TSL 2009/10 Sezonu 15. Hafta | Galatasaray 1-1 İstanbul BB | 6 Aralık | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 15. Hafta | Galatasaray 0-0 İstanbul BB | 6 Aralık | Devre

Skor buyken kenarda da başka forvet yokken Nonda çıkmaz. Bİr gol bulduktan sonra olabilir. Böyle devam etmesi durumunda kewell-arda ikilisinden birinin yerine keita girer. Şimdilik yapacak pek birşey yok. Takım oynuyor. Bu arada Arda'ya da sayıp sövmek isteyenler buyrun dilediğinizi yapın size engel olan yok.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 15. Hafta | Galatasaray 0-0 İstanbul BB | 6 Aralık | Devre

Bu arada Gsmobile Galatasaray 1- İstanbul BSB 0 şeklinde mesaj attı..Herkes istiyor galibiyeti herhalde sahadaki futbolculardan başka..

Nonda çıksın Kewell Nondanın yerine Keita sağ kanata

elinde kadro olan varsa özelden yollayabilir mi?

Hem kötü futbol oynamıyoruz diyorsun,hep de Kewell olmasa pozisyon bulamayacağımızı söylüyorsun.Bu ne iş bana bi anlatsana?

Anlatayım: (:) )

Kewell olmasa pozisyon bulamayacağız; Yani sol tarafdan. Eksik yazdım. :)

Atakların çoğu sol taraftan geliyor. Kewell oynamsa soldan zor pozisyon buluruz demek istedim. Hakan balta'nın bu maçta vasatın üstüne biraz oynaması sol tarafdan daha çok gelmemize yardımcı oluyor. Kewell'a endeksli bir şey yani.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 15. Hafta | Galatasaray 0-0 İstanbul BB | 6 Aralık | 2. yar

Ben çok kötü oynadığımıza inanmıyorum uğur fena değil ama sağ kanatta sabri ve keita yı arıyoruz gibi geldi bana. ikinci yarı atarız bi iki tane.

Bu bana katıldığın anlamına mı geliyor

Hayır , futbolda her zaman der şeyin değişebileceğini ve bu değişikliklerin gereksiz olabileceği kanaatindeyim .

Yani 75. dakikadaki değişiklik şimdiden bu kadar net söylenemez , söylenmemeli

kewell kötü oynamıyo mu?? Ya acı konuşucam adamın 2 yıldan beri yaptığı tek şey 90 dakika boyunca sahada yatmak ara ara parlayıp bi iki gol atıp günü kurtarmak. Oraya ibb den iskenderi de koysan 2 sezonda 10-15 gol atar zaten. O meziyet degil. Kewell efendi atsın bakalım bi iki şut. ceza sahasına bi iki dribbling yapsın. Yok abi sezon sonunda kewell a sözleşme falan teklif etmeyin ben istemiyorum.

Tamam sen istemiyorsan kesinlikle imzalamayız.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 15. Hafta | Galatasaray 0-0 İstanbul BB | 6 Aralık | İkinci

İkinci yarı başladı hadi artık liderlik için !

Hayır , futbolda her zaman der şeyin değişebileceğini ve bu değişikliklerin gereksiz olabileceği kanaatindeyim .

Yani 75. dakikadaki değişiklik şimdiden bu kadar net söylenemez , söylenmemeli

Ayhan 32 yaşında. Kalmış Yaklaşık 16-17 dk. Koşsun istediği kadar diye dedim :D

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 15. Hafta | Galatasaray 0-0 İstanbul BB | 6 Aralık | İkinci

Kacmaz bu ya elano

Offf Elanooo :o

Uğur 'un ortasında Elanonun kafa şutu çok az farkla auta çıktı. İyi ataktı.

Yahu Nonda'nın arapasına koşacak takati yok!!!

Arkadaşlar eleştirmeye bağlı makina haline geldiler galiba.

2-3 yorumcunun gazıyla. Artık her maça At gözlükleri ile bakıyorlar. Bence kötü futbol oynamıyoruz. Ama gol eksik. sadece bir kaç tane vasatın altında topçu var. Onun dışında iyi futbo oynuyoruz. Birde Kewell'a giydirmiş herkes. Kewell'da olmasa pozisyon bulamayacağız. Keza Elano, Arda aynı şekilde iyi maç çıkartıyorlar ama aman aman bir futbol yok ortada ama sizin dediğiniz gibide REZALET bir futbol yok ortada.

İLGİNÇ!

kardeşim kewell adım atamıyor, kac haftadır onun yüzünden solbekde paspasa dödü siz hala kewell diyorsunuz , senede en az 2,5 milyon euro alan adam bırakında orta yapabilsin , orta yapdığı için bu başarımı oluyor, hic bir aktivitenin icine girmeyen ,takımı 1 kişi eksik oynatan , kac haftadır sayesinde solbekde iflas eden kewelli neden görmüyorsunuz...

evet bu macda nonda sıfır ,arda calım sevdasında,elano sadece uzun vede ara pası atmakla meşgül zaten onunla oynamayı isteyen pekde yok takım icinde ama kewell tamamen bitmiş yahu...

ahh elano ahh

Ah be Elano be Olacak olacak Haydi Saldırın Aslanlar...

Ah nasıl kaçar!

yapma be elano kacmazki o be :(

Geri
Üst Alt