TSL 2009/10 Sezonu 16. Hafta | Antalyaspor 2-3 Galatasaray | 11 Aralık | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 16. Hafta | Antalyaspor 2-1 Galatasaray | 11 Aralık | 2. ya

Devre arasına bir kapağı atabilseydik ...

Elanonun yanına adam lazım Barış ile olacak iş değil. Mustafa ile Mehmet ön libero için idare eder diyelim. Stoper ve Orta saha alınmazsa böyle gider lig. Forvette cabası ...

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 16. Hafta | Antalyaspor 2-1 Galatasaray | 11 Aralık | 2. ya

BU maçtan beraberlik bile çıkaramayacağımızı düşünüyorum. BU maç aşağıdahi nedenlerden dolayı bir dönüm noktasıdır:

1) Arda' nın bittiği maç

2) Galatasaray' ın şampiyonluk yarıiından koptuğu maç

3) Bu maçtan itibaren takım içindeki oyuncular birbirlerine karşı tavır almaya başlayacaklar

4) Bu huzursuzluklar Uefa Kupası' na yansıyacaktır.

hahhaha omerin kaleci vurusu kullandigi an sanki ronaldo gibi frikik vuracakmis gibi duruyor

Bu Uğur'un ne halt yediğini ne oynadığını anlayan var mı?!

Arda ya sesleniyorum,maç öncesi yok öyle yaparız yok böyle yeneriz demesin artık.Sahada kıçını kaldıramıyor konuşuyor birde.

haydi be Aslanlar alın su maçı ruh saglımız için saldır be GALATASARAY

bu maçta elano xavi barça'da ne yapıyorsa, aynı görevi başarıyla üstlenmiştir.

bu takıma xavi gelse, pirlo gelse neden çalım atmıyo bunlar ne biçim yıldız dersiniz.

2.yarı daha agresif ve ayağa oynayarak maçı çevirme imkanımız var ancak sahada biraz mücadele etmemiz gerek.2 bedava gol yedik ve maçdan düşdük,keitanın golü bizi biraz morallendirdi ama bu ikinci yarı yetmez daha fazla mücadele etmeli oyuncularımız ve gereksiz doldur boşalt yapmamız gerek.Reikardında artık maça ağırlığını koyup gerekli taktiksel değişiklikleri yapması lazım.

Arda ya sesleniyorum,maç öncesi yok öyle yaparız yok böyle yeneriz demesin artık.Sahada kıçını kaldıramıyor konuşuyor birde.

Bahsettiğin adam Galatasaray Spor Klübünün kaptanı biraz daha " adam akıllı " konuşmanızı öneriyorum

şu anda yapabileceği şey bu kadar çünkü büyük kaptanın

tribünlere oynayacak ne yapsın o göbekle

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 16. Hafta | Antalyaspor 2-1 Galatasaray | 11 Aralık | Devre

Yok artık yoruma bak ya asdsadas :D

Bak güzel kardeşim. Çok para alan demek, kurtarıcı demek değildir. Madem bilmiyorsun yazayım.

Biz tek futbolculu sistemi geride bırakmak için FR'yi getirdik. Sistem takımı olmak için. Elano'da bu sisteme en uygun takım oyuncusudur. Elano sistem yıldızıdır. Sistem oturunca Elano açık ara en iyi oyuncu olacaktır aynı Barça'daki Xavi-İniesta gibi yani. Onlar bu sistem oturmadan önce bu kadar konuşulmuyordu, ama sistem oturdu ve inanılmaz farklar ortaya çıktı. Elano'da böyledir. Ayrıca Ayhan yorumunada koptum diyebilirim mesaj başında tepkimi dile getirdim Ayhan ile Elano çift yönlü oyuncular olsada özellikleri bakımından inanılmaz alakasızlar. Bu yorumuda yazdın ya bişey demiyorum sana :D.

Y ne Xavi si Iniesta' sı ya. Bu saydığın adamların ayağından topu almayı rüyanda göremezsin. Bu adamlar her saniye oyunun içinde bağıra bağıra var. Elano' yla bu adamları kıyaslamak harbi futbol cahilliğidir.

servet ve caner iyi izleyin her aldıkları top havalandırıyorlar

Uğur...Servet...Hakan...Caner Düştüğümüz hallere bak.

10 dakika içerisinde gol bulamazsak bırakın maçı çevirmeyi 1 puan bile koparamayız.

Nonda girecek oyuna golü filan unutun.

Arda ve Kewell her atagi kesiyor bu ne ya

Bahsettiğin adam Galatasaray Spor Klübünün kaptanı biraz daha " adam akıllı " konuşmanızı öneriyorum

Polemik istiyorsan msn ver orda tartışalım.Kaptanına sadece ben laf atmıyorum,başkalarınada konuş bakalım

Geri
Üst Alt