TSL 2009/10 Sezonu 15. Hafta | Galatasaray 1-1 İstanbul BB | 6 Aralık | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 15. Hafta | Galatasaray 1-1 İstanbul BB | 6 Aralık | Maç So

ikinci yarıda muhteşem oynayan takım, Rijkaard'ın oyuncu değişiklikleriyle bir anda oyunu kendi yarı sahasında kabul etmeye başladı.Kimse Rijkaard bizden iyi biliyor demesin yaptığı değişiklikler hatalıydı, iyi giden oyununun dişlileriyle oynadı.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 15. Hafta | Galatasaray 1-1 İstanbul BB | 6 Aralık | Maç So

Yok abi bizim Türk futbolu hiç bir zaman ileriye gidemez. Bu gün bunu anladım. Biz daha halâ hakem hatalarıyla uğraşalım, futbolu bırakıp kulüp başkanlarının federasyona göz dağı vermesini izleyelim. Zorla, dönen oyunlarla liderlikten olalım. Gerçekten artık aynı senaryoyu yaşamaktan sıkıldım. Bu zihniyet değişmediği sürece Rijkaardı getirsende sistem oturtsanda nafile. Başta bizim federasyona transfer şart. Yabancı ülkelerin fedarasyon başkanlarını transfer etmeliyiz. Sistem başta oradan değiştirilmeye başlansın. O zaman Türk futbolu ilerler. Yoksa her sene aziz çıkar iki laf eder bizim puanlar çalınır. Ya azizi bitirin ya da federasyon ve MHK'ya yeni sistemler geliştirin.

Artık şampiyon falan sadece hayal bu belli oldu bu akşam.

https://ligtv.com.tr/VideoHaber/Defau...p=24&hid=30280

Ligtv.com.tr Maraton'daki önemli anları ziyaretçilerine sunuyor.

Maraton yorumcusu Erman Toroğlu Ümit Karan'a yapılan hareketin penaltı olmadığını savundu, ancak asıl penaltının Serkan Çalık'a yapıldığını söyledi. Toroğlu, Galatasaray'ın 2 puan kaybettiği İstanbul BŞB maçında Serkan Çalık'a ceza sahası içinde yapılan hareketi değerlendirdi ve pozisyonun penaltı olduğunu belirtti. Erman Hoca Serkan'a bir tavsiyede de bulundu.

https://ligtv.com.tr/VideoHaber/Defau...p=24&hid=30257

İşte ortalığı karıştıran pozisyon !..

Galatasaray İstanbul BŞB karşılaşmasının 80. dakikasında kıyamet koptu !.. Sarı kırmızılılar 2-1 yenik durumda olduğu karşılaşmada rakip kaleyi abluka altına almış bir durumdayken oyuna ikinci yarıda girem Ümit Karan'ın Hasagiç tarafından bir pozisyonda düşürülmesi sonrasında hakem Hüseyin Göçek'in oyunu devam ettirmesi ortalığı bir anda karıştırdı.

Bir anda hakemin üzerine doğru yüreyen Galatasaray futbolcuları arasından Hasan Şaş hakeme büyük bir tepki gösterince maçtaki ikinci sartını görerek oyundan atıldı. Bir süre oyundan çıkmak istemeyen yıldız futbolcuyu takım arkadaşları zor sakinleştirdi.

https://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/D...p=15&hid=47920

İşte Lincoln'un sayılmayan golü

Derbi fırtına gibi başlamış, 7 dakikada durum 1-1 olmuştu. Selçuk'un golünden 2 dakika sonra Fenerbahçe ceza sahası önünde Hakem Hüseyin Göçek düdüğünü çaldı. Önce herkes hakemin serbest vuruş verdiğini zannetti. Lincoln de bu düşünceyle topun başına geçti. Ancak hakem Göçek aslında tehlikeli hareketten dolayı endirek serbest vuruş yani çift vuruş vermişti. Ancak hakemin elinin havada olduğunu görmeyen Lincoln topu doğrudan kaleye gönderince ağlarlabuluşan top gol olarak değer kazanmadı. İşte o anlar...

https://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/D...p=15&hid=47921

Karan burada penaltı bekledi

Galatasaray'ın golcü futbolcusu Ümit Karan, ilk yarıda bir hava topunda yerde kalınca hakemden penaltı bekledi. Sağdan Sabri'nin yaptığı topta kafaya yükselen Ümit Karan, ardından kendini yere bulunca Zelçuk Şahin'in kambura yattığını öne sürerek penaltı bekledi ancak hakem devam eddi. İşte o pozisyon...

https://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/D...&p=8&hid=55418

G.Saray'ın penaltı beklediği an

İstanbul BŞB-Galatasaray maçının 61. dakikasında tartışmalı bir pozisyon yaşandı. Nonda'nın sağ kanattan yaptığı ortaya Kus, Kewell'dan önce müdahale etti ama sarı kırmızılı futbolcular, İBB'nin defans oyuncusunun elle oynadığı gerekçesiyle penaltı bekledi ama hakem Hüseyin Göçek oyunu devam ettirdi.

Alın Hüseyin Göçek Pisliği

Mod arkadaşlar bu maç şiabeli olduğu için.

maçın başlığı GS : 1 Hüseyin Göçek ve İBB : 1 yazılsın...

Galatasaray bugün en iyi futbollarından birini oynadı..

Resmen hakemin kıyımı vardı sahada..

Zorladı,üstüste cezalanı çevresinde fauller çaldı.Golü de attırdı.Düdüğüne sağlık..

Cebine para dolduranlar gayet mutludur şimdi..

Bunların alayı satılmış..

Ben takımımla gurur duyuyorum.Müthiş futbol oynadılar..Helal Olsun Aslanlara!!

Öncelikle bir Sakin olalim Arkadaslar…..

Bu Beraberlik hepimiz cok üzdü dogrudur ama Fenerbahceli´lige dönüyorsunuz dikkat edin…

Macta Hakem Kararlari kendi beceriksizligimiz hersey var ama sakin olalim..

Hakem´den baslamak istiyorum..

Hakem Hüseyin Göcek..Ilk Onu ben Fenerbahce´nin gecen sezon bizi 4:1 yendigi macta hani su Lincoln´ün Serbest atisini vermedigi bizi Dilim Dilim Dildigi Macta Tanidim…Sonraki sürecler..Bursa2:1 Galatasaray ve bu aksamki IBB Maci…

Hakem Hüseyin Göcek´in ne mal oldugunu zaaten biliyorum onun icin bugünki Kararlari beni hic etkilemedi…

Hakem´in Bu Maca bakis yönünü bir Pozisyondan aciklayabilirim..!!! Hatirlayin Kewell´in Korner diregi yaninda Sakladigi top ve Taa Oraya Kosan ve 1 Metre Gözünün Önünde Kornere giden Topu Avut vermesi…Bu Pozisyon zaaten onun niyetini acikliyor…

Neyse.. Hersey biyana ben Sezon basindan buyana hep sunu dedim..”Aziz Yildirim bosu bosuna 3 defa üst üste Sampiyonluk Sözü vermez, bu Sezon cooook Hakemleride yenmemiz gereken Maclar Olacak”…Bakmayin siz Fener´e karsi verilen macin Koptugu anlardaki hatali kararlara…

Bu Bahsettigim Konuyla beraber Maca girelim…Acikcasi Kendimiz Hakeme bu Beraberlik Firsatini verdik..!!! At Kardesim Pozisyonlari Gole cevir hakem Golünü vermezse Konus…Atamayana Atarlar abi..Bukadar basit…

Futbol olarak cokta iyi olmasakta, Özellikle 2. Yari iyi baski Kurduk ama bir kipirdama oldugu kesin..Özellikle su defensif 3. lü Ortasahadan vazgectikten sonra..

Ama bugün Son Dakikalarda hic gerekmesiz Oyun Disiplininden Koptuk…

O Golü yiyecegimizden okadar emindimki…! Cünki Oyun Disiplininden Sacma birsekilde ayni siradan bir Kötü takimmis gibi Koptuk..Aldigimiz Topu Vur gitsin arkadan yaptik…Halbuki Pas Trafigine alsak Topu hic IBB atak bile yapamiyacak…

Beraberligi Kisacasi Kendi Beceriksizligimizle hakeme hediye ettik…

Arkadaslar sunu unutmayin..Birakin hakemler bizi yaksin..Birakin Sonucu etkilesinler..

Nereye Kadar etkileyebilirlerki en fazla Sampiyonlugumuzu alirlar..birakin alsinlar..Asil Arena Avrupadir..Biz Oyunumuzu oynayalim ve genellilkle Adaletli Olan Avrupa maclarinda Gücümüzü görelim…Türkiye Ligi nedirki….

Son Olarak Elano Blumer´i Oynadigi Futbol icin tebrik ederim…Savasiyor, Kosuyor ve Cok Güzel Paslar aciyor..Kisacasi Yavas Yavas Takima isiniyor..Okadar elestiri yedi Elano Hakkini vermek istedim..

Türkiye Ligi Sizin Olsun biz Avrupada isimize bakalim cünki Mahmut Özgener, Oguz Sarvan, Aziz Yildirim ve bu Türk Medyasi oldugu sürece ben Sampiyonluk felan beklemiyorum galatasaray´dan..!!

Galatasarayın orta sahası Barış , Ayhan

Defansı Servet , Gökhan

Solbeki Hakan

Allahım ne günlere kaldık ya

Okan bir sözünde dur be kardeşim ya.daha 2 gün önce Trnin en iyis ol beki Hakan diyensen değilmiydin?

GALATASARAY karşısında bu kadar mütevazı bir takım varken 1-0'a yatamaz,yatmamalı.Bir de yatmadık diyorsunuz.Son 15 dk. 3 top yapabildik mi ileride? Kendinizi kandırmayın. 2. yarı fikstür 2 kat daha zor.Öyle fırsatları tepiyoruz ki...İman gücü gelmedikçe işimiz çok zor.

Aziz yıldırım denen adamın yaptıklarını bizim deyapmamız gerekir hakem zorla gol yedirdi ve bence Galatasaray bugün gerçekten güzel top oynadı çok gol bulamasak da ve buna Arda da Elano da dahil.

bu kadar mac seyrettim bu kadar hakem gördüm bunun kadar kasıtlı çalanı görmedim.Kewel ı bile çıldırttı

Son 10 dakika İBB'ye yattı diyenler Allah razısı için birdaha izlesin o dakikaları.Bakalım yatmışmıyız yatırılmışmıyız?

Takım Elano çıkana kadar son derece iyiydi. Elano çıktıktan sonra gereksiz bir panik başladı ve neticede golü yedik.

Hakem mi puanımızı çaldı ? Takım olarak biz mi suçluyuz ? Bu tartışma devam eder gider sonu yok.

Bu ülkede bu federasyonla, bu hakemlerle, bu yöneticilerle hiç bir sezonun temiz tamamlanabileceğine inanmıyorum.

Bir sözüm de stadyumdaki taraftara

Cimbom bomum benim

Biricik Sevgilim

Söyle senden başka

Kimim var benim...

Bu tezahürattan midem bulandı artık yeter... Dün ES - ES'in orkestrasını kıskanarak izledim.

Son söz maçın sonunda futbolcularını hakemden uzaklaştırmaya çalışan Rijkaard için...

Teşekkürler, Medeniyetin ve beyefendiliğin için..

Takım çok güzel oynadı bence. Son 10 dakika inanılmaz bir baskı oluştu. Etkisi varmıdır bilemiyorum ama Elano'nun çıkmasıyla baskı yemeye başladık.

O kadar gol kaçınca son dakikada neden yedik diye ağlamanın anlamı da yok. Ama Hüseyin efendiye de sevgilerimi fışkırtmadan edemiyorum maalesef. Aziz Yıldırım'ın dünkü çıkışından sonra böyle bir yönetim tarzı çok manidar.

bu sene yine beşiktaş şampiyon gibi görünüyor

Mod arkadaşlar bu maç şiabeli olduğu için.

maçın başlığı GS : 1 Hüseyin Göçek ve İBB : 1 yazılsın...

Katılıyorum bu maçda resmen şike olduğu için maç başlığı değiştirilsin.

GALATASARAY karşısında bu kadar mütevazı bir takım varken 1-0'a yatamaz,yatmamalı.Bir de yatmadık diyorsunuz.Son 15 dk. 3 top yapabildik mi ileride? Kendinizi kandırmayın. 2. yarı fikstür 2 kat daha zor.Öyle fırsatları tepiyoruz ki...İman gücü gelmedikçe işimiz çok zor.

Kesinlikle 1-0'dan sonra yatmadık hatta birçok gol pozisyonuna girip kaçırdıklarımız oldu..

Maçın 80.ci dakikasından sonra şike başlamış her top İBB'ye verilmiş zorla fauller çalınmış kornerlerimiz verilmemiş 4 dakika uzayan maçta hakem İBB'ye golü attırmak için bize verdiği sarı kartları yazmamıştır...

Şike göremeyen gözler maalesef kördür!!!:omg:

Adamda yaradana sığınıp vurdu be kardeşim.. Hey maşşallah be:D

Geri
Üst Alt