TSL 2009/10 Sezonu 16. Hafta | Antalyaspor 2-3 Galatasaray | 11 Aralık | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 16. Hafta | Antalyaspor 2-1 Galatasaray | 11 Aralık | Devre

2 tane gol yiyorsun 2 si de %2000 ofsayt!!!

Ben böyle Süper Ligi de TFF yi de Şerefli hakemleri de terbk ederim.

Hele 2. gol Adam 3 metre 1 değil 2 değil 3 değil.

1. gol adam aktif alana topu atıyor ve oradaki adam pozisyon içinde kaleciye direk etkili

1. golün başlangıcı zaten %100 zofsayt..

İstediğimiz kadar gol atalım 1 fazlasını attırırlar.

Boş yere böyle şerefsizlerin yönettiği bir ligi izlemeyin.

GS ve FB ciddiyim ittifak yapsınlar ve Ligden çekilsinler.

Sürekli aralarında maç yapsınlar emin olun daha zevkli ve çok para kazanırlar.

Ben her hafta kanser mi olacam.!! Hak sızlık yapmayın ya Bizim taraftaki hakem resmen satılmış arkadaşlar!!

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 16. Hafta | Antalyaspor 2-1 Galatasaray | 11 Aralık | Devre

Bu takıma Altay'lı Burak Çalık alınmalı devre arası,forvet e ilaç olur destek verin arkadaşlar.Birileri sesimizi duymalı artık!

Yok arkadaş, bize huzur yok anlaşılan.Hakan Balta, Caner, Barış çok çok kötü durumdalar.Leo Franco desen evlere şenlik, De Sanctis bundan daha iyi kaleciydi.Ufuk'u koy, Aykut'u koy bundan daha kötü oynayamazlar zaten.

3 kişiyle ayakta durmaya çalışıyoruz.Gerçekten o gol imdadımıza yetişti.Hemen acilen Elano'nun yerine Nonda'nın girip,sene başındaki düzene dönmemiz lazım.

elanoyu şu maçta çıkarıcak bir zihniyet daha yok bence yeryüzünde

orta saha da oynayan 2 defansiv oyuncu hikaye bence

bitane yetiyor

2.yari baris cikip nonda girmeli

Kewell - Nonda - Keita

Arda - Elano

Mehmet​

barış için ne kadar söylesem söylesek söyleseler söylenilse söylenilmeye çalışılsa AZ!!! maçı 5-1 yenilsek rijkaardı tartışmam ama bu adama bu sezon hala 11 de şans verip onun ne derece boş olduğunu göremiyor an-la-ya-mam.

takımın birinci sorunu barıştır.

yerini kaydebiyor.

şuursuz bilinçsiz pres..

bi halt yediğini sanıyor.

pas özürlü.

bu maç değil sadece her maç izliyorum.barışın en iyisi halini ayhanın en kötü haline değişmem.barışa düşman değilim.barış özbeğin benim takımımda oynamasını hazmedemiyorum.

Ayrıca bugün Elano'yu çok iyi buldum. Maç içinde benim saydığım 4 tane öylesine pas verdi ki , defans kötü yakalndı. Ancak değerlendiremedik. Bu maçı yener miyiz - bence yeneriz ancak bu Servet'in oyun kurduğu ataklar benim kanıma dokunuyor. Ayrıca bugün ilk kez bostan korkuluğu söz öbeğinin anlamını bizim kaleciyle öğrendim.

Bu defans orta saha varken takıma büyük umutlar bağlamayın.

Taç atmasını bilmeyen,orta yapmasını bilmeyen futbolcularla bu futbol fazla.

Çok zamana ihtiyacımız var.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 16. Hafta | Antalyaspor 2-1 Galatasaray | 11 Aralık | İlk Y

Hep iyi gün taraftarısınız.Madem oyuncu istiyorsunuz storeleri boşaltın.Onu yapamıyorsanız gidin GSMobile vs alın.

ne oyuncusu? bu ligin en iyi kadrosu bizde ama bu kadro sacma sapan top oynuyor haftaladir!!!

Ben iyi gün taraftari degilim ama artik kendinlerine gelsinler ..

Keşke şu Servet'i zamanında Marsilya'ya satsaydık.

Devre arasında Manu, Liverpool veya Barca'dan birine 10 ila 20 milyon pound arasında birr fiyata satıcaz hayırlısıyla :boohoo:

Bu takıma Altay'lı Burak Çalık alınmalı devre arası,forvet e ilaç olur destek verin arkadaşlar.Birileri sesimizi duymalı artık!

İstiyorsak Torres'i getirelim. Bu savunmayla bir yere varamayız önce savunma işini çözmeliyiz.

Baros geri dönnn :D

Baris OUT Linderoth IN

Arda OUT Nonda IN

Bence tek sorun stoperde.Hem oyun kuramıyor hem de Ayıboğan ikili mücadelelerde yeniliyo Djheoau'ya karşı.

Skor kötüde olsa ben oyundan memnunum. Zevk alıyorum. Takımımızda en iyileri şu anda Elano ve Keita diğerleri vasat. Arda çok kötü...

Elanoyu eleştirmeyin Ardanın oynaması bile hataydı bu maçta çalım,top tutma başka birşey yok kardeşim 2.yarı Nonda girsin başka çare yok

İLK YARI YORUMUM: Maçın ve sahanın en kötü iki adamı Arda Turan ve Elano Blumer. Maçın ve sahanın en iyi adamı Abdulkader Keita.

Caner, Balta, Barış ve eğer orta sahada oynayacaksa Topal, büyük GALATASARAY'ın oyuncusu O-LA-MAZ-!!! Ayrıca Sabri'nin sağ bacağını koysan, şu methiyeler düzülen Uğur'dan daha etkili oynar!! Arda da Hagi'nin veliahtıymış; hahah neremle gülsem acaba?

3 kişiyle ayakta durmaya çalışıyoruz.Gerçekten o gol imdadımıza yetişti.Hemen acilen Elano'nun yerine Nonda'nın girip,sene başındaki düzene dönmemiz lazım.

Elano mu ? :omg: yok artık!

Geri
Üst Alt