediği gibi değiştiren, uzun/kısa top yapan bir takım var.

Gidin kolaysa başka bir takım için söyleyin bunu Türkiye ligindeki.

Sahada futbol var, itiş/kakış yok. Ben de futbolu seviyorum.

Kötü oynuyoruz denilince niye problem oluyor anlamıyorum.Bana göre haftaiçine göre çok daha istekli oynuyoruz.Ama rakip 8 kişi savunma yapıyor.Bu nedenle çok zorlandık.Ama ne olursa olsun bu takım kapasitesinin çok ama çok altında oynuyor.Sene başı oynadığımız futbolu izlemediniz galiba bu futbolu beğeniyorsunuz.Adam gibi baskı kuramıyoruz artık rakipler üzerinde.Ki bu içerde en büyük silahımızdı.2. yarı umarım bir çözüm bulunur.Yoksa çok üzülcez.

Futbol konusma hevesini caliyor buradaki yorumlarin cogu.

Ilk yariyi domine etmis bir Galatasaray,takimini gayet iyi yoneten bir Elano var iken ,"Neden gol atamadik","kotu oynuyoruz","bu adamlar topcumu" yorumlari kayniyor ortalik.

Takimda cok goze batacak sekilde kotu oynayan bi oyuncu bile olmadigindan,birilerinin kafasini koparmayi her mactan sonra adet edinmis arkadaslarim bu hafta'da Nonda'ya saldiracaklar belli oldu.Tabi Elano'da nasibini alacak belli.Birde ilk yarida ataklarin cogunun bir yerinde etkisi olan Arda'ya da bizim cocuk nasilsa diyip saldiracak olanlarda mevcut haliyle.

Simdi burada sallayan arkadaslarim ikinci yari sonunda olurda galibiyet gelirse cok guzel taraf degistirip takimi Dunya'nin en iyisi de yapacaklar,ama olurda sansizlik puan kaybi olursa da benim bu post'umu alintilayip "ne oldu bak biz demistik" de diyeceklerdir.

Kisir bir dongu icinde,yorumlarin cogunun temelsiz oldugu bir ortam yaratiyoruz.Tadi kaciyor insanin.Ne mac izleyesi,ne de post okuyasi kaliyor.

Saygilar.

Arkadaşlar eleştirmeye bağlı makina haline geldiler galiba.

2-3 yorumcunun gazıyla. Artık her maça At gözlükleri ile bakıyorlar. Bence kötü futbol oynamıyoruz. Ama gol eksik. sadece bir kaç tane vasatın altında topçu var. Onun dışında iyi futbo oynuyoruz. Birde Kewell'a giydirmiş herkes. Kewell'da olmasa pozisyon bulamayacağız. Keza Elano, Arda aynı şekilde iyi maç çıkartıyorlar ama aman aman bir futbol yok ortada ama sizin dediğiniz gibide REZALET bir futbol yok ortada.

İLGİNÇ!

Hem kötü futbol oynamıyoruz diyorsun,hep de Kewell olmasa pozisyon bulamayacağımızı söylüyorsun.Bu ne iş bana bi anlatsana?

Haydi alalım şu maçı ! Liderlik için !

Nonda bu takımda forvet oynuyorsa bende Amerikaya başkan olurum...

bende memnununm takimdan

bu takima bir forvet sart, yok mu bi a2 den falan biri yaaaa, serkan hadi artik barosun yedegi sensin oyun sitili olarak

kewldan ne istiyosunuz kotu oynamiyoki ka top kesti soldan

kesilcek biri varsa o arda veya nonda

kewell kötü oynamıyo mu?? Ya acı konuşucam adamın 2 yıldan beri yaptığı tek şey 90 dakika boyunca sahada yatmak ara ara parlayıp bi iki gol atıp günü kurtarmak. Oraya ibb den iskenderi de koysan 2 sezonda 10-15 gol atar zaten. O meziyet degil. Kewell efendi atsın bakalım bi iki şut. ceza sahasına bi iki dribbling yapsın. Yok abi sezon sonunda kewell a sözleşme falan teklif etmeyin ben istemiyorum.

Geri
Üst Alt