TSL 2009/10 Sezonu 16. Hafta | Antalyaspor 2-3 Galatasaray | 11 Aralık | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 16. Hafta | Antalyaspor 2-1 Galatasaray | 11 Aralık | Devre

Elanoyu hala niye eleştirirsiniz anlamam daha ne bekliyorsunuz adamın attığı pasları anlamayan koşmayan oyuncular var.Leo umarım bir sonrakimaça çıkmaz ufuku harcamayız bu takımda.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 16. Hafta | Antalyaspor 2-1 Galatasaray | 11 Aralık | Devre

Elano inanılmaz iyi oynuyor. Attğı toplar süper. Ama ilerde forvet yok ve çoğalamıyoruz.

Arda acil çıksın ve Kewell sola geçsin. Nonda ileri geçsin

Barış çıksın yerine Linderoth girsin.

70 dk gibi de Aydın vs riskleri alırız.

Maçta pek de umudum yok 2. yarı iyice bitmiş bir GS izleyebiliriz.

Arda maci daha fazla sabote etmeden çikmasi lazim.

Arda hayatının en rezil oyununu oynuyor. Atakları öldürdü resmen. Takım olarakta kötüyüz. Mahalle takımı oyuncuları dolu takım. Bunlarda barlardan çıkmış galiba. Takımın acilen kendine gelmesi lazım.

Ne yapıyor Elano ilk 10 dk hariç?Arda merkeze geçerse ve önde de bitirici bir Nonda olursa daha etkili oluruz bence.

Arda ne yapıyor? Topu alıp bütün orta sahayı dolaşmaktan başka...Elano'yu ilk defa savunucam.Müthiş toplar attı cidden.Takımı oynatan oyuncu oldu kısa süre de olsa.Ee diğer oyuncular durduktan sonra adamın yapabileceği birşey yok.Arda ve Kewell bu şekilde devam ederse maç dönmez.Geri kalan oyunculara yorum yapmak bile istemiyorum.

Ne yapıyor Elano ilk 10 dk hariç?Arda merkeze geçerse ve önde de bitirici bir Nonda olursa daha etkili oluruz bence.

Elano öylesine akıllıca paslar atıyor ki ; bunlar zamanında 'Lincoolllnn Lincooolllnn ' diye bağırdığımız paslardan . Gerçekten akıllıca oynayabilseydik. > daha çok gol bulurduk.

Meraktan sordum Elano niye kötü sence ? Yada neden kötü senin bakış açından bakarsak ?

ya bırak kardeşim sen yılda 3 milyon Euro al. Sonra gel bu silik beş para etmez oyunu oyna neymiş 3 tane ara pas atmış yemişim ara pasını. Sonra gel köpek gibi koşan Elano' nun aldığının 10 da birine top oynayan Barış' a salla da salla. İnsanda biraz vicdan olur. Bu maçta Barış değil Elano tartışılmalı çümkü maçı kurtaracak diye satın alınan adam Elano' dur. Barış değil.

elano bu takım yakışmıyor bence.barış özbekle mehmet topalla hakan baltayla yanyana görünce insan.çok abes kaçıyor bana göre

Sabri sabri sabri :007::007:

Elano geldiğinden beri en iyi maçını oynuyor .. yavaş yavaş kendini buluyor ..

Golün pasını verdi.

Keita ya %100 pas çıkardı.

ARda ya mükemmel ara pası verdi Arda süründüğü için zırvaladı ve kaptırdı.

2 tane top kaptı.

Takımın kaptanı ne yaptı köi ortaya geçecek?*

Arda nın yeri Sol kanat ama sürünüyor bizi utandırıyor.

Arda kadrodışı kalsın veya yedek 11 de görmek istemiyorum.

Arda ne yapıyor? Topu alıp bütün orta sahayı dolaşmaktan başka...Elano'yu ilk defa savunucam.Müthiş toplar attı cidden.Takımı oynatan oyuncu oldu kısa süre de olsa.Ee diğer oyuncular durduktan sonra adamın yapabileceği birşey yok.Arda ve Kewell bu şekilde devam ederse maç dönmez.Geri kalan oyunculara yorum yapmak bile istemiyorum.

Elano'^nun temposu düşük.Pasları çok iyi evet ama alan kalmıyor rakip yerleşince.

Arda hayatının en rezil oyununu oynuyor. Atakları öldürdü resmen. Takım olarakta kötüyüz. Mahalle takımı oyuncuları dolu takım. Bunlarda barlardan çıkmış galiba. Takımın acilen kendine gelmesi lazım.

Getirilmesi lazım bu ne Rijkaard'ta nede Arda da Adnan Polat hani deriz ya yumruğunu vursun anca öyle olacak yoksa birazdaha böyle giderse taraftar devreye girecek o duruma gelmesin

Hic kimse kendi kandirmasin ... kim girese girsin yada cikarsa ciksin bu macta yeniriliz!!!

sabredin sabredin büyük kaptan arda turan kurtarcak 2. yarı bizi

Kadro isteyen varmı izleyemeyen :o

ya bırak kardeşim sen yılda 3 milyon Euro al. Sonra gel bu silik beş para etmez oyunu oyna neymiş 3 tane ara pas atmış yemişim ara pasını. Sonra gel köpek gibi koşan Elano' nun aldığının 10 da birine top oynayan Barış' a salla da salla. İnsanda biraz vicdan olur. Bu maçta Barış değil Elano tartışılmalı çümkü maçı kurtaracak diye satın alınan adam Elano' dur. Barış değil.

Bi arkadaş anlatsın Allah aşkına ben şahsen yazmaktan bıktım yahu ! :)

Elano'dan 4-5 kişiyi çalımlayıp gol atmasını falan mı bekliyorsunuz?

Elano.Keita iyiydiler.Caner de Hakan Balta'dan daha iyiydi sol bekte.

Geri
Üst Alt